Art & Soul Summer Retreat 2019

Art & Soul Summer Retreat 2019

ART & SOUL
Summer Retreat 2019
Β. Εύβοια
Εναλλακτικές διακοπές μέσω Τεχνών

Βασική μέθοδος: Expressive arts therapy (εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών)

Η Έντεχνη δράση για 12η συνεχή χρονιά διοργανώνει Εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών. Φέτος σας προσκαλούμε σ’ ένα μαγικό χώρο στην Β. Εύβοια. Οι εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών (expressive arts therapy), είναι κάτι περισσότερο από απλές διακοπές. Είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός να κάνουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας και ταυτόχρονα να αναζωογονηθούμε τόσο φυσικά όσο και ψυχικά. Σε αυτές τις 10 μέρες μέσα από τα εργαστήρια και τις δράσεις, καλούμαστε να βιώσουμε το δικό μας “ταξίδι της ψυχής” για να ξεπεράσουμε τις εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις της ζωής μας.

Art & Soul Summer Retreat 2019

Συντονίστρια:
Τζέσικα Μαργαρίτη

 • Ψυχοθεραπεύτρια
 • Experssive arts therapist

Σκοπός σεμιναρίου:

 • Να γνωρίσουμε άλλους με ένα μοναδικό τρόπο, συχνά δημιουργώντας σχέσεις ζωής.
 • Να δώσουμε και να πάρουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να χορέψουμε.
 • Να χαλαρώσουμε να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.
 • Να βιώσουμε απελευθέρωση σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά.
 • Να επανασυνδεθούμε και να ισορροπήσουμε τη σκέψη, το συναίσθημα και το σώμα.
 • Να ενεργοποιήσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας.
 • Να συνδεθούμε με το δικό μας αυθεντικό μονοπάτι, ακούγοντας την ψυχή μας και τις ανάγκες της.
 • Να συναντήσουμε άλλους, με κοινά ενδιαφέροντα και να επικοινωνήσουμε.
 • Να συνδυάσουμε την απόδραση των καλοκαιρινών διακοπών με την προσωπική μας εξέλιξη.
 • Να εκπαιδευτούμε σε τεχνικές και εργαλεία που θα μας βοηθάνε σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
 • Να ανταλλάξουμε γνώσεις, σκέψεις και συναισθήματα μέσα από τον ανοιχτό, ειλικρινή διάλογο αλλά και τις βιωματικές δράσεις.

Art & Soul Summer Retreat 2019

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

 • σε όσους θέλουν να μάθουν να χαλαρώνουν και να αποφορτίζονται από το άγχος και την κούραση
 • σε όσους είναι μόνοι και θέλουν να γνωρίσουν άλλους και να μοιραστούν στιγμές χαράς
 • σε όλους όσους έχουν βαρεθεί το συνηθισμένο τρόπο διακοπών και θέλουν μια νέα έμπνευση
 • σε όσους θέλουν να εκφραστούν δημιουργικά και να εξελιχθούν
 • σε ζευγάρια που χρειάζονται μια επανεκκίνηση στη σχέση τους
 • σε παρέες που θέλουν να ζήσουν μια νέα εμπειρία αυτογνωσίας μέσω παιχνιδιού
 • σε θεραπευτές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους (θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης)
 • σε όλους όσους θα ήθελαν ζήσουν τη μαγεία της έκφρασης του αυθεντικού εαυτού μέσα από τις τέχνες.

Για να συμμετέχετε στα εργαστήρια μας δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα. Μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να χαλαρώσουν και να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο. Μέσα από έναν ιδιαίτερο τρόπο που μας δίνουν το παιχνίδι και οι τέχνες.

Περιγραφή των εργαστηρίων:

Σε αυτό το 10ήμερο, μέσα από την τέχνη της εκφραστικής θεραπείας, θα βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να αποκτήσουμε εσωτερική ανθεκτικότητα και ευλυγισία. Ώστε να αναπροσαρμόσουμε και να απορροφήσουμε νέα σενάρια ευζωίας.

Μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές δράσεις επανασυνδεόμαστε με την δύναμη που μας δίνει η ευθύνη του να είμαστε δημιουργοί της ζωής μας. Μέσα από τη σύνδεση αυτή μπορούμε να συνδεθούμε με τον αυθορμητισμό και την ελευθερία. Ενσωματώνοντας την Κίνηση, την Αναγέννηση, τη Μεταμόρφωση και τη Θεραπεία στοχεύουμε να μετατοπίσουμε πτυχές της ζωής μας, με βαθιά αποτελέσματα.

Art & Soul Summer Retreat 2019

Παίρνοντας το ρίσκο να βγούμε από τη ζώνη ασφάλειας (το συνηθισμένο κόσμο) και να βιώσουμε τον αυθορμητισμό αυτής της νέας εμπειρίας, ερχόμαστε πιο κοντά στον αυθεντικό μας εαυτό. Μπορούμε να είμαστε ο εαυτό μας και έτσι να συνδεθούμε με τα πάντα. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στους άλλους γύρω μας. Να δημιουργήσουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους ώστε να ζούμε με ισορροπία και ασφάλεια.

Να χορέψουμε, να γελάσουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους τις ανησυχίες και τα κρυφά μας όνειρα. Έτσι, ανοιγόμαστε σε μια περιπέτεια απεριόριστων πιθανοτήτων και δυνατοτήτων, ώστε να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες της καρδιάς μας.

“Χτύπα τα πόδια δυνατά χάμω στην Γη και χόρεψε, χόρεψε να ακουστείς στων απέραντων, χόρεψε να ακουστείς πέρα και από κει που τα μάτια ορίζουν τα σύνορα.” Δημήτρης Δεγαμινιώτης

Θεωρητικά Στοιχεία εργαστηρίων:

Σε αυτές τις 10 μέρες, θα χρησιμοποιήσουμε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό από βιωματικές ψυχοθεραπευτικές τεχνικές. Μέσα από την τέχνη θα εξερευνήσουμε τα συμβολικά περιεχόμενα του ασυνείδητου. Χρησιμοποιούμε την ανάλυση των συμβόλων του Carl Jung και την Gestalt (Perls). Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη δεξαμενή γνώσης που στηρίζουν αυτό το θεραπευτικό πλαίσιο και θα είναι άμεσα στην διάθεσή μας. Το κοινό στοιχείο που έχουν είναι ότι, όλες οι τεχνικές αλλά και ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται το κάθε εργαστήριο είναι μη παρεμβατικού/ κατευθυντικού χαρακτήρα. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, τελετουργίες και παιχνίδια η ομάδα μετατρέπεται σε ένα ασκληπιείο, που εμπεριέχει με τρυφερότητα τη μοναδικότητα του κάθε μέλους. Το αποτέλεσμα είναι, αυτές τις 10 μέρες να βιώσουμε αγάπη, ενσυναίσθηση και ασφάλεια. Ώστε να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε τις εσωτερικές πλευρές μας, ξεπερνώντας όλους τους περιορισμούς μας. Όλοι μέσα στην ομάδα είναι πλευρές του εαυτού μας που αποδεχόμαστε και προχωράμε όλοι μαζί. Από το Εγώ, στο Εμείς και στο ότι είμαστε όλοι Ένα.

Art & Soul Summer Retreat 2019


Expressive Arts Therapy

Η εκφραστική θεραπεία (Expressive arts therapy) είναι ένα πολύτιμο ψυχοθεραπευτικό εργαλείο, μια ψυχοδυναμική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την τέχνη με σκοπό την επίγνωση του εαυτού. Η εκφραστική θεραπεία συνδυάζει τις εικαστικές τέχνες, την κίνηση, το χορό, το θέατρο, τη μουσική, τη γραφή και άλλες δημιουργικές διαδικασίες. Με σκοπό τη βαθιά προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη της κοινότητας με τους άλλους. Μέσα από την εκφραστική θεραπεία δημιουργείται μια αγκαλιά αγάπης που εμπεριέχει τον κάθε συμμετέχοντα, με τον τρόπο ακριβώς που χρειάζεται. Έτσι βρίσκει ένα χώρο που μπορεί να εκφραστεί. Να δει τις επιθυμίες και τους στόχους του. Να αισθανθεί τις πραγματικές του ανάγκες. Έτσι ανακαλύπτει κρυμμένες δυνάμεις και ξαναβρίσκει την ισορροπία του. Συνδέεται με τον αυθεντικό του εαυτό και μπορεί να εργαστεί με πολύ βαθιά ψυχικά θέματα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι ανάλαφρη, όμως φέρνει σε όλους μια βαθιά αλλαγή.

Body n Balance

Συντονίστρια: Θάλεια Δήτσα

1) Ενεργειακή άσκηση (Qi work) – ασκήσεις που τονώνουν και ανοίγουν τη ροή ενέργειας στο σώμα συμβάλλοντας στη γείωση, την ενεργοποίηση και στην καλύτερη σύνδεση με ό,τι μας περιβάλλει. Βασισμένες πάνω στο Shintaido (μία μη πολεμική τέχνη που προέρχεται από το Aikido) και στις ασκήσεις του Noguchi Taiso, οι ασκήσεις αυτές εκτελούνται ως επί τω πλείστον σε όρθια θέση, με ήπιες μαλακές κινήσεις, συγχρονισμένη αναπνοή και επικέντρωση του νου. Μαθαίνουμε έτσι να χαλαρώνουμε, να ανοίγουμε νου και σώμα, να διευρύνουμε και να τονώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο, βιώνοντας βαθειά χαλάρωση, διεύρυνση, αναζωογόνηση, σύνδεση και χαρά ολοκληρώνοντας αυτήν την πρακτική.

2) Chakra Toning – ενεργοποιώντας και εξισορροπώντας τα ckakras μέσω της φωνής.
Σε αυτή την πρακτική εξοικειωνόμαστε με τη φωνή μας, ενεργοποιούμε με σεβασμό αυτό το κανάλι έκφρασης και στη συνέχεια αξιοποιούμε αυτήν την ενέργεια με την κατάλληλη πρόθεση και οραματισμό για να ενεργοποιήσουμε τα ckakras. Μαθαίνουμε επίσης τεχνικές εξισορρόπησης ανάλογα τις ανάγκες μας, και τεχνικές για να «ανεβάζουμε» ή να κατευνάζουμε την ενέργειά μας μέσω οραματισμού και της φωνής μας. Ολοκληρώνοντας βιώνουμε βαθειά σύνδεση με τον εαυτό μας και την ομάδα, και έχουμε μάθει αυτές τις χρήσιμες τεχνικές που μπορούμε να αξιοποιούμε στην καθημερινότητα μας.

3) Bodywork – μάθημα τεχνικών μάλαξης και οραματισμού για χαλάρωση και ενεργοποίηση του σώματος. Ένα απολαυστικό μάθημα όπου θα δουλέψουμε σε ζευγάρια, μαθαίνοντας χρήσιμους τρόπους να χαλαρώνουμε την ένταση, και να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε φροντίδα και αναζωογόνηση άμεσα!

Κόστος Συμμετοχής για όλο το σεμινάριο: 70€

Art of Taste

Συντονιστής: Ιωάννης Μαρδάς

Το σεμινάριο Art of Taste έχει δημιουργηθεί για ανθρώπους με αγάπη για την μαγειρική.

Στόχος του είναι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτά τα σεμινάρια να γίνονται μια παρέα, να μοιράζονται τις καλύτερες συνταγές της Διεθνής κουζίνας, να μαγειρεύουν και να δοκιμάζουν μοναδικές γεύσεις. Αποστολή μας είναι να γεμίσετε με ευχάριστες εμπειρίες, και να αναπτύξετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις και δεξιότητες με την καθοδήγηση του σεφ Ιωάννη Μαρδά. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Τρίτη 13/8

Χαρίσα
Χούμους
Ταμιές (Φαλάφελ)
Σάλτσα ταχίνι
Ταμπουλές
Κουμπεμπές

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Cheese Wonton
Chicken Wings
Ρύζι Ατμού
Δροσερή κινέζικη σαλάτα
Νουντλς με λαχανικά
Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Chili con Carne
Φαχίτας Λαχανικών
Chalupas
Guacamole
Σαλάτα Pico de Gallo
Taco Sauce

Κόστος Συμμετοχής για όλο το σεμινάριο: 50€


Πληροφορίες συμμετοχής:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στον Κάβο Λιχάδας. Έχουμε επιλέξει ένα μοναδικό αγρόκτημα που διαθέτει 16 κρεβάτια σε δίκλινα δωμάτια και 18 θέσεις για κάμπινγκ. Η θάλασσα βρίσκεται ακριβώς απ’ έξω από το αγρόκτημα και υπάρχουν πανύψηλοι ευκάλυπτοι που χαρίζουν στην παραλία παχιά σκιά.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή της διαμονής.

 (ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ)

Η διαμονή σε σκηνή είναι για τις 10 μέρες 550€ ή 65€/ημέρα ανά συμμετοχή(ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ).

Σ’ αυτήν την τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ, η διαμονή που θα επιλέξετε, πλήρης διατροφή (πρωινό , μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό) από τον Chef μας και η συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια εκφραστικής θεραπείας μέσω τεχνών (περίπου 40 ώρες εργαστηρίων) και τα μαθήματα πρωινής Yoga(η συμμετοχή είναι προαιρετική).

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα σεμινάρια:

Body n balance, κόστος συμμετοχής και για τα 6 μαθήματα: 70€
Art of Taste, κόστος συμμετοχής για τα 3 σεμινάρια: 50€
Η εκδρομή στα Λιχαδονήσια.

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε και όσες μέρες θέλετε με ημερήσιο κόστος (μεσημέρι με μεσημέρι) 65 ευρώ σε σκηνή.

Η κράτηση θέσης γίνεται με προκαταβολή το 50% του συνολικού ποσού. Υπάρχει δυνατότητα μέχρι 6 άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα για το υπολειπόμενο ποσό. Οι πληρωμές με κάρτα ή με πιστωτική κάρτα με δόσεις, πραγματοποιούνται μόνο από το κέντρο μας στο Θησείο, Ακάμαντος 30.

Σημαντική σημείωση: στο χώρο του σεμιναρίου(Κάβος Λιχάδας) δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής με κάρτα.

Οι συνολικές διαθέσιμες θέσεις σε δίκλινα δωμάτια είναι για 15 άτομα και υπάρχει
διαθέσιμος χώρος για 18 σκηνές.

(ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ)

Για να βρείτε θέση, κλείστε σύντομα την συμμετοχή σας.

Για να κάνετε την κράτηση σας πατήστε εδώ

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Εναλλακτικών Διακοπών

Πέμπτη 8/8/2019

Ελεύθερη ώρα άφιξης
15:00 μεσημεριανό ελεύθερη ώρα
18:30-21:30 Έναρξη σεμιναρίου γνωριμία προσδοκίες στόχοι και μια τελετή φωτιάς
21:30 Ελαφρύ βραδινό

Παρασκευή 9/8/2019

9:00-10:00 πρωινό ελεύθερη ώρα
11:00 -13:00 Body n Balance: Chakra Toning*
15:00 μεσημεριανό ελεύθερη ώρα
19:00-22:00 Art & soul (expressive arts therapy)
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Σάββατο 10/8

9:00-10:00 Yoga: Asana, Pranayama+Meditation (προαιρετικό)
Πρωινό
11:00-13:00 Art & soul (expressive arts therapy)
15:00 μεσημεριανό ελεύθερη ώρα
18:30-22:00 Art & soul (expressive arts therapy)
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Κυριακή 11/8

9:00 -10:00 Yoga: Asana, Pranayama+Meditation (προαιρετικό)
Πρωινό
11:00-13:00 Body n Balance: Chakra Toning*
13:00-15:00 μπάνιο στη θάλασσα ή ελεύθερη ώρα
15:00 μεσημεριανό
18:30-22:00 Οι θεές σαν αρχέτυπα μέσα μας (expressive arts therapy)
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Δευτέρα 12/8

9:00 -10:00 Yoga: Asana, Pranayama+Meditation (προαιρετικό)
Πρωινό
11:00-13:00 Τα στάδια του ταξιδιού του Ήρωα
15:00 μεσημεριανό
18:00-22:00 Ψ. Λαβύρινθος
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Τρίτη 13/8

9:00-10:00 Yoga: Asana, Pranayama+Meditation (προαιρετικό)
Πρωινό
10:30-13:00 Art of Taste Σεμινάριο μαγειρικής*
13:00-15:00 μπάνιο στη θάλασσα ή ελεύθερη ώρα
15:00 μεσημεριανό
18:30-21:30 Αυθεντική κίνηση συνέχεια σεμιναρίου
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Τετάρτη 14/8

9:00 -10:00 Body n Balance: Qi work*
Πρωινό
11:00 -13:00 Ο χορός των αρχετύπων (expressive arts therapy)
15:00 μεσημεριανό
18:30-21:30 Θηλυκότητα -Αρρενωπότητα -Εκφραστικός χορός
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Πέμπτη 15/8

9:00-10:00 Yoga: Asana, Pranayama+Meditation (προαιρετικό)
Πρωινό
10:30-13:00 Art of taste Σεμινάριο μαγειρικής*
13:00-15:00 Ελεύθερη ώρα
15:00 μεσημεριανό
18:30-21:30 Θαρραλέο Ονείρεμα:Το αρχέτυπο του δημιουργού
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Παρασκευή 16/8

Πρωινό
09:00 -10:30 Body n Balance: Qi work*
Εκδρομή στα Λιχαδονήσια*
15:00 μεσημεριανό
18:30-22:00 Θαρραλέο Ονείρεμα: Το Παιχνίδι του χαμένου θησαυρού
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Σάββατο 17/8

9:00 -10:00 Body n Balance: Bodywork*
Πρωινό
10:30-13:00 Art of taste Σεμινάριο Μαγειρικής*
13:00-15:00 Ελεύθερη ώρα
15:00 μεσημεριανό
18:30-22:00 Συνέχεια σεμιναρίου, Θαρραλέο Ονείρεμα και ντεσπάτσο και τελετή φωτιάς
22:00 Ελαφρύ βραδινό

Κυριακή 18/8

9:00 -10:30 Body n Balance: Bodywork*
Πρωινό
11:00-13:00 Κλείσιμο σεμιναρίου:Αποχαιρετώ καλωσορίζω , Mandala
13:00-15:00 Ελεύθερη ώρα
15:00 μεσημεριανό

Τις ελεύθερες ώρες και τα βράδια συνεχίζουμε τις δράσεις μας με βραδιές καραόκε, προβολή ταινιών, βραδιές ομαδικών παιχνιδιών, θαλάσσια παιχνίδια, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, πάρτι και πολύ χορό, ανάλογα με το κέφι της παρέας.

Λίγα λόγια για την περιοχή γύρω από το Κάβο Λιχάδας

 • Το κοντινότερο χωριό είναι ο Αη Γιώργης. Είναι ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι. Πίσω από τον οικισμό υψώνεται η Αετοφωλιά, η κορυφή του όρους Λίχας (680μ.).Η Λιχάδα, είναι ένα ακόμα μικρό χωριουδάκι με παραδοσιακά σπιτάκια, χτισμένα μέσα στα πεύκα. Τα Γιάλτρα, παραδοσιακό ορεινό χωριουδάκι αμφιθεατρικά χτισμένο σε λόφο, γεμάτο αμπελώνες. Τα Γιάλτρα είναι φημισμένα για το κρασί τους και τις ιαματικές πηγές τους, που εκβάλλουν στην θάλασσα. Ανάμεσα στον Αη Γιώργη και τα Γιάλτρα είναι το Γρεγολίμανο με την υπέροχη αμμουδιά.
 • Πολύ κοντά, στη θέση Πασογούρνι στο ύψωμα Προφήτης Ηλίας, βρίσκεται το ανεξερεύνητο σπήλαιο . Τέλος τα Λιχαδονήσια που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Ακρωτήριο Λίχας. Τα μεγαλύτερα από τα ακατοίκητα νησάκια αυτά που εμφανίστηκαν μετά από σεισμό είναι η Στρογγύλη και η Μονολιά.
 • Ο μύθος λέει πώς η γυναίκα του Ηρακλή η Διηάνειρα, νομίζοντας ότι είναι απατημένη από τον σύζυγο της, του έστειλε με τον Λίχα να φορέσει ένα δηλητηριασμένο χιτώνα. Τρελός από τους πόνους, ο Ηρακλής άρπαξε τον άτυχο Λίχα και τον εκσφενδόνισε στην θάλασσα. Τα κομμάτια του έπεσαν γύρω από το ακρωτήρι Κήναιο, όπου ο Ποσειδώνας τα μεταμόρφωσε σε μικρά νησάκια.

