Σχολή Αειζωίας: Επαφή με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου

Σχολή Αειζωίας: Επαφή με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου

Η Εναλλακτική Ατζέντα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, βρέθηκε με χαρά στο πρώτο εισαγωγικό μάθημα του νέου γκρουπ Αειζωίας της Διονυσίας Κλαρνετατζή στο Ξενοδοχείο President, με διοργανωτή την Better World και συνειδητοποίησε πως λίγες μόνο ώρες Αειζωίας, είναι ικανές να σε συνεπάρουν στη Ροή της, μια Ροή που αξίζει να αφεθείς… Για πάντα!

Όταν η Επιστήμη, συναντά την Πνευματικότητα, συμβαίνει ένα πάντρεμα καταπληκτικό. Στην «Αειζωία» μπαίνεις με πνεύμα, το «είναι» σου μαθαίνει την άλφα βήτα από την αρχή στην αρένα της ζωής ξανά σαν σωστός άγραφος χάρτης κι εσύ κλίνεσαι να ξε- μάθεις σταδιακά όλα όσα γνώριζες και είχαν γίνει ένα με σένα, συνειδητά, ή ασυνείδητα. Τον πόνο, το φόβο, το χρόνο. Στην «Αειζωία» κλίνεσαι ηθελημένα, να αλλάξεις πριν από εσένα, μέσα από εσένα, για εσένα, όπως λέει η υπέροχη Διονυσία Κλαρνετατζή, με άμεσο στόχο να αγκαλιάσεις και να αγαπήσεις τα σκοτάδια σου, διότι μόνο έτσι θα γνωρίσεις το αληθινό Φως. Τον άπειρο, αείζωο εαυτό σου.

Έναν εαυτό που κάθε μέρα βιώνει και μια νέα αρχή από το μηδέν με επίγνωση, έναν εαυτό που απολαμβάνει τις χαρές, όντας αποτοξινωμένος από τις «συνήθειες», έναν εαυτό που οραματίζεται ολόψυχα, ωστόσο παραμένει προσηλωμένος στο παρόν και για την ακρίβεια μαθαίνει ξανά και ξανά πως μέσα στην ενσυνειδητότητα του «ΤΩΡΑ» βρίσκεται το αληθινό νόημα. Αυτό της αιώνιας ζωής. Μιας ζωής που υπάρχει, αρκεί να την επιλέξεις.

Η Σχολή Αειζωίας και η ιδρύτριά της, ή αλλιώς το «αιώνιο παιδί», Διονυσία Κλαρνετατζή γνωρίζουν το δρόμο, δίνουν την κατεύθυνση και χαρίζουν απλόχερα την έμπνευση να ανακαλύψουμε όλα αυτά που υπάρχουν ήδη εντός μας. Τη βαθιά, ολοκληρωτική αγάπη για τη ζωή και τον εαυτό μας, έναντι του ατέρμονου φόβου για το θάνατο, τη φυσική  ροπή μας προς την Αθανασία, την ουσιαστική μας εστίαση στο εδώ και τώρα, με άμεσο στόχο τη φυσική μας αιωνιότητα. Και μπορεί να συμβεί!

Η Αειζωία πρόκειται για ένα ριζοσπαστικό «Full time έργο», που απαιτεί επίγνωση, ωριμότητα, υπευθυνότητα και ισχυρή θέληση. Με την καθοδήγηση της Διονυσίας και την πάντα ζωηρή πίστη της στο όλο έργο, στα μαθήματα εντός της Σχολής δουλεύονται όλα τα επίπεδα του Εαυτού και της Ζωής, από το Σώμα μέχρι το Πνεύμα, από το Υποσυνείδητο έως το Υπερσυνείδητο με σκοπό να βιώσουμε την Αειζωία ως αποτέλεσμα της Ευζωίας, της Αυτογνωσίας, της Αυταξίας, της Αυτοαγάπης και της Αυτοεπίγνωσης.

Δείτε το επόμενο εισαγωγικό σεμινάριο Αειζωίας

Το «μάθημα» νιώθεις πως διεξάγεται σε χρόνο ουσιαστικά άχρονο. Δεν υπάρχει πριν, ή μετά. Υπάρχει μόνο «τώρα» και «πάντα» για πάντα! Μαζεμένες ένα κάρο ανεξάρτητες και τόσο διαφορετικές μέσα στη μοναδικότητα της ύπαρξής τους οντότητες μεταξύ τους οι μαθητές, γίνονται ένα. Ένας ζωντανός οργανισμός που διαλογίζεται κοινά και η ενέργεια που δημιουργείται στο χώρο μοιάζει σχεδόν μαγική και… μυρίζει αλλαγή!

