2η Ενότητα του προγράμματος Κλινικής Υπνοθεραπείας από το Essex Institute

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στη δεύτερη ενότητα θα διδαχθούμε την διακοπή καπνίσματος, άλλων εξαρτήσεων, διαχείριση φοβιών και πολλά άλλα.

Αν θέλετε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος και δυνατότητα για συνέχιση σπουδών σε Ανώτερο Δίπλωμα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα κριτήρια τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους Ψυχοθεραπευτές.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία σε επίπεδο Διπλώματος είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας. Έχει γραφτεί και επιμεληθεί από τον διευθυντή του Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, Terence Watts, και είναι βασισμένο στις χιλιάδες ώρες επιτυχημένης δουλειάς του με Υπνοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία και Υπνοανάλυση. Με την συμπλήρωση της εκπαίδευσης σας έχετε το δικαίωμα εγράφης σε όποιο επαγγελματικό σύνδεσμο επιλέξετε και στο Complementary and Natural Healthcare Council του Η.Β.
Η εγγραφή αυτή, σας κάνει αποδεκτούς από το ιατρικό επάγγελμα και είναι ανοικτή μόνο σε όσους έχουν εκπαιδευτεί από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που δίνει τα εφόδια που ζητά το National Occupation Standards for Hypnotherapy του Η.Β. Τώρα, μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Τα μαθήματα του προγράμματος είναι ετήσια. Με την αποπεράτωση τους μπορείτε να αρχίσετε να έχετε ένα σεβαστό εισόδημα προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως Κλινικός/η Υπνοθεραπευτής/τρια.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό γραφείο προσφέροντας Υπνοθεραπεία και βοηθώντας τους συνανθρώπους σας να αλλάξουν την ζωή τους.

Αναλυτικότερα:

Το πρόγραμμα μας είναι πλήρες σε βαθμό που σας δίνει μια ψηλού επιπέδου πραγματογνωμοσύνη. Οι μαθητές του προγράμματος αναφέρουν ότι πήραν από αυτό το πρόγραμμα μια τέτοια βαθιά γνώση τις «ανθρώπινης κατάστασης» που τους εξέπληξε.

Το πρόγραμμα για την Ελλάδα αποτελείται από 3 εβδομαδιαίες ενότητες που σας παρέχουν όλες τις ικανότητες που χρειάζεστε για να δουλέψετε ως επαγγελματίας Υπνοθεραπευτής/τρια, βοηθώντας τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα, να χάσουν κιλά, να διαχειριστούν το στρες, το άγχος, τους φόβους, τις ανασφάλειες τους …. και πολλά ακόμα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και γραφτεί από τον Terence Watts, πεπειραμένο δάσκαλο, θεραπευτή, συγγραφέα και ένα από τους λίγους στο επάγγελμα του Υπνοθεραπευτή που έγινε αποδεκτός ως Fellow of the Royal Society of Medicine. Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Essex Institute και συνεχίζει να επιβλέπει τα προγράμματα καθώς και να αναπτύσσει καινούργια.

Το δίπλωμα που θα πάρετε από το Essex Institute UK είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τους ποιο κάτω συνδέσμους αλλά όχι μόνο:

Με την συμπλήρωση των σπουδών σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να γίνετε πλήρες μέλος στους άνω επαγγελματικούς συνδέσμους καθώς και να γίνετε μέλος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου.

Η γνώση δεν σταματά με την αποπεράτωση των σπουδών σας, γιατί τελειώνοντας συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην επαγγελματική εμπειρία και γνώση του διευθυντή και των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου.

Όλες οι σημειώσεις του προγράμματος, CDs, βιβλία και έξοδα εξετάσεων περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο που θα χρειαστεί να πληρώσετε.