Τι να πάρουμε μαζί μας!!!

Απαραίτητα Εφόδια:

 • Σκηνή (αν επιλέξετε διαμονή στο κάμπινκ),
 • Σεντόνια, Μαξιλαροθήκες(αν επιλεξετε διαμονη σε δωματιο) ,
 • Πετσέτες (προσώπου, μπάνιου και θάλασσας)
 • Μετρητά (το ΑΤΜ είναι στο άλλο χωρίο 15χλμ)
 • Πρακτικά ρούχα, (αθλητική φόρμα, ζακέτα, μακρύ παντελόνι, μπλουζάκια, σορτς κτλ)
 • Σαγιονάρες, παπούτσια ,Κάλτσες
 • Μαγιό ,Καπέλο
 • Τα προσωπικά είδη καθαριότητας,
 • Αντηλιακό,
 • Εντομοαπωθητικά
 • Φακό

Προαιρετικά Εφόδια:

Μουσικά όργανα, Βιβλία, Quiz!!!Και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως θα κάνει την διαμονή σας πιο διασκεδαστική!

Πως θα έρθετε:

Προσπαθούμε να συνδυάζουμε άτομα που θέλουν να έρθουν με το αυτοκίνητο τους, με άτομα που δεν έχουν μεταφορικό μέσο, για καλύτερη διευκόλυνση.

Οδικώς

Από τη Χαλκίδα προς Αιδηψό και μετά προς Άγιο Γεώργιο Λιχάδας. Τελικός προορισμός ο Κάβος Λιχάδας. Συνολική απόσταση από Αθήνα : 218 χλμ (συναντάμε μια φορά διόδια στο Σχηματάρι).

Από την Αρκίτσα με Ferry boat προς Αιδηψό και μετά προς ‘Αγιο Γεώργιο Λιχάδας, Τελικός προορισμός Κάβος Λιχάδας. Συνολική απόσταση από Αθήνα :184χλμ (συναντάμε 3 σταθμούς διοδίων)

Με ΚΤΕΛ

Από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων, με κατεύθυνση προς Αιδηψό. Στη συνέχεια με τοπικό λεωφορείο προς ‘Αγιο Γεώργιο Λιχάδας.

Από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη και προορισμό τα Καμένα Βούρλα. Έπειτα με το καραβάκι που περνάει κατ’ ευθείαν απέναντι στον Κάβο Λιχάδας.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΙΩΝ : 210 -8317186, 210-8317147, 210-8324200
ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ : 210-5233810, 210-5237889, 210-5246805
ΚΤΕΛ ΑΙΔΗΨΟΥ : 2226060211
KTEΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ : 2235022519
Καραβάκια από
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ : 6978356761, 6977301004, 6977142242

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ημερομηνία: 08/08/2019 5:00 μμ
Τοποθεσία: Βόρεια Εύβοια Κάβος Λιχάδος (Λιχαδονήσια)
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ
Κόστος συμμετοχής για τις 10 μέρες στο κάμπινγκ: 550€/άτομο
Κόστος συμμετοχής ανά ημέρα στο κάμπινγκ: 65€/άτομο

Επιπλέον Πληροφορίες:

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνετε το ΦΠΑ, η διαμονή, 3 Γεύματα ημερησίως (πρωινό,μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό), όλα τα απογευματινά εργαστήρια και η Yoga
*Υπάρχει δυνατότητα 3 δόσεων με πιστωτική κάρτα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

210.3461 674 & 6974078539

EMAIL: info@art-therapy.center

Άλλες εκδηλώσεις από την Έντεχνη Δράση
Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
133 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email