Γίνε συγγραφέας παγκοσμίου βεληνεκούς

Γίνε συγγραφέας παγκοσμίου βεληνεκούς!

 

Πρωτοποριακά μαθήματα γραφής διεθνών προδιαγραφών από τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity.

* Μάθετε τα μυστικά της γραφής (Αφηγηματικές τεχνικές, σύλληψη πλοκής, σκιαγράφηση χαρακτήρων, δημιουργία διαλόγου, άντληση ιδεών από το υποσυνείδητο, απόκτηση προσωπικού ύφους, κτλ)

* Εμποτίστε τη σελίδα με την ψυχή σας (μετατρέποντας σε λέξεις τις πιο βαθειές σας ιδέες και τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σας)

* Γνωρίστε την παγκόσμια λογοτεχνία σε βάθος (εντρυφώντας στα μυστικά της γραφής των Καζαντζάκη, Χέμινγγουέι, Φώκνερ, Φιτζέραλντ, Όσκαρ Γουάιλντ, Έντγκαρ Άλαν Πόε, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ και άλλων)

* Γίνετε μέλος μιας κοινότητας εκκολαπτόμενων συγγραφέων (αποκτώντας πνευματικό πλούτο και καλλιεργώντας μεγαλείο ψυχής στην Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας)

Οι σπουδαστές μας κερδίζουν διαγωνισμούς και εκδίδουν βιβλία.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 9 Μαΐου, γίνονται κάθε Τετάρτη και διαρκούν 8 εβδομάδες

Διδάσκει ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής (δύο διδακτορικά απο Αγγλία και Αμερική—Διδακτορικό Δημιουργικής Γραφής University of Surrey και Διδακτορικό Σύγχρονης Λογοτεχνίας Texas Christian University), ομιλητής 12 γλωσσών, γνώστης της παγκόσμιας αγοράς βιβλίου.

 

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής διδάσκει δημιουργική γραφή στο κανάλι μας στο YouTube  

 

 

 

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής διδάσκει δημιουργική γραφή στα αγγλικά.

 

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής μιλάει τις δώδεκα γλώσσες που γνωρίζει 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 55 ευρώ το μήνα.
Τα μαθήματα διεξάγονται στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που βρίσκεται στο Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους:

α) μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 55 ευρώ στον κάτωθι τραπεζικό λογαρασμό τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικώς ή μέσω email ότι έγινε η κατάθεση:
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗ: 6504008-7 / 01
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

β) περνάτε από τα γραφεία μας καθημερινά μεταξύ 5-10 το βράδυ, αφού πρώτα τηλεφωνήσετε στο 6976147605, για να κλείσετε ραντεβού και πληρώνετε την πρώτη δόση (55 ευρώ) με μετρητά

γ) προσέρχεστε μισή ώρα πριν το πρώτο μάθημα και πληρώνετε την πρώτη δόση (55 ευρώ) με μετρητά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη θέση σας στο μάθημα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και προτεραιότητα θα δοθεί σε αυτούς που έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

Γνωρίστε την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και αποκτήστε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους και να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ 

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
2K Shares