Online μαθήματα δημιουργικής γραφής

Γίνε ο συγγραφέας που πάντα ονειρευόσουν!

Online μαθήματα δημιουργικής γραφής

Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε στην αίθουσα διδασκαλίας είτε online ζωντανά και διαδραστικά!

Πρωτοποριακά μαθήματα γραφής διεθνών προδιαγραφών διάρκειας τριών μηνών από τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity με πιστοποίηση και με δυνατότητα απόκτησης Διπλώματος Δημιουργικής Γραφής με ένα χρόνο σπουδών και Ανώτερου Διπλώματος Δημιουργικής Γραφής με δυο χρόνια σπουδών.

* Μάθετε τα μυστικά της γραφής (Αφηγηματικές τεχνικές, σύλληψη πλοκής, σκιαγράφηση χαρακτήρων, δημιουργία διαλόγου, άντληση ιδεών από το υποσυνείδητο, απόκτηση προσωπικού ύφους, κτλ) και αποκτήστε άρτια τεχνική

* Εμπνευστείτε από τα μαθήματα και εμποτίστε τις σελίδες με την ψυχή σας (μετατρέποντας σε λέξεις τις πιο βαθυστόχαστες ιδέες σας και τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σας)

* Γνωρίστε την παγκόσμια λογοτεχνία σε βάθος (εντρυφώντας στα μυστικά της γραφής των Καζαντζάκη, Χέμινγουέι, Φώκνερ, Φιτζέραλντ, Όσκαρ Γουάιλντ, Έντγκαρ Άλαν Πόε, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκέζ και άλλων)

* Γίνετε μέλος μιας κοινότητας συγγραφέων (αποκτώντας πνευματικό πλούτο και καλλιεργώντας μεγαλείο ψυχής)

Οι σπουδαστές μας κερδίζουν διαγωνισμούς και εκδίδουν βιβλία. Σύντομα θα κυκλοφορήσει τόμος με διηγήματα σπουδαστών μας από το δικό μας νεοσυσταθέντα εκδοτικό οίκο.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 4 Απριλίου, 1.30- 4.30 μμ,, γίνονται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα και διαρκούν 12 εβδομάδες.

Διδάσκει ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής (δύο διδακτορικά από Αγγλία και Αμερική —Διδακτορικό Δημιουργικής Γραφής από το University of Surrey και

Διδακτορικό Αμερικάνικης Λογοτεχνίας από το Texas Christian University), ομιλητής 12 γλωσσών, γνώστης της παγκόσμιας αγοράς βιβλίου.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 55 ευρώ το μήνα.

Τα μαθήματα διεξάγονται στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που βρίσκεται στο Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και oline μέσω της πλατφόρμας zoom. Η σύνδεση είναι απλούστατη, μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή με internet , υπολογιστή, κινητό, laptop, tablet κλπ και το μάθημα είναι ίδιο με την τάξη, δηλαδή βλέπετε τον καθηγητή και όλους τους συμμετέχοντες και τους ακούτε και μιλάτε σε όλους!

Για εγγραφές τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HARMONY & CREATIVITY:

“Έψαχνα κάτι μοναδικό και το βρήκα!!! Παρακολούθησα το πρώτο (ίσως) σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον εξαιρετικό κ. Μπογιατζή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Μέσα σε λίγα μαθήματα άρχισα να γράφω το πρώτο μυθιστόρημα… Με απίστευτη επαγγελματική κατάρτιση, μεταδοτικότητα και εμπεριστατωμένο υλικό, ταξιδέψαμε στον κόσμο της δημιουργικής γραφής με τον δάσκαλο μας και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Σήμερα έχουμε γίνει μια όμορφη συγγραφική παρέα όπου κάποιοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, εξέδωσαν βιβλία και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στα εκπληκτικά retreats που οργανώνει το Harmony and Creativity. Είναι μία επιλογή που θα αλλάξει δημιουργικά τη ζωή σας. ”

Αγγελική Αγγελοπούλου, Φιλόλογος, Συγγραφέας

“Τα μαθήματα του Δημήτρη σε βοηθούν να κατανοήσεις πως λειτουργεί η λογοτεχνία. Πως πίσω από μία φαινομενικά απλή φράση, ή παράγραφο, κρύβεται η μαεστρία και το μεγαλείο του μεγάλου συγγραφέα, αυτού που μπορεί να σε ταξιδέψει στους πιο παράξενους κόσμους. Μαθήματα που προτείνονται όχι μόνο στους επίδοξους συγγραφείς, αλλά και στους απλούς λάτρεις της λογοτεχνίας. Μετά από τα μαθήματα του Δημήτρη, διαβάζεις τα βιβλία με τελείως άλλο τρόπο.”

Αντώνης Καράς, συγγραφέας, το πρώτο του βιβλίο “Κωδικό Όνομα Ιαπετός” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

“Ο Δάσκαλος μου άνοιξε ένα καινούριο δρόμο. Πίστεψε σε μένα,δεν κατέκρινε παρά μόνο παρότρυνε και με βοήθησε να προχωρήσω χωρίς φόβο. Έγινε η δημιουργική γραφή αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, έγινα πιο χαρούμενη, βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Η μεταδοτικότητα και η αγάπη του για το αντικείμενο είναι ξεκάθαρα.

Σ’ ευχαριστώ Δάσκαλε για την καινούρια μου ζωή!”

Ελπίδα, Ιδ, Υπάλληλος

“Πάντα ήθελα να γράψω και θαύμαζα τους συγγραφείς! Δεν ήξερα όμως τον τρόπο κι αναρωτιόμουν αν μπορώ, ώσπου διάβασα τυχαία για το Harmony and Creativity και συναντήθηκα με τον καταπληκτικό Δημήτρη Μπογιατζή! Με την καθοδήγηση του πέρασα μέσα σε έξι μόνο μήνες από το θέλω στο μπορώ. Έχω γράψει ήδη τρία διηγήματα κι έπεται συνέχεια!!!!!!”

Μεμη Καρυωτου

Οικονομολόγος- Τραπεζικός.

”Στα μαθήματα του Δημήτρη Μπογιατζή, ο επίδοξος συγγραφέας θα δει τον εαυτό του να κάνει άλματα προς τον στόχο του. Με την βαθιά γνώση του Δημήτρη για τη λογοτεχνία, το ζεστό κλίμα των ομάδων, τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις κλασικών -και όχι μόνο- έργων, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά της τέχνης της γραφής. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τη συγγραφή αλλά και σε εκείνους που θέλουν να τη κάνουν την πρώτη γνωριμία μαζί της.”

Λευτέρης Μπούρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, συγγραφέας του βιβλίου ”Ερασιτέχνες δολοφόνοι – 8 ιστορίες μυστηρίου”

Από τις εκδόσεις Πηγή

“Στη σχολή ΔΓ Harmony and Creativity μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις δεξιότητές μου, να βελτιώσω το προσωπικό μου ύφος αλλά και να γίνω μέλος μιας αξιόλογης ομάδας εκκολαπτόμενων συγγραφέων.”

Κελλυ Νικολαίδου, Καθηγήτρια Αγγλικών, Συγγραφέας

Μαθήτευσα κι εγώ στα στα σεμινάρια δημιουργικής γραφής του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ και σας τα συστήνω ανεπιφύλαχτα.Συνδιάζουν θεωρητική και πρακτική γνώση.Μέσα από τη διδασκαλία κανόνων γραφής, περνάει όλη την ιστορία της λογοτεχνίας με συγγραφείς σταθμούς! !!

Μπαίνοντας στο Φθινόπωρο ας ξαναγίνουμε μαθητές, γιατί η γνώση δεν τελειώνει και το ταλέντο μας ίσως κρύβεται στη σεμνότητά μας

Λιλή Ντίνα, Φαρμακοποιός, Ποιήτρια

“Το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή είναι ένα ατελείωτο και συναρπαστικό ταξίδι στη μαγεία της λογοτεχνίας και της συγγραφικής τέχνης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με διαδραστικό τρόπο και συνδυάζεται αριστοτεχνικά η θεωρία με ποικίλες ασκήσεις. Οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν σταδιακά έναν διαφορετικό τρόπο βίωσης, θέασης και αποτύπωσης των καταστάσεων και των εμπειριών και οδηγούνται σε όμορφες προσωπικές
λογοτεχνικές παραγωγές, ξεδιπλώνοντας αβίαστα τις διαίτερες κλίσεις και τα ταλέντα τους. Τα σεμινάρια διεξάγονται με την καθοδήγηση ενός αξιόλογου δημιουργού, ο οποίος, εκτός την άψογη επιστημονική και θεωρητική του κατάρτιση, διαθέτει και μια σύγχρονη μέθοδο προσέγγισης της λογοτεχνίας.”

Σοφία, Φιλόλογος, Συγγραφέας

“Tο βάθος των γνώσεων και η μεταδοτικότητα του καθηγητή, όπως και τα αντιληπτικά εργαλεία που αποκτάς (και μαθαίνεις περαιτέρω να συνθέτεις) για το συγγραφικό σου οπλοστάσιο, και γενικότερα για τη ζωή είναι ανώτατου επιπέδου και ποιότητας. Ένα χρυσωρυχείο σε κοινή θέα που όμοιο του στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν τα λόγια μοιάζουν υπερβολικά, μια δοκιμή με τον συγκεκριμένο καθηγητή θα σας πείσει.”

Δημήτρης Τζινιέρης, Απόφοιτος Σχολής Κινηματογράφου, Συγγραφέας

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας) και παρέχει αναγνωρισμένα πιστοποιητικά παρκολούθησης.

Για εγγραφές τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony & Creativity έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα Δημιουργικής Γραφής. Γνωρίστε την και αποκτήστε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας, καθώς και να έρχεστε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
3K Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More