Μέθοδος Facelift® Access Consciousness Energetic Facelift®| Με πιστοποίηση

Μέθοδος Facelift®

Τα εργαλεία που θα σας παρουσιάσω είναι μέρος της μεθόδου Access Consciousness® και συνεχίζουν να επεκτείνουν την πραγματικότητά μου καθώς και τη συνειδητότητά μου κάθε στιγμή της κάθε ημέρας από την πρώτη φορά που αποτέλεσαν μέρος της ζωής μου.

Η Access Consciousness® είναι η πιο περίεργη, επαναστατική και αλλόκοτη μέθοδος που έχω συναντήσει και όμως λειτουργεί. Πραγματικά λειτουργεί.

Ένας τρόπος για να την περιγράψω είναι ότι πρόκειται για μια μέθοδο μετατροπής της ενέργειας που συνδέει την έμπειρη σοφία, την αρχαία γνώση και τα ιδιαίτερα σύγχρονα, ρεαλιστικά εργαλεία αλλαγής σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το σώμα, τις σχέσεις, τη δημιουργικότητα, τα χρήματα, τη σεξουαλικότητα, το γήρας, το άγχος και πολλά άλλα.

Τι είναι η μέθοδος Access Energetic Facelift®

Η Access Energetic Facelift είναι μια θαυμάσια και εντελώς φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου και αντιστροφής της γήρανσης στο πρόσωπο, η οποία δημιουργεί παρόμοια αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα.

Δουλεύοντας με την ενέργεια στην οποία έχετε πρόσβαση εσείς και το σώμα σας μέσω του απαλού, χαλαρωτικού αγγίγματος στον λαιμό, το πρόσωπο και το κεφάλι σας, η μέθοδος Access Energetic Facelift αποκαθιστά, ανανεώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του σώματός σας.

Αν εφαρμοστεί επανειλημμένα (για περίπου 20 συνεδρίες), δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν πολύ καιρό!

Φανταστείτε να μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι και να νιώθετε καλύτερα σωματικά χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις, κρέμες ή χάπια.

Σεμινάριο Access Energetic Facelift®

Το σεμινάριο Access Energetic Facelift® διαρκεί 8 ώρες για μία μόνο ημέρα.

H διοργανώτρια θα σας παρέχει εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε αυτή τη διαδικασία. Θα μάθετε τη θεωρία και τη σωστή ακολουθία των θέσεων των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness®. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία Facelift δύο φορές αλλά και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες Facelift.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Facelift Practitioner. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό προσόν για κάθε επαγγελματία ομορφιάς και / ή θεραπευτή μασάζ που επιθυμεί να επεκτείνει το πελατολόγιό του. Η μέθοδος Access Facelift χρησιμοποιείται σε σαλόνια ομορφιάς, σπα, ιδιωτικές συνεδρίες, ιατρεία, κέντρα ευεξίας και κλινικές αντιγήρανσης.

Αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορείτε να την εφαρμόσετε στον εαυτό σας ή με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που εφαρμόζετε οποιεσδήποτε από τις Access Body διαδικασίες σε άλλους, λαμβάνετε και εσείς οι ίδιοι μία. Υπάρχει κάτι που να προσφέρει περισσότερη φροντίδα, ενδιαφέρον και διεύρυνση της πραγματικότητας από αυτό;

Τι άλλο να περιμένετε

Είτε επιθυμείτε να εφαρμόσετε τη μέθοδο για τον εαυτό σας είτε ως ένα επιπλέον επαγγελματικό προσόν, η Access Energetic Facelift είναι εύκολο να τη μάθετε, να την εφαρμόσετε και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να φαίνεστε, να νιώθετε και να είστε νεότεροι.

Πιθανά οφέλη της διαδικασίας:

• Μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες
• Οι ουλές και οι χρωματισμοί του δέρματος αρχίζουν να εξαφανίζονται
• Φαίνεστε πιο λαμπεροί και νεώτεροι
• Επαναφέρει τη φυσική ροή ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα
• Βελτιώνει την όραση και την ακοή
• Βελτιώνει την ιγμορίτιδα και τις ημικρανίες, τον πονόλαιμο και τον βήχα
•Βελτιώνει μέχρι και θεραπεύει ολοκληρωτικά την παράλυση του προσωπικού νεύρου
• Εξισορροπεί τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
• Ανακουφίζει από το άγχος
• Συσφίγγει και τονώνει τους μυς του προσώπου και του δέρματος γενικά

• Ακόμη και μετά την πρώτη σας θεραπεία, η διαδικασία που ακολουθήσατε θα συνεχίσει τη διεργασία αναζωογόνησης και θα επεκτείνει τα αποτελέσματα που έχουν ήδη επιτευχθεί

Δείτε τη διαφορά ενός πελάτη σε μία μόλις συνεδρία. Αριστερά βλέπετε τη διαφορά μετά τη συνεδρία

Πότε και πού

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 10:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.
Στο Open Space Studio, Σκουζέ 5 Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932256495

WhatsApp or Telegram +972545302165

Email : tatianatherapia@gmail.com &  sundarigifts@gmail.com

Κόστος

  • Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) είναι 210 ευρώ
  • Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 105 ευρώ
  • Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται η κατάθεση προκαταβολής 25€. Για να πληρώσετε μεταβείτε στην καρτέλα εισιτήρια και τιμές και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.

Δείτε επίσης

 

Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση

Marin Markuze
Marin Markuze “Θα έρθεις μαζί μου σε ένα ταξίδι σε ένα Παραμύθι; Πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να έχει την αίσθηση παραμυθιού; Εγώ, κάποτε, ναι. Μετά το έχασα. Μετά το ευχόμουν. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι πρόκειται για επιλογή. Άρχισα να επιλέγω διαφορετικές δυνατότητες και ανακάλυψα ένα ολόκληρο νέο Παραμυθένιο Σύμπαν. Δεν έχει καμία σχέση με...
Κράτηση θέσης
25.00
Αγορά
Αναλυτικές Πληροφορίες
82 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email