Magic in Paros – Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Magic in Paros

30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου


Μια πραγματικά θεραπευτική και χαλαρωτική απόδραση σε ένα πανέμορφο νησί!
4 Ημέρες σε έναν όμορφο, αυθεντικό κυκλαδίτικο  ξενώνα στην παραδεισένια παραλία της Τσουκαλιάς με καθημερινή πρακτική γιόγκα και διαλογισμό, υγιεινό φαγητό, πανέμορφα τοπία, περιηγήσεις γύρω από το νησί, περισσότερη πρακτική και ‘’μαγικά’’ ενεργειακά  εργαλεία ζωής  από ό, τι μπορείτε να ζητήσετε …

Και πολύ διασκέδαση!!!

Μια ευκαιρία να συμμετέχετε στην τάξη των Access Consciousness Bars® (με πιστοποιημένη εκπαίδευση – προαιρετικό). Πρόκειται για μια απίστευτα θεραπευτική και χαλαρωτική ενεργειακή πρακτική, η οποία ανατρέπει τους περιορισμούς σε όλες τις πτυχές της ζωής… σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά. Θα μάθετε και θα εξασκήσετε πολύτιμα εργαλεία ζωής τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε με ευκολία οτιδήποτε επιθυμείτε..στην δική σας ζωή, είτε να προσφέρετε ένα δώρο ζωής στους αγαπημένους σας, αλλά ακόμα και να τα χρησιμοποιήσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη !!!!!!!
Πώς γίνεται να υπάρξει κάτι πιο μαγικό από αυτό???

Παροχές:

 • 3 νύχτες σε μία δίκλινη σουίτα στο  Tsoukalia Beach Hotel στην Παρο.
 • Νοικιασμένα αυτοκίνητα για κάθε 4 συμμετέχοντες.
 • Πρωινή Yoga και διαλογισμός.
 • Υγιεινό πρωινό προετοιμασμένο με αγάπη στο οικογενειακό εστιατόριο του ξενώνα.
 • Σεμινάριο Πρακτικής και εξάσκησης  Access Consciousness Bars® (με πιστοποιημένη εκπαίδευση)(προαιρετικά – δείτε στον κατάλογο).
 • 2 περιηγήσεις σε αξιοθέατα στην Πάρο.
 • Απογευματινές συνεδρίες με ανταλλαγή Access Consciousness Bars® (προαιρετικά).
 • 2 Βραδινά γεύματα σε δύο διαφορετικά και προσεγμένα εστιατόρια του νησιού.
 • Απογευματινή Nidra Yoga για ποιοτική βελτίωση ύπνου.
 • Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά.

Σχετικά με την εισηγήτρια

Marin Markuze –  Είναι διεθνής εκπαιδεύτρια  των  Access Consciousness Bars®, επιπλέον είναι εκπαιδεύτρια σε Enrgetic Facelift,θεραπεύτρια Biodynamic Body & Energy Work και Reiki I & II , εκπαιδεύτρια και εισηγήτρια σε Hatha, Kriya & Tantra Yoga & Meditation. Διοργανώνει σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές εξατομικευμένες θεραπείες, συνεδρίες, ατομικά  σχεδιασμένες εκδρομές και ομαδικές εκδηλώσεις ευεξίας.

«Είμαι εξερευνήτρια.  Διερευνώ τρόπους που εμπνέουν την εσωτερική μας σιωπή, που μας επιτρέπουν να ζούμε τη ζωή με περισσότερη ευκολία και χαρά!

Όταν το μυαλό καθαριστεί από το γνώριμο, όταν η συνείδηση καθαρίσει από το περιβάλλον που έχει συνηθίσει, τότε ζούμε στην καθαρή συνειδητότητα, εκεί όπου προκύπτει η ομορφιά της αντίληψης.»

«Η ομορφιά και η ευδαιμονία είναι οι θεμελιώδης ενέργειες της ύπαρξης και η χαρά είναι η πραγματική φύση της κάθε εκδήλωσης.»  – Δρ David Frawley

Σχετικά με τα μαθήματα Access Consciousness Bars®                              

Αν μπορούσατε να αλλάξετε οτιδήποτε στη ζωή σας σήμερα, τι θα επιλέγατε;
ΥΓΕΙΑ? ΧΡΗΜΑΤΑ? ΣΧΕΣΕΙΣ? ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ? Τι άλλο είναι δυνατό; …

Πώς θα ήταν η ζωή μας αν μπορούσε να ξεπεράσει το σχεδιασμό αυτής της πραγματικότητας, πέρα ​​από τους περιορισμούς και τις αδυναμίες της … και οδηγούταν στην  δυνατότητα της Ελαφρότητας, της Ευαισθητοποίησης, της Ελευθερίας, της Επιλογής, της Δημιουργίας και της Συμβολής αυτού που πραγματικά είμαστε;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ? …

Τα Access Bars® αποτελούν τον πυρήνα και τη βάση της Access Consciousness ™. Μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης μιας μεγάλης περιπέτειας και μπορεί να είναι κάτι που προσθέτετε στη ζωή σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ευκολία και χαρά με τα πάντα. Μπορείτε να τα εξασκείτε για τον εαυτό σας, για δώρο στους αγαπημένους σας ή για  να τα χρησιμοποιήσετε για την επαγγελματική σας πορεία.

Το Access Bars® έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε πάνω από 173 χώρες να αλλάξουν πολλές πτυχές του σώματός τους και της ζωής τους, όπως: ύπνο, υγεία και βάρος, χρήματα, σεξουαλικότητα και σχέσεις, εργασία, άγχος, φόβος, νευρικότητα , κατάθλιψη και πολλά άλλα.

Υπάρχουν 32 σημεία ενέργειας στο κεφάλι σας, τα οποία, όταν αγγίζονται απαλά, αβίαστα και εύκολα απελευθερώνουν οτιδήποτε σας εμποδίζει να βιώνετε την εμπειρία της απολαβής και να είστε δεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτά τα σημεία αποθηκεύουν την ηλεκτρομαγνητική συνιστώσα όλων των σκέψεων, απόψεων, ιδεών, πεποιθήσεων, συναισθημάτων και προσωπικών σημείων αναφοράς  τα οποία  έχετε αποθηκεύσει σε οποιαδήποτε διάρκεια ζωής.

Αγγίζοντας τα σημεία αυτά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας Access Bars®, μπορείτε να απομακρύνετε την ενέργεια που έχει κλειδωθεί στον εγκέφαλό και το σώμα σας η οποία αντιστοιχεί σε κάθε πτυχή της ζωής σας … επιτρέποντάς της να ρέει και να θεραπεύεται.

More info: http://accessconsciousness.net/en/micrositesfolder/accessbars/

Σε αυτό το ειδικό σεμινάριο προσφέρουμε περισσότερη πρακτική σε αυτό που αποκαλούμε «Running the Bars» και σε όλα τα άλλα μαγικά εργαλεία που μπορείτε να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε οτιδήποτε επιθυμείτε στη ζωή σας.
Πώς γίνεται πιο διασκεδαστικό, πιο θεραπευτικό και πιο πλέον της πραγματικότητας από αυτό;
Ελέγξτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω και επιλέξτε τις δραστηριότητες που σας αρέσουν. Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες και τιμές πακέτων για να επιλέξετε τι αισθάνεστε πιο όμορφο για εσάς!

 

Το πρόγραμμα


Ημέρα 1 – Άφιξη
Όλοι καλωσορίζονται στο ξενοδοχείο κατά την ώρα άφιξής τους. Μπορείτε να κανονίσετε μετάβαση από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος.
Ξεκουραστείτε και απολαύστε το όμορφο περιβάλλον μέχρι να συναντηθούμε το βράδυ για το δείπνο καλωσορίσματος και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από συζήτηση και μια δραστηριότητα-έκπληξη.

Ημέρα Δεύτερη

7:00 – Πρωινή Χάθα Γιόγκα & Πρακτικές Διαλογισμού
8:30 – Υγιεινό πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
9:30 – 1η μάθημα Bars® Access(προαιρετικό)
13:30 – Ελεύθερος χρόνος για παραλία.
15:30 – Εύκολη πεζοπορία στον λόφο του Κέφαλου και στη Μονή του Αγίου Αντωνίου
Μια επίσκεψη στην παραλία Λάσπη για μερικές ωραίες φυσικές θεραπείες σώματος και περισσότερη πρακτική των Access Bars®(προαιρετικό) στην παραλία.
20:00 – Δείπνο στο Open Garden Restaurant στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.
22:00 – Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε και να εξερευνήσετε τη νυχτερινή ζωή της Νάουσας ή να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για μια χαλαρωτική και θεραπευτική γιόγκα Nidra πρακτική για πιο γλυκό ύπνο .