Ημερομηνίες Προγράμματος για το έτος 2016-2017
1η Ενότητα: 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2016
2η Ενότητα: 23-29 Ιανουαρίου
3η Ενότητα: Μάρτιος 2017 (συγκεκριμένες ημέρες θα ανακοινωθούν εντός του Ιανουαρίου 2017)

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:
Περισσότερες από 1500 σελίδες σημειώσεων
Όλα τα αναγκαία βιβλία για το πρόγραμμα
8 ώρες ηχογραφημένων μαθημάτων
Επιπρόσθετες Διαλέξεις
Όλα τα έξοδα εξετάσεων
Δωρεάν στήριξη από τηλ/ email

Τρόποι πληρωμής είναι:

Προπληρωμή του προγράμματος με έκπτωση 20%

Μηνιαίες ή διμηνιαίες καταβολές.

Όλα όσα χρειάζεστε σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα για να γίνετε ένας/μια πλήρως ικανός/η θεραπευτής/τρια καθώς θεωρούμε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα για τον κόσμο τις θεραπείας και ξεκινάμε από την αρχή (χωρίς αυτό να αποκλείει άτομα που ήδη βρίσκονται στον θεραπευτικό τομέα, γιατρούς, ψυχολόγους, νοσοκόμους, θεραπευτές). Από την στιγμή που μπορείτε να διαβάσετε και έχετε ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους είστε ικανοί να ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα και να απολύσετε το κάθε λεπτό του.

Πιστοποίηση και Βεβαίωση
Με την συμπλήρωση του προγράμματος θα πάρετε το Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε στον δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy καθώς και εγκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία).

Το Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε κάθε γωνία του κόσμου περιλαμβανομένων την Ιταλία, Ιρλανδία, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Γερμάνια, Αυστραλία, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία και φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Χρόνος που Χρειάζεται

Το πρόγραμμα είναι περίπου 450 ώρες σύνολο όπου οι 150 είναι σε τάξη και οι 300 διάβασμα και εργασίες στο σπίτι. Θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα που σταδιακά θα αυξάνει τις ικανότητες σας και την επαγγελματικότητα σας. Το διάβασμα για για τις εργασίες χρειάζεται από 6 -8 ώρες την εβδομάδα.

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος και δυνατότητα για συνέχιση σπουδών σε Ανώτερο Δίπλωμα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα κριτήρια τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους Ψυχοθεραπευτές.

Εκπαιδευτής Προγράμματος: Χαράλαμπος Σολέας

Βιογραφικό του εισηγητή ΕΔΩ

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 21

Η αλχημική Αφροδίτη- Ανακαλύπτοντας τη θεά

Σεπτέμβριος 21 - Σεπτέμβριος 24
Αθήνα
Πα 22

Σεμινάριο θεραπευτικής ύπνωσης

Σεπτέμβριος 22 - Σεπτέμβριος 24
Αθήνα
Ελλάδα
Πα 22

Yoga και Διαλογισμός στο Βουνό των Θεών, Παλαιός Παντελεήμονας, Όλυμπος

Σεπτέμβριος 22 @ 19:00 - Σεπτέμβριος 24 @ 20:00
Ελλάδα
Σα 23

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Σεπτέμβριος 23 - Σεπτέμβριος 24
Αθήνα
Σα 23

Η Τέχνη της Υλοποίησης

Σεπτέμβριος 23 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 24 @ 18:00
Κυ 24

Ενεργονοητική Διατροφή

Σεπτέμβριος 24 @ 10:00 - 17:00
Αθήνα
Τρ 26

Ομάδα Κβαντικής Συνειδητότητας

Σεπτέμβριος 26 @ 18:30 - 22:00
Άνω Γλυφάδα
Ιανουάριος 23 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ιανουάριος 23
Ώρα: 18:00 - 22:00
Κόστος: 2.500€
Εκδήλωση Categories: Featured, Αυτοβελτίωση, Εκπαίδευση, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Better World, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Women for Life

Γρ. Ξενόπουλου 10 Ν. Ψυχικό
Αθήνα,

Τηλέφωνο:

210 6740302

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χώρου εκδήλωσης

Διοργανωτής

Better World
Τηλέφωνο: 6936 527 527
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή