Δωρεάν παρουσίαση προγράμματος MCBC!

Δωρεάν παρουσίαση προγράμματος MCBC!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο αποτελεσματικότερος συνδυασμός Cognitive Behavioural (Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού) Coaching και Minfulness (Ενσυνειδητότητας)!

Ένα υπέροχο “ταξίδι” μεταμόρφωσης του εαυτού μας και της ζωής μας!

H δωρεάν παρουσίαση του προγράμματος γίνεται στις 13/2, 8.00- 10.00 μμ και απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θέλουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό καθώς και σε όσους θα έχουν ήδη εγγραφεί. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Τι είναι όμως το Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό συμπεριφοριστικό), τι είναι το Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και τι μπορεί κάποιος να επιτύχει με το συνδυασμό τους;

Με το CBC “ξεφορτωνόμαστε” τους τρόπους σκέψης, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν είτε σε σχέση με τον εαυτό μας είτε σε σχέση με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε και υιοθετούμε καινούριους λειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς!

Με το Mindfulness μαθαίνουμε να ζούμε στο παρόν, να έχουμε απόλυτη συνείδηση και σύνδεση με τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις μας και τις συμπεριφορές μας, παύουμε επομένως να ζούμε στην τύχη, ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται και στον εσωτερικό μας κόσμο και στο περιβάλλον μας, γεγονός το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούμε!

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι είναι πανίσχυρος, σε σημείο μάλιστα που καταφέρνει να δημιουργήσει ακόμη και αξιοσημείωτες αλλαγές στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Στις συνεδρίες τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται θεωρητικά, αλλά βλέπουμε με συγκεκριμένες τεχνικές και ασκήσεις από την πρώτη συνεδρία πώς τα αντιμετωπίζουμε στην πράξη και βρίσκουμε τρόπους εφαρμογής τους απολύτως συγκεκριμένα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/468757913648416/

Συνταξιδιώτης είναι η Νίκη Ορφανουδάκη, Personal, Group & MCBC Coach και Assertiveness Trainer (για το βιογραφικό της δείτε πιο κάτω).

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ: Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

*Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες coaches και σε ειδικούς του χώρου ψυχικής υγείας. 

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
16 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email