Σπείρα της Θετικής Ενεργείας

ifigeneia 3

 “Το γαρ όλον πρότερον αναγκαίον είναι του μέρους”

Αριστοτέλης, Πολιτικά 1253a20-24

Στα πλαίσια του 1ου Therapy Planet Festival που διοργανώνεται στo Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, η δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος Ιφιγένεια Τσαντίλη, θα παρουσιάσει τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, που έχει βάση στη θεωρία Gestalt και στη Θετική Ψυχολογία, ενώ είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας, τη θεωρία του αστροφυσικού Steven Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation), τη στροβιλιζόμενη κίνηση των Σούφι αλλά και τον χορό σε κάθε του μορφή.

Η δημοσιογράφος, που έχει στο ενεργητικό της ανώτερες  σπουδές χορού στη Σχολή Μοριάνοβ, κατάτη διάρκεια του μεταπτυχιακού της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μελέτησε τη σχέση του μικρόκοσμου μετο μακρόκοσμο και μέσα από τη διατριβή της με τίτλο “Εικόνες πέρα από τα φαινόμενα” εξέτασε τη σχέση του ανθρώπου με το Σύμπαν. Στη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας απελευθερώνεται ενέργεια από το συλλογικό ασυνείδητο, την οποία ενσωματώνουμε μέσω της βιωματικής αυτής εμπειρίας και θεραπευόμαστε συμμετέχοντας σε ένα ανθρώπινο σπειροειδές μοντέλο.

Όλοι οι θεατές θα σχηματίσουν και πάλι τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας που μας  συγχρονίζει με τη ροή, εναρμονίζοντάς μας με γνωστούς και άγνωστους νόμους του Σύμπαντος και έτσι βιώνουμε την ολότητα .

Στη βιωματική αυτή εμπειρία ο γνωστός ηχοθεραπευτής Γιάννης Πρινιωτάκης ενισχύει τη θεραπευτική ενέργεια της Σπείρας με κεραύνιο ηχείο και άλλα ηχητικά σκεύη. Μέσω του ήχου και της δόνησης που θα παραχθεί θα βιώσουμε την Κυριακή όλοι μαζί, μία συνολική, ευεργετική εσωτερική ηρεμία, απελευθερώνοντας τη δημιουργική μας ενέργεια. Όπως οι ήχοι παράγουν δόνηση, το ίδιο και η κίνηση. “Συγκεκριμένες συχνότητες ήχου έχουν θεραπευτική επίδραση”, αναφέρει ο Γιάννης Πρινιωτάκης. Βιώνουμε την αρμονία με τον εαυτό μας, όλα τα κύτταρα του σώματος δονούνται, με στόχο να επανέλθουν στην αρχική τους υγιή κατάσταση”, τόνισε ενδεικτικά.

Στην ηχοθεραπεία ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αμβλύνονται μυϊκές και νοητικές εντάσεις και αποβάλεται το άγχος. Αυτό είναι και το ζητούμενο της Σπείρας της Θετικής Ενέργειας. “Ολοι μαζί, όλοι ένας” είναι το σύνθημά μας και θα συμπράξουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό θεραπευτικό ταξίδι του νου και των αισθήσεων! ‘’Είμαι κι εγώ σαν κάθε πράμα ζωντανό , στο κέντρο του παγκόσμιου στρόβιλου ‘’ Νίκος Καζαντζάκης , Ασκητική.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη βιωματική εμπειρία την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στις 14:00 στο ξενοδοχείο ATLANTIS – AQUILA Hotels. Τηλ. Επικοινωνίας 6944-144055

Ελάτε να γίνουμε μια φωτεινή, ορατή, νέα δύναμη αρμονίας και αγάπης!!!

Περισσότερα για τη Σπείρα στο site μας: www.spiral-of-positive-energy.com

ifigeneia 2Η Σπείρα της Θετικής Ενεργείας, χοροθεραπευτική πρόταση της Ιφιγένειας Τσαντίλη, παρουσιάζεται στο 1ο Therapy Planet Festival στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 αiθουσα MINOS II στο ξενοδοχείο ATLANTIS – AQUILA Hotels.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα