Δωρεάν: Πώς να περάσεις τα προφορικά του Proficiency

Δωρεάν: Πώς να περάσεις τα προφορικά του Proficiency

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ PROFICIENCY (ECPE) με εισηγητή τον D B James (Dr. Demetris Bogiatzis)

Δωρεάν σεμινάριο του perfectenglish, Κυριακή 6 Οκτωβρίου,

7-9 το βράδυ στο perfectenglish, Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου

Δηλώστε συμμετοχή είτε με email στο: harmonyandcreativity@gmail.com
είτε τηλεφωνικώς στο 6976147605

Οι προφορικές εξετάσεις του proficiency (ECPE) έχουν πολύ συγκεκριμένη μορφή (format) και απαιτείται πλήρης εξοικείωση με τα 5 διαφορετικά στάδια της εξέταση για να είναι απολύτως σίγουρος ο υποψήφιος ότι θα τις περάσει. Στο εντελώς δωρεάν σεμινάριο του perfectenglish θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε σε κάθε στάδιο ξεχωριστά για να το περάσετε και θα σας δοθεί υπερ-χρήσιμο υλικό με φράσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των εξεταστών και να περάσετε με καλό βαθμό (ο βαθμός στα προφορικά επηρεάζει τον συνολικό βαθμό στις εξετάσεις και μπορεί να κρίνει αν θα περάσετε το ECPE ή όχι). Το σεμινάριο είναι χρήσιμο και σε αυτούς που είναι τουλάχιστον σε επίπεδο B2 και θέλουν να βελτιώσουν τα προφορικά τους.

Ο D B James (Dr. Demetris Bogiatzis) είναι ο πλέον κατάλληλος να σας βοηθήσει να περάσετε τα προφορικά του proficiency (ECPE), καθώς είναι καθηγητής παγκοσμίου εμβέλειας με τεράστια εκπαιδευτική πείρα στην τριτοβάθμια και αγγλόφωνη εκπαίδευση (έχει διδάξει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε αμερικάνικα πανεπιστήμια στην Αμερική), μεγάλη μεταδοτικότητα και αγάπη για τους μαθητές του. Όσον αφορά τα προσόντα και τις διακρίσεις του, είναι κάτοχος δύο διδακτορικών από την Αγγλία και την Αμερική όπου έλαβε 4 υποτροφίες από Αμερικάνικα πανεπιστήμια, πρώην εξεταστής του proficiency για 16 χρόνια, συγγραφέας 6 βιβλίων αγγλικών για το proficiency, ομιλητής 12 γλωσσών (κάντε κλικ εδώ να τον δείτε να μιλάει τις 12 γλώσσες: https://www.youtube.com/watch?v=tD4Rzsp6QSQ)
και προικισμένος με την ικανότητα να μιλάει Αγγλικά με πάνω από 7 διαφορετικές προφορές. Για να τον δείτε να διδάσκει αγγλικά κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Η τάξη Proficiency (C2) στο perfectenglish γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8-10:30 το βράδυ και τα δίδακτρα είναι σε προσφορά μόνο 60 ευρώ, δηλαδή περίπου στο 1/4 της αξίας του μαθήματος (incredible value for money !!!).

Την περσινή χρονιά το perfectenglish σημείωσε την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις του proficiency. Και οι 8 μαθητές που έδωσαν για το ECPE πέρασαν τις εξετάσεις κάτω από την καθοδήγηση του D B James, και έτσι το ποσοστό μας ήταν 100%. Η λίστα με τα ονόματά τους έχει αναρτηθεί έξω από τα γραφεία μας και σας προσκαλούμε να περάσετε να την δείτε. Προσδοκούμε το ίδιο ποσοστό επιτυχίας (100%) και για τη φετινή χρονιά.

Tο perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών και αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Harmony & Creativity.

Email: harmonyandcreativity@gmail.com

Tηλ: 6976147605

Διεύθυνση: Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1394653020686114/

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΟ Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend