Δύο σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν μαθήματα Γιόγκα μέσω ZOOM

Δύο σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν μαθήματα Γιόγκα μέσω ZOOM

Εάν το συζητούσαμε το 2019 θα φάνταζε αστείο. Το 2020 όμως έχει απόλυτο νόημα. Δύο σχολές με μακρά εμπειρία προσαρμόστηκαν γρήγορα στη νέα κατάσταση, επένδυσαν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσφέρουν πλέον μαθήματα Γιόγκα μέσω ZOOM.

Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να συνδεθεί με έναν υπολογιστή, λάπτοπ ή τάμπλετ, όπου κι αν βρίσκεται και να παρακολουθήσει τα ζωντανά μαθήματα που παρέχουν οι εκπαιδευτές. Οι δύο σχολές που προσφέρουν τα μαθήματα έχουν μακρά πείρα εκπαίδευσης.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, εάν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο, είναι να ανοίξετε έναν χώρο στο σπίτι σας και να επικοινωνήσετε με τη σχολή που σας ενδιαφέρει. Παρόλο που οι σχολές βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην πραγματικότητα, αυτό, λίγη σημασία έχει δεδομένου ότι διαδικτυακά μπορείτε να συνδεθείτε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, της Κύπρου ή του κόσμου. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η σχολή στην Αθήνα είναι η ID YOGA με τον Γιάννη Χρυσουλάκη, ενώ της Θεσσαλονίκης είναι η σχολή Marga Yoga με την Πασχαλιά Κασίδου.

Δείτε την καταχώρηση της ID YOGA εδώ https://enallaktikiagenda.gr/courses/zoom-yoga/

Δείτε την καταχώρηση της Marga Yoga εδώ https://enallaktikiagenda.gr/courses/online-mathimata-giogka-meso-zoom-apo-ti-scholi-marga-yoga/

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα