Πώς θα αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και ωριμότητα

Πώς θα αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και ωριμότητα

“Πώς θα αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και τη συναισθηματική σου ωριμότητα”- Μια διαφορετική πρωτοποριακή προσέγγιση.

Το “έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” λέει ο λαός και πολύ συχνά αυτό μας προβληματίζει, γιατί πώς γίνεται, ενώ είμαστε διαπιστωμένα έξυπνοι, να κάνουμε τόσα λάθη και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επιλογές και να μην μπορούμε να βρούμε την ικανοποίηση στη ζωή μας;

Οι έρευνες δείχνουν ότι η ικανοποίηση από τη ζωή και η επιτυχία, ακόμη και η επαγγελματική, προέρχονται κυρίως από την υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και πολύ λιγότερο από το υψηλό IQ! Οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα χαρακτηρίζονται από αυτογνωσία και ισορροπία, κατανόηση των συναισθημάτων τους, ψύχραιμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ενσυναίσθηση και συμπόνια,καταλαβαίνουν τα συναισθήματα των άλλων, γνωρίζουν να θέτουν υγιή όρια και να επικοινωνούν ουσιαστικά. Δεν είναι ούτε οι ψυχροί και απαθείς ούτε αυτοί που κυριαρχούνται και άγονται και φέρονται από τα συναισθήματά τους, για αυτό το λόγο είναι ισορροπημένοι και αποτελεσματικοί στη ζωή τους!

Με μια διαφορετική πρωτοποριακή προσέγγιση της Νίκης Ορφανουδάκη σε αυτό το ζήτημα, η οποία συνδυάζει γνωσιακό-συμπεριφοριστικό coaching, εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο coaching, Mindfulness και Assertiveness Training,θα εξετάσουμε αναλυτικά και συγκεκριμένα τους τομείς στους οποιους χρειάζεται ανάπτυξη η συναισθηματική νοημοσύνη του καθενός ξεχωριστά (τα αποτελέσματα του test προσωπικότητας δεν ανακοινώνονται δημόσια στην ομάδα) και στη συνέχεια τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί η συναισθηματική νοημοσύνη και η συναισθηματική ωριμότητα σε κάθε τομέα ξεχωριστά.

Οι συμμετέχοντες λοιπόν μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν ήδη αρχίσει να “δουλεύουν” αυτά που τους απασχολούν και θα φύγουν με τα κατάλληλα εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στο μέλλον.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο retreat του Harmony & Creativity, το οποίο θα γίνει 26-30 Αυγούστου στην Άνδρο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/1056195547911055/

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός με προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/678355169196818/

 

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
44 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email