Ημέρα Τρίτη

7:00 – Πρωινή Χάθα Γιόγκα & Πρακτικές  Διαλογισμού
8:30 – Υγιεινό πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
9:30 – 2ο μάθημα Bars Access®(προαιρετικά)
13:30 – Ελεύθερος χρόνος
15:30 – Επίσκεψη στο πάρκο της Πάρου και πρακτική άσκηση Bars Access®(προαιρετικά) στο πανέμορφο Φάρο
Ακολουθεί χαλάρωση στην παραλία Κολυμπήθρες
20:00 – Δείπνο στο εστιατόριο του Tao’s Asian Food
22:00 – Και πάλι μπορείτε να επιλέξετε να εξερευνήσετε περισσότερο τη νυχτερινή ζωή του νησιού ή να έρθετε πίσω στο ξενοδοχείο σε μια άλλη γιόγκα Nidra πρακτική πριν από τον ύπνο.

Ημέρα Τέταρτη

7:00 – Πρωινή Χάθα Γιόγκα & Διαλογισμός Πρακτική
8:30 – Υγιεινό πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
9:30 – Πρακτική Bars® More Access, αν επιλέξετε, μέχρι να πάρετε όλα τα μαγικά εργαλεία που έχετε μάθει στο σπίτι για να συνεχίσετε να δημιουργείτε τη ζωή σας με  μεγαλύτερη δυνατότητα και χαρά! J


Σχετικά με τη γιόγκα και τον διαλογισμό

Γιόγκα
Εάν η γιόγκα είναι κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε κάτι νέο. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η γιόγκα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τη μείωση του στρες, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την ανακούφιση των συμπτωμάτων όπως η αϋπνία, η κατάθλιψη και το άγχος. Η γιόγκα βοηθά επίσης στη βελτίωση της συνολικής ικανότητας, της δύναμης και της ευελιξίας.

Διαλογισμός
Υπάρχουν πολλοί τύποι διαλογισμού για να διαλέξετε, θα ασκήσουμε εκείνους που αποσκοπούν να σας φέρουν στην παρούσα στιγμή και θα χαλαρώσουν το μυαλό σας μέσω ανεξάρτητων τεχνικών παρατήρησης. Ο διαλογισμός σας επιτρέπει να γνωρίσετε τον τύπο των ωφελειών που αναφέρθηκαν. Επίσης σας βοηθά να αποκτήσετε πιο καθαρή και αποφασιστική σκέψη.  Βελτιώνει την δύναμη της συγκέντρωσης, καθώς και ενισχύει τα γενικά επίπεδα ευεξίας και αναπτύσσει την βαθιά εσωτερική σας σιωπή.

Yoga Nidra
Η Yoga Nidra σημαίνει Yogic Ύπνος. Είναι μια κατάσταση συνειδητού βαθύ ύπνο. Στον διαλογισμό, παραμένετε στην κατάσταση αφύπνισης της συνειδητότητας και εστιάζετε απαλά στο μυαλό, επιτρέποντας ταυτόχρονα να δημιουργούνται σκέψεις, συναισθήματα, αισθήσεις και εικόνες. Ωστόσο, στη Yoga Nidra αφήνετε την κατάσταση όπου είστε συνειδητά ξύπνιοι, περνάτε από την ονειρική κατάσταση και πηγαίνετε στον βαθύ ύπνο, αλλά παραμένετε ξύπνιοι. Η γιόγκα Nidra φέρνει μια απίστευτη ηρεμία, ησυχία και σαφήνεια, μειώνει την ένταση και τα συμπτώματα υψηλού άγχους όπως πονοκέφαλο, ζάλη, θωρακικό άλγος, αίσθημα παλμών, εφίδρωση και κοιλιακό άλγος

Σχετικά με το ξενοδοχείο

Στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, βρίσκεται η παραδεισένια παραλία Τσουκαλιά, με τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά, τα πανέμορφα πολύχρωμα βότσαλα και την λευκή άμμο …

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και είναι μόνο του εκεί. Περιβάλλεται από τη φύση και τη σιωπή και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από κάθε είδους και τύπου ευχάριστες εξερευνήσεις… Θα βρείτε όμορφες παραλίες με περίεργα σχήματα και λευκή άμμο, μεγάλα βράχια, κρυστάλλινα άσπρα βότσαλα, μικροσκοπικές πολύχρωμες πέτρες, ‘’αποξηραμένες κουβέρτες’’ από φύκια … κάθε ένα από αυτά μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα δικό σας κομμάτι ευτυχίας.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από παραδοσιακά πέτρινα στούντιο, όμορφα σχεδιασμένα σε αυθεντικό κυκλαδίτικο ύφος. Το οικογενειακό εστιατόριο και η ζεστή ατμόσφαιρα θα σας κάνει να  αισθάνεστε  σαν το σπίτι σας από τη στιγμή της άφιξής σας εκεί.

