Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εναλλακτικός χώρος ΦΑΕΘΩΝ (ήβης 25 Ψυρρή ) 12 Νοεμβρίου

Οι δικοί μας οργονίτες είναι άσχημοι ίσως…Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι…
Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε, και θα σας δώσουμε οργονίτες…όχι οργονικά κοσμήματα…όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια… δεν είναι διακοσμητικοί…Είναι 100 % λειτουργικοί οργονίτες…και εάν αυτό συμβαίνει σε κόστος της εμφάνισης… αξίζει τον κόπο!

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και τον άνθρωπο , αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό.Μπορεί να είναι θετική η και αρνητική αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική των χώρων. Έτσι , υπάρχουν χώροι, και άνθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βίλχελμ Ράιχ ασχολήθηκε βαθιά με την οργόνη ,κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό μετατροπέα) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύσει καρκινοπαθείς μόνο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό…στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες , είναι μικρές ή και μεγαλύτερες «συσκευές» οι οποίες φοριούνται ή αφήνονται στο χώρο, ( ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!! ) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα . Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων, κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερού, κλπ..
Τα πάντα είναι ενέργεια , γύρω μας , μέσα μας, και οι οργονίτες είναι η καλύτεροι βοηθοί στην διαχείριση της… ΔΕΝ είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά….ΔΕΝ έχει να κάνει με πίστη…η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι…

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτών κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας,για προσωπική χρήση η και εμπόριο..
Επίσης στο σεμινάριο μας θα βρίσκεται η συνεργάτης του ASTRAL ASPERA (www.astral-aspera.gr) η γνωστή δασκάλα Κρυσταλλοθεραπείας και ιδιοκτήτρια του STELLAR CRYSTAL HEALING (www.stellarcrystalhealing.gr) Στέλλα Ηλιάδη, η οποία θα μας εξηγήσει την απόλυτη χρησιμότητα των κρυστάλλων που τοποθετούμε εντός των  οργονιτών προκειμένου να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα.

– Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών ..18 30 – 21 30
– Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου
– Κάθε συμμετέχων , θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
– Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά , η Θετική και Αρνητική Δονητική , η λειτουργία , και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη

Δίνονται:
– Βεβαίωση παρακολούθησης
– Όλα τα υλικά κατασκευής
– Οι δύο οργονίτες (ένας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής : 70 ευρώ
Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα , και γρήγορα, λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας , τον χώρο σας , εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε , δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά…
Αποκτήστε φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας , θα έχετε κατασκευάσει .
παρακαλώ  κρατήστε την θέση σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες
τηλ. κρατήσεων ….6944 306 502 6974 331533

Σύντομο βιογραφικό

O Παναγιώτης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας /Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK .
Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C. (U.K.) , έχει πάρει Master στην Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.
Είναι δε από τους λίγους πιστοποιημένους αναλυτές της Αύρας και των Ιδιοτήτων της από την Σχολή Μεταφυσικής και Παραψυχολογίας και πλήρως εκπαιδευμένος στη χρήση του Συστήματος Φωτογράφησης Αύρας A.V.S. 5,1
Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.), ειδικότερα δε , στην εναρμόνιση τους, ως υποβόσκουσες συχνότητες , στον τομέα της Ύπνωσης.
Κατέχει δεύτερο βαθμό στο USUI REIKI τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης Astral Aspera (Αστρική Ειμαρμένη σε ελεύθερη μετάφραση από τα Λατινικά)
Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις με θέμα – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ –ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ κλπ.. Στην Αθήνα δέχεται καθημερινά στο γραφείο του , (Γιόλδαση 2 , Ν. Κόσμος, ακριβώς δίπλα στο Μετρό) κατόπιν ραντεβού.
Επικοινωνία: 211 7156085 – 6944 306 502 –  www.astral-aspera.gr

Black Friday Deals δείτε τις εκπτώσεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πα 24

Black Friday: Μοναδικές εκπτώσεις σε πληθώρα σεμιναρίων

Νοέμβριος 24 @ 00:00 - Νοέμβριος 27 @ 17:00
Πα 24

Μη Βίαιη Επικοινωνία και Διεκδικητικότητα

Νοέμβριος 24 @ 18:00 - 21:30
Γαλάτσι, Αθήνα
Σα 25

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Νοέμβριος 25 - Νοέμβριος 26
Αθήνα
Σα 25

Atma Crystal Healing 1 ( Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας)

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 16:00
Αθήνα
Σα 25

Θαρραλέο Ονείρεμα

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 19:00
Αθήνα
Σα 25

Kids Yoga στο Avenue – Από τις εκδόσεις Πεδίο

Νοέμβριος 25 @ 13:00 - 15:00
Μαρούσι
Ελλάδα
Σα 25

Περί Ανθοϊαμάτων

Νοέμβριος 25 @ 17:00 - 19:00
Γαλάτσι, Αθήνα
Νοέμβριος 12 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Νοέμβριος 12
Ώρα: 18:30 - 21:30
Κόστος: 70€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Εκπαίδευση, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Astral Aspera, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Φαέθων

Ήβης 25
Αθήνα, Αττική 10554 Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Astral Aspera
Τηλέφωνο: 211 7156085, 6944 306 502
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή