Ανθοϊάματα Μπαχ με την Ξανθή Μήτσου

Ανθοϊάματα Μπαχ με την Ξανθή Μήτσου

Η αυγή μιας νέας και καλύτερης τεχνικής θεραπείας είναι πάνω μας “
Δρ Edward Bach

You just need an open mind and a desire to learn.”
Stefan Ball, The Bach Remedies Workbook

 

Τα ανθοϊάματα Μπαχ είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας την οποία επινόησε ο Άγγλος γιατρός και ομοιοπαθητικός Έντουαρντ Μπαχ στις αρχές του 20ου αιώνα. Είναι τελείως ακίνδυνη, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα και ουσίες. Θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι’ αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα. Είναι μια πολύ απλή και συγχρόνως τόσο απαλή και μεταμορφωτική θα έλεγα θεραπευτική μέθοδος.
Σε αυτό το σεμινάριο καλείστε να ταυτοποιήσετε τι ακριβώς σας συμβαίνει και με τη βοήθεια των ανθοιμάτων να βρείτε την ανακούφιση σε ότι σας ταλαιπωρεί.
Θα μάθετε συνολικά για 38 ιάματα και σε ποια συναισθήματα αντιστοιχεί το καθένα. Επίσης θα σας δοθεί η γνώση για το πως μπορείτε να τα συνδυάσετε έτσι ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό.
Με αυτό το τρόπο θα είστε πια σε θέση να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους οικείους σας.
Σας περιμένω με πολλή χαρά και αγάπη!!

Δώρο σεμιναρίου:
Μια εξατομικευμένη συνεδρία!

 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 6 άτομα.
Παρακαλώ φροντίστε για την έγκαιρη συμμετοχή σας.

Ξανθή Μήτσου
Το 1990 σπούδασα σε σχολή λογιστών και υπαλλήλων γραφείου όπου και αποφοίτησα. Το 2000 υπήρξα ιδιοκτήτρια καταστήματος είδη δώρων και διακοσμήτρια βιτρινών. Το 2009 ίδρυσα σχολή χορού και κέντρο ευεξίας με έμφαση στην εναλλακτική αντιμετώπιση των σωματικών και ψυχικών εκδηλώσεων. Εκπαιδεύτηκα στην τεχνική των hot stones, moxa, herbal packs, βεντούζες, και quasha. Eπίσης ειδικεύομαι στην...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
14 Shares