Τη στιγμή που η ανεξαρτησία και η ανύψωση του ατομικού είναι κυριαρχεί, η αίσθηση της ενότητας έχει ρόλο πρωταγωνιστικό ταυτόχρονα. Η Εναλλακτική Ατζέντα ρίχτει κλεφτές ματιές που και που. Πρόσωπα θερμά και προσηλωμένα στο παρόν τους, μοιάζουν να ονειρεύονται ξανά, να έχουν θέληση να αλλάξουν, να μυηθούν σε μια νέα πραγματικότητα και φιλοσοφία που η βάση της είναι μια. Η αρχή. Είναι έτοιμα να ξε- μάθουν όλα όσα γνώριζαν, ή σαν ετικέτες πάνω τους ασυνείδητα χρόνια ολόκληρα είχαν κολλήσει και τους έκαναν να παραμένουν νωθροί, παθητικοί. Εδώ η υπόθεση μυρίζει «τέλος εποχής» και αρχή μιας νέας… Αειζωία.

Η απέραντη ευγένεια και το πάθος της Διονυσίας για το όλο εγχείρημα, αναβλύζουν μέσα απ’ τη φωνή της. Φωνή γλυκιά και ταξιδιάρικη, τόνος σταθερός, μυητικός, μοιάζει σχεδόν με μελωδία… Απαντάει σε ερωτήματα, με μάτια που λάμπουν και «καθοδηγεί» με το δικό της μοναδικό και άκρως ειλικρινή τρόπο. Δε γνωρίζουμε ποια είναι η μυστική της συνταγή, αλλά αυτό που σε κάνει σε χρόνο dt να αισθάνεσαι είναι σπάνιο και ονομάζεται εμπιστοσύνη.

Στη νέα σου αρχή λοιπόν για το περιπετειώδες ταξίδι σου στην Αειζωία, το πιο σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι το δάσκαλο σου με μάτια κλειστά, σωστά; E λοιπόν αυτό είναι κάτι που άπαξ και μπεις μέσα σε αυτό… έχει ήδη συμβεί και μάλιστα την ίδια στιγμή που η Διονυσία υποστηρίζει πως ο κάθε άνθρωπος είναι «δάσκαλος» του εαυτού του και προτιμά απλά να την αποκαλείς με το όνομά της. Είσαι έτοιμος λοιπόν;

Αλλαγή οπτικής, επαφή με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού, άναμμα καρδιάς, απενεργοποίηση νου, ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα, βαθιά κινητοποίηση για να ζήσεις το Όνειρο. Να το δεις να ξετυλίγεται μπροστά σου, να μπεις μέσα σε αυτό. Να το βιώσεις. Έμπνευση. Όλα αυτά θα συμβούν τόσο φυσικά, τόσο αβίαστα… όταν μπεις στη Ροή της Αειζωίας. Μια Ροή που πηγάζει από την βαθύτερη όλων πίστη. «Είμαι Αθάνατος και κάθε μέρα που περνά, ζω στο τώρα και το πάντα!».

Η Σχολή Αειζωίας σε περιμένει να ξεκινήσεις αυτό το μαγικό ταξίδι αφύπνισης, ενότητας, διεύρυνσης, ευδαιμονίας, αυτοβελτίωσης και συνολικής αυτοπραγμάτωσης σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο… Μπες με πνεύμα και δώσε το πράσινο φως στον εαυτό σου να μεγαλουργήσει μέσα στην αίσθηση του απείρου… Δεν είναι πρόκληση. Είναι απόφαση!

Ενδεικτικές μαρτυρίες μαθητών της Σχολής Αειζωίας

Αρχοντούλα Μ.

“Το μονοπάτι που λέγεται Αειζωία το προτείνω σε όλους για τους εξής λόγους: βαθιά γνώση, ανανέωση, σιγουριά για τον εαυτό σου, απελευθέρωση από φοβίες, αντιμετώπιση με σοφία σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα γλυκό και σοφό μονοπάτι το οποίο, καθώς βαδίζεις, νιώθεις καθημερινά τη δύναμη της ζωής να ξεχειλίζει με βαθιά ευγνωμοσύνη, αγάπη, χαρά και φως”.

Ναταλία Μ.

“H Σχολή είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι η στιγμή της Αφύπνισης εκεί όπου θαύματα αρχίζουν & συμβαίνουν… νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τη Διονυσία & όλους τους πνευματικούς συνοδοιπόρους μου”

Άρθρο της Μάρης Γαργαλιάνου για την Εναλλακτική Ατζέντα

Εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας με την Διονυσία Κλαρνετατζή

Νέα ομάδα Αειζωίας για το 2018 με την Διονυσία Κλαρνετατζή

Το εισαγωγικό μάθημα Φεβρουαρίου για τα μαθήματα Αειζωίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43, μετρό Πανόρμου. Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 – Ώρα: 17:00 – 21.30

Ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43, Αθήνα

Τίτλος: “Η Ψευδαίσθηση της Περιγραφής του Κόσμου και η Πραγματικότητα της Αειζωίας και της Φώτισης” ή “Αναποδογυρίζοντας την οπτική σου“

Διαβάστε περισσότερα

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

www.better-world.gr

aezoia.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα