Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ Deconstructing Sentience – From Chaos to Coherence

Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ Deconstructing Sentience - From Chaos to Coherence

Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι γεμάτο από διορατική και εμπνευσμένη συζήτηση για το τι είναι η συνείδηση ​​και τι σημαίνει να αισθάνεσαι.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτό το ντοκιμαντέρ με όποιον θέλετε. Η Kristin και ο Chris, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, αποφάσισαν να μην διανείμουν την ταινία τους για οικονομικό κέρδος μέσω καναλιών όπως το Gaia / Netflix / Apple TV. Αυτή η απόφαση ελήφθη επειδή θέλουν να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Στο ντοκιμαντέρ θα βρείτε κάποιους πραγματικά αξιόλογους ομιλητές, όπως ο Bruce Lipton, ο Lyne McTaggart, ο Antonio Damasio και οι οι Dr Rollin McCraty και Howard Martin. Αυτό που λένε αυτοί οι άνθρωποι και ο τρόπος που το λένε (με μεγάλη σαφήνεια, αυθεντικότητα και ελπίδα για το μέλλον) θα σας κάνει πραγματικά να σκεφτείτε για την ανθρωπότητα, το ταξίδι μας στη συνείδηση ​​και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε σκόπιμα τη συνείδησή μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο.

Είναι μια μεγάλη ταινία (3 ώρες) αλλά είναι σε κεφάλαια, οπότε είναι πολύ εύκολο να την παρακολουθήσετε τμηματικά. Παρεμπιπτόντως, στην ταινία συμμετέχει και ο Gavin Andrews μιλώντας για το WeAddHeart

Ένα ΝΕΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΜ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει ολόκληρη την πραγματικότητά σας σε μόλις 3 ώρες!

Το ντοκιμαντέρ «Αποδομώντας τις αισθήσεις: Από το χάος στη συνοχή» ζωντανεύει τη ξεχασμένη δύναμη της θεραπείας μέσω του συναισθήματος  τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη!

Καθώς βρισκόμαστε σε μια αυτοεμφανιζόμενη παγκόσμια συναισθηματική έκτακτη ανάγκη, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βρούμε τον τρόπο να υπερισχύσουμε στην αβεβαιότητα της εποχής.

Ίσως ο συναισθηματικός μας μηχανισμός, η ικανότητά μας να είμαστε αυτοσυνειδητοί, συνειδητά αισθανόμενα όντα, είναι το βιοκωδικοποιημένο ενσωματωμένο GPS που αναζητούσαμε ως Οδηγό.

Αυτό το αφυπνιστικό ντοκιμαντέρ αποικοδομεί τον ψευδο-διαχωρισμό, τον εσκασμό, τον προγραμματισμό, τον μηδενισμό, την επιγενετική και το συναισθηματικό σύστημα για να αποκαλύψει τις πολυεπίπεδες πτυχές της συνειδητής σύνδεσης ως το αντίδοτο της αυτοκαταστροφής.

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό της ταξίδι η συγγραφέας / σκηνοθέτης / παραγωγός Kristin Gillespie θα σας ταξιδέψει σε ένα επικό ταξίδι.

Αυτή η άνευ προηγουμένου σύζευξη της επιστήμης, της πνευματικότητας και της διαίσθησης αποτελεί μια πραγματική πύλη συλλογικής θεραπείας και μετατόπισης της συνείδησης.

Δυστυχώς το ντοκιμαντέρ μόλις έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για περαιτέρω μελέτη:

Dr Bruce Lipton: Οι σκέψεις σας επιδρούν στα κύτταρά σας | Ο βραβευμένος βιολόγος μιλάει στην Εναλλακτική Δράση

Howard Martin: Ζούμε μια μεταστροφή της Συνείδησης και μπορούμε να συμμετάσχουμε σε αυτήν – Συνέντευξη με τον συγγραφέα και ιδρυτικό στέλεχος του HeartMath

WeAddHeart  Δωρεάν ομαδικές συνεδρίες εγκάρδιας συνοχής

Υποστηρίζουμε το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου HeartMath και κερδίζουμε

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα