Πως θα επιλέξετε τη σωστή καταχώρηση

Αναρωτιέστε ποια καταχώρηση είναι κατάλληλη για εσάς;

Παρακάτω σας εξηγούμε εν συντομία:

Υπάρχουν 6 είδη καταχωρήσεων. Άρθρα, Επαγγελματικά προφίλ, Εκδηλώσεις, Εμπειρίες, Συνδρομές και υπηρεσίες B2B. Καθώς όλοι καταλαβαίνουμε τη διαφορά των άρθρων και των επαγγελματικών προφίλ, θα εξηγήσουμε ποια είναι η μία και βασική διαφορά μεταξύ των εμπειριών, των συνδρομών και των εκδηλώσεων.

Η διαφορά τους σχετίζεται με τον χρόνο

Εκδηλώσεις

Οι Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται μία φορά, έχουν ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης. Σκοπός σας είναι να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για την εκδήλωσή σας πριν την έναρξή της. Ως εκ τούτου, φεστιβάλ, εκπαιδευτικά μαθήματα, συναυλίες, συγκεντρώσεις, παρουσιάσεις θεωρούνται Εκδηλώσεις. Με λίγα λόγια, εάν θέλετε το κοινό σας να μάθε για τη δράση σας πριν την πραγματοποίησή του μόνο, τότε θα καταχωρήσετε μια εκδήλωση.

 

Συνδρομές

Οι συνδρομές δεν έχουν ημερομηνία έναρξης και λήξης με την έννοια των εκδηλώσεων. Είναι ανοικτά μαθήματα, ομάδες, ή συνδρομές σε πλατφόρμες και υπηρεσίες σας που κάποιος μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια που παρέχετε την υπηρεσία σας. Για παράδειγμα, μπορεί να παρέχετε μαθήματα Γιόγκα, Πιλάτες ή χορού ή ακόμα μια συνδρομητική υπηρεσία πάσης φύσεως κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19.00 έως τις 21.00. Σε αντίθεση με τις εκδηλώσεις, εδώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ανά πάσα στιγμή και έτσι ο πρωτεύον στόχος σας είναι να προβάλλεται διαρκώς η υπηρεσία σας κατά τη διάρκεια μιας σεζόν ή ενός έτους.

 

Εμπειρίες

Ενώ στις Εκδηλώσεις και στις Συνδρομές η υπηρεσία που παρέχετε έχει προκαθορισμένη ώρα και μέρα, στις εμπειρίες παρέχετε απευθείας υπηρεσία στον ή στους ενδιαφερόμενους κατόπιν ραντεβού. Είναι μια υπηρεσία δηλαδή που μπορείτε να παρέχετε ατομικά ή ομαδικά κατόπιν συνεννόησης. Γα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μια ξενάγηση σε κάποιο αξιοθέατο, μία συνεδρία ή μια extreme σπορ εμπειρία.

Και οι άλλες καταχωρήσεις;

Άρθρα

Εάν παρέχετε μια υπηρεσία, τότε πιθανόν θέλετε να μάθουν περισσότεροι άνθρωποι την αξία της. Για παράδειγμα, εάν παρέχετε μια εμπειρία Παρά Πέντε, τότε ίσως θα θέλατε να δημοσιεύσετε ένα σχετικό βίντεο και κείμενο που να εξηγεί γιατί αυτή η εμπειρία αξίζει να την επιλέξει κανείς. Έτσι, στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθεί με όποια υπηρεσία θέλετε, ώστε οι αναγνώστες να μάθουν περισσότερα.

Επαγγελματικά προφίλ

Τα επαγγελματικά προφίλ βοηθούν τους διοργανωτές να διαχωρίσουν τον εαυτό τους από τον οργανισμό τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε ο ιδιοκτήτης ενός πολυχώρου ή ενός γυμναστηρίου ή ενός κέντρου ψυχοθεραπείας με πολλούς συνεργάτες. Τα επαγγελματικά προφίλ σας επιτρέπουν να συνδέσετε το προφίλ σας με μια συγκεκριμένη εκδήλωση, εμπειρία ή συνδρομή. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε μια εμπειρία που προσφέρετε εσείς οι ίδιοι στον Πολυχώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση συνδέετε την εμπειρία σας με το επαγγελματικό σας προφίλ αλλά και του Πολυχώρου. Εάν κάποιος άλλος συνεργάτης σας παρέχει μια υπηρεσία στον πολυχώρο σας, τότε, πιθανόν θα θέλετε να συνδέσετε το δικό του προφίλ και του πολυχώρου.

Υπηρεσίες B2B

Σταθερά, περίπου το 1/3 των επισκεπτών της Εναλλακτικής Ατζέντας είναι επαγγελματίες οι οποίοι είτε αναζητούν περισσότερη επιμόρφωση, είτε αναζητούν ιδέες για να εφαρμόσουν οι ίδιοι στο επάγγελμά τους, είτε απλά ενδιαφέρονται να δουν τι συμβαίνει στον τομέα τους. Έχοντας απαντήσει σε χιλιάδες κοινές ερωτήσεις έως σήμερα, αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες να βρουν αυτό που αναζητούν. Παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών είναι: Η εκπαίδευση σε διαδικτυακά μαθήματα, η εκπαίδευση διοργάνωσης μιας ομάδας ή ενός σεμιναρίου, η παροχή νομικής, λογιστικής και ασφαλιστικής υποστήριξης, η δημιουργία ιστοσελίδων, η επεξεργασία βίντεο, τα γραφιστικά, συμβουλές μάρκετινγκ, η μετάφραση και πολλά άλλα που μπορούν να καλύψουν κατηγορίες επαγγελματικών ομάδων όπως διοργανωτές εκδηλώσεων και εμπειριών, εισηγητές, πολυχώρους, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς και άλλα.

Δεν έχετε καλυφθεί ακόμα;

Τότε, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ή online ραντεβού με έναν σύμβουλό μας.

Επικοινωνία:

info@enallaktikiagenda.gr

T: 211 1821655