Σχετικά με την Πάρο

Η κομψή πρωτεύουσα του νησιού, οι μοντέρνες πόλεις θέρετρων και τα γλυκά αγροτικά χωριά είναι όλο και πιο γοητευτικά για πλήθος τουριστών. Οι μαγευτικές παραλίες της και η αύρα αυτού του νησιού κάνουν κάθε επισκέπτη να το ερωτευτεί και να το επισκέπτεται συχνά.

Από γεωλογική άποψη, η Πάρος ήταν ανέκαθεν ελληνικό αστέρι. Το ολόλευκο μάρμαρο από το εσωτερικό του νησιού έκανε το νησί ευημερούμενο από την Πρωτοκυκλαδική εποχή. Από τα πιο γνωστά γλυπτά, η Αφροδίτη της Μήλου ήταν λαξευμένη από παριανό μάρμαρο.

Κάποιοι ντόπιοι λένε ότι αυτή η πέτρα έχει μερικές μυστικές ιδιότητες. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι επισκέπτες του νησιού επιστρέφουν ξανά και ξανά σε αυτό…

Σχετικά με την τιμολόγηση

Παρακαλώ  επιλέξετε ένα από τα διαφορετικά πακέτα:

 • Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις δραστηριότητες εκτός από τα μαθήματα Access Bars® και τις ανταλλαγές, η τιμή θα είναι 235 €.
 • Αν είστε ήδη επαγγελματίας του Access Bars® και επιθυμείτε να συμμετάσχετε χωρίς πιστοποίηση, η τιμή θα είναι 285 €.
 • Εάν επιθυμείτε το πλήρες πακέτο και πλέον με την απόκτηση πιστοποιημένης εκπαίδευσης Access Consciousness Bars® πρακτικής και εξάσκησης , η τιμή θα είναι 455€.
 • Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε μόνο στην πιστοποιημένη εκπαίδευση και τις απογευματινές ανταλλαγές Access Consciousness Bars® , η τιμή θα είναι 220€.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

Να φτάσετε στο νησί

• Προσωπική ασφάλιση ταξιδιού
• Προσωπικά έξοδα
• Πρόσθετα γεύματα
• Πρόσθετη χρέωση για μονόκλινο δωμάτιο – 40 €
• Αέριο, βενζίνη για τα αυτοκίνητα
• Επιπλέον κόστος για ενοικίαση αυτοκινήτου για 3 άτομα (αντί για 4)- 10 € ανά άτομο
• Πρόσθετο κόστος για ενοικίαση αυτοκινήτου για 2 άτομα(αντί για 4) – 20 € ανά άτομο
• Πρόσθετο κόστος για ενοικίαση αυτοκινήτου για 1 άτομο(αντί για 4) – 50 € ανά άτομο

Προσωπικές συνεδρίες
Οι προσωπικές συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες για εσάς στον ελεύθερο χρόνο σας
με επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

 

Maria Moutsiana in Greece

Email: moutsiana@gmail.com

Mobile phone: +30 697 880 8122

Marin Markuze (also on Facebook)

Email: sundarigifts@gmail.com

Mobile phone: 6906903436

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 14

Θεραπεία του Τραύματος: Θεωρία & Πράξη

Δεκέμβριος 14 @ 20:00 - Δεκέμβριος 16 @ 18:00
Αθήνα
Πα 15

Εκπαίδευση Tam Healing System

Δεκέμβριος 15 - Δεκέμβριος 17
Πα 15

Ανακαλύπτω την Εσωτερική μου Δύναμη

Δεκέμβριος 15 @ 18:00 - 21:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 16

Μαγνητίζοντας την Τέλεια Σχέση! Εργαστήριο με τον Σ. Στίνη

Δεκέμβριος 16 @ 16:00 - Δεκέμβριος 17 @ 14:00
Αθήνα
Σα 16

Διαχειρίζομαι τους φόβους μου άμεσα

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16

Σχολή Γονέων – Parenting Training

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16
Πα 22

Γιορτές με νόημα στη Νοόσφαιρα

22 Δεκεμβρίου 2017 - 1 Ιανουαρίου 2018
Ιούνιος 30 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Ιούνιος 30
Λήξη: Ιούλιος 3
Κόστος: 235€-455€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Εναλλακτικές Διακοπές
Εκδήλωση Tags:Sundari Gifts of Life, Πάρος

Διοργανωτής

Μαρία Μουτσιανά
Τηλέφωνο: 6978808122
Email: