Healthy Life Festival, HELEXPO Αμαρουσίου – Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ είναι γεγονός

Healthy Life Festival, HELEXPO Αμαρουσίου

20 έως 22 Απριλίου 2018

Το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Για τρεις ημέρες, το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται  στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, της Άσκησης,  του Εναλλακτικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου  και της Τέχνης.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και αναμένεται να φιλοξενήσει 25.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000τ.μ.και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα που θα βελτιώσουν τον τρόπο της ζωής τους και θα εξισορροπήσουν την υγεία τους τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Η έκθεση θα είναι πολύπτυχη αντλώντας υλικό και ιδέες από πολλές πηγές ούτως ώστε η εμπειρία του επισκέπτη να είναι σύνθεση και συνδυαστική. Στο χώρο θα φιλοξενηθούν σχολές ολιστικής προσέγγισης, εναλλακτικών θεραπειών, σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτό-εξέλιξης. Θα προβληθούν ακόμη προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή, όπως superfoods, βιολογικά προϊόντα όλων των ειδών, φαρμακευτικά φυτά και φυσικά συμπληρώματα. Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα και καλλυντικά ομορφιάς, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates και πολεμικών τεχνών.

Ειδική προβολή θα δοθεί σε ότι αφορά εκδοτικούς οίκους και περιοδικές εκδόσεις καθώς και σε Site- e-learning εφαρμογές που άπτονται του χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Ακόμη θα υπάρχουν  εκθέτες από τον χώρο του Ιαματικού  και Πολιτιστικού τουρισμού, του αγροτοτουρισμού, των Spa- Hotel και το πεδίο των Υπαίθριων δραστηριοτήτων, της ορειβασίας, των extreme sports και των Hobbies.Αλλά  και συναφών υπηρεσιών και προϊόντων Γυμναστικής, ειδών camping και άλλου εξοπλισμού.

Ιδιαίτερος χώρος προβλέπεται για την προβολή προγραμμάτων και υπηρεσιών Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών, εξειδικευμένου χαρακτήρα που εντάσσονται στη λογική και τη φιλοσοφία του Healthy Life Festival.

Επίσης, στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.


HEALTHY LIFE FESTIVAL ! Εμπειρία ΖΩΗΣ

Βρείτε μας:  www.healthylifefestival.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών εδώ

Δείτε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εδώ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ HEALTHY LIFE FESTIVAL

Ναταλία ΔραγούμηΝαταλία Δραγούμη

Ηθοποιός Συγγραφέας
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Θεατρικό Ατελιέ του Ανδρέα Βουτσινά στο Παρίσι. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, Τηλεοπτικές σειρές, Ντοκιμαντέρ. Έχει γράψει το βιβλίο μαγειρικής «Μαγειρεύοντας με την κόρη μου για μικρούς και μεγάλους» , με εναλλακτικές υγιεινές συνταγές.

 

Μέμος ΜπεγνήςΜέμος Μπεγνής

Ηθοποιός, Τραγουδιστής και Πιανίστας.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, Θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ καθώς και στον κινηματογράφο.
Ασχολείται ενεργά με τον χώρο της Yoga και των ολιστικών θεραπειών.

 

Μέμος ΜπεγνήςΈρρικα Πρεζεράκου

Πρωταθλήτρια, Ιδρύτρια μεθόδου Replayce
Σπούδασε Μanagement και Εναλλακτικές μορφές Ψυχοθεραπείας. Το 2000 ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Το 2003 πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα με νίκες σε Πανελλήνια και Βαλκανικά πρωταθλήματα.
Έχει δημιουργήσει το ερευνητικό κέντρο Replayce. Το οποίο βασίζεται στην καινοτόμο μέθοδο Replayce η οποία εξασκεί παράλληλα, συνειδητά και κυρίως με θετικό τρόπο τις 4 βάσεις μας που αλληλοεπιδρούν, Σώμα, Νόηση, Συναίσθημα, Πνεύμα.

Κωνσταντίνος ΞένοςΚωνσταντίνος Ξένος

Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος
Πτυχιούχος του Leeds Metropolitan University στον τομέα της διατροφής και διαιτολογίας, με Μεταπτυχιακούς τίτλους στην κλινική διαιτολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο και στη Διατροφική Ιατρική.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 1996 έως σήμερα.
Έχει συμμετάσχει ως μέλος οργανωτικών επιτροπών σε δεκάδες συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις του χώρου, ενώ την τελευταία 20ετία παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον χώρο του με ενεργή συμμετοχή σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας και παχυσαρκίας που διεξάγονται.

 

Δρ. Ελένη Μαλούπα

Γεωπόνος
Εξειδικευμένη στη Βιολογία και Φυσιολογία Φυτών, τακτική ερευνήτρια του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα και Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και επιστημονικώς υπεύθυνη τόσο του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων, στην Ποντοκερασιά του Κιλκίς, όσο και του Εργαστηρίου Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών Ειδών, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, είναι εθνική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Κοινοπραξία των Ευρωπαϊκών Βοτανικών Κήπων (Botanic Gardens Conservation International, BGCI) και μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Ευρωπαϊκού δικτύου PLANTA EUROPA.κ.α.

 

Πρόγραμμα Ομιλιών και Παράλληλων δραστηριοτήτων

ΟΜΙΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Η καλύτερη ευκαιρία είναι…τώρα! Το μυστικό βρίσκεται στο κουράγιο» –Ξένια Κούρτογλου – 15:30 στην Αίθουσα ομιλιών Επίπεδο

«Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, βελονισμός και Κινέζικη Βοτανοθεραπεία»- Αλέξανδρος Τηλικίδης -16:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Just One Drop»: Ντοκιμαντέρ για την Ομοιοπαθητική- 17:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Κλασσική Ομοιοπαθητική Ιατρική – Ολιστική, εξατομικευμένη, ήπια και ασφαλής θεραπευτική μέθοδος. Η θέση της στην προάσπιση της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου»- Τριανταφύλλου Παναγιώτης -18:00 – Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Η τεχνική Bowtech»- Ξηρουδάκης Αντώνης – 19:00 – Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Η ενεργειακή ψυχολογία για υγεία και ευτυχία»- Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Ομοιοπαθητική και ψυχικές παθήσεις»- Βαγγέλης Ζαφειρίου – 20:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Τα οφέλη της ενσυνειδητότητας(mindfulness) στη ζωή μας»- Μαρία Μακριδάκη- 11:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Ψυχική Υγεία – Ένας κερδοφόρος μύθος»- Κλεονίκη Γιαννακοπούλου- 12:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Οι ελληνικές ιαματικές πηγές μετά τη διαδικασία των αναγνωρίσεων»- Μάρκος Δανάς- 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν με επίκεντρο τον θερμαλισμό»- Αφροδίτη Kαμάρα – 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Συναισθηματική Νοημοσύνη | Επανεκπαιδεύοντας τον Συγκινησιακό μας Εγκέφαλο στις εκπληκτικές δυνατότητες του»- Σταυρόπουλος Νίκος -13:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Γανόδερμα: Η κορυφαία υπερτροφή και γανοθεραπεία» – Γεώργιος Κουτσούκος -14:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Εισαγωγή στην ολιστική ζωή: ¨Κάνε την αρχή¨»- Σοφία Αμούντζια- 15:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Η οστεοπαθητική ιατρική του σήμερα»- Θεοχάρης Φράγκος- 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«HeartMath και η σημασία της καρδιάς»- Γεώργιος Χαριτάκης- 16:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Οι μοναδικές επιδράσεις της βιταμίνης Κ2 στην υγεία του ανθρώπου»- Κωνσταντίνος Ξένος- 17:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«8D: Ένα εργαλείο, 8 διαστάσεις, άπειρες δυνατότητες»- Μαρία Λεβέντη- 18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Πώς η συναισθηματική αγωγή μπορεί να ενδυναμώσει το παιδί»- Κάτια Παπακωνσταντίνου- 18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

«Προστασία, διατήρηση και αξιοποίηση των Ελληνικών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και ο ρόλος τους στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία»- Ελένη Μαλούπα- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

«Παρουσίαση της Τεχνικής ThetaHealing»- Μαρία Τελίδου- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Ασθενείς και φαρμακευτική χρήση της κάνναβης»- Κωσταντίνος Σύρος- 20:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Η κοινωνία του μέλλοντος και η σημασία της ενίσχυσης της ψηφιακής νοημοσύνης των παιδιών»- Κωνσταντίνος Σιώμος- 15:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Μασάζ με κοχύλια και κρυστάλλους»- Άννα Πορίχη – Τζεβελέκου- 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β.

«Η δύναμη της ενέργειας και τα οφέλη της Ηχοθεραπείας»- Δημήτρης Παπαναστασίου 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Μάθε τι καλό μπορεί να σου συμβεί, από μια συνεδρία ύπνωσης»- Παναγής Μεταξάτος- 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

«Έρωτας, σχέσεις και πνευματικότητα»- Στάμος Στίνης -18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Παρουσίαση της τεχνικής μη βίαιης επικοινωνίας»- Μαρία Τελίδου- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

«Επανασυνδετική Θεραπευτική -Η θεραπευτική σ’ ένα νέο επίπεδο»- Σοφία Αλεξιάδη- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β.

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

L.A. CROSSFIT ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ- L.A. personal training και ο Στράτος Χουβαρδάς- 17:30 στην Πλατεία Επιδείξεων Επίπεδο D

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ- 12:00 στην Πλατεία Επιδείξεων Επίπεδο D

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ ΕΥ ΖΗΝ CLINICAL PILATES, POWER PILATES, DANCE PILATES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-16:00 στην Πλατεία Επιδείξεων Επίπεδο D

ΟΜΑΔΑ ΣΦΙΓΑ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ- 18:00 στην Πλατεία Επιδείξεων Επίπεδο D

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KUNG FU & ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ- Α.Σ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SHAOLIN KUNG FU Πεντέλης-Κηφισιάς και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – 14:30 στην Πλατεία Επιδείξεων Επίπεδο D

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ (Μαζί του: η Μιρέλα Πάχου & ο Steve Tesser)- 21:15 Χώρος Συναυλιών Επίπεδο D

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ        

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ – ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ- 21:15 Χώρος Συναυλιών Επίπεδο D

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

GALLERY

CONTEMPORARY ATHENS– ΤΕΧΝΗ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΕΥ- Επίπεδο D

  • Γιώργος Σταθόπουλος
  • Απόστολος Χαντζαράς
  • Κώστας Σπυριούνης
  • Απόστολος Φανακίδης

SPECIAL ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

REPLAYCE- Positive Training in 4 Bases

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ώρες Μεθόδου Replayce: Θετική Προπόνηση στις 4 Βάσεις  (Πνεύμα-Συναίσθημα- Νόηση –Πνεύμα)

18.30-19.00  REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 4-6 ετών – Olympic Sports (Ταχύτητες)

19.00-19.30 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Ισορροπία)

19.30-20.00 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 7-12 ετών – Olympic Sports (Ταχύτητες)

20.00-20.30 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Εμπιστοσύνη)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ώρες Μεθόδου Replayce: Θετική Προπόνηση στις 4 Βάσεις  (Πνεύμα-Συναίσθημα- Νόηση –Πνεύμα)

11.30-12.00 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 4-6 ετών – Olympic Sports (Εμπόδια)

13.00-13.30 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 7-12 ετών – Olympic Sports (Εμπόδια)

13.30-14.00 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Εκτόνωση)

14.00-14.30 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Ευελιξία)

17.00-17.30 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Χαρά)

17.30-18.00 KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 7-12 ετών – Olympic Sports (Badminton)

19.00-19.30 REPLAYCE FAMILY: Συν-δημιουργικός κύκλος σύνδεσης όλης της οικογένειας

19.30-20.00 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Σύνδεση)

KYΡΙΑΚΗ 22 AΠΡΙΛΙΟΥ

 Ώρες Μεθόδου Replayce: Θετική Προπόνηση στις 4 Βάσεις  (Πνεύμα-Συναίσθημα- Νόηση –Πνεύμα)  

11.30-12.00 REPLAYCE FAMILY: Συν-δημιουργικός κύκλος σύνδεσης όλης της οικογένειας

13.00-13.30 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 4-6 ετών – Olympic Sports (Badminton)

13.30-14.00 REPLAYCE KIDS:  Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 7-12 ετών – Olympic Sports (Badminton)

14.00-14.30 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Δημιουργικότητα )

17.00-17.30 REPLAYCE FAMILY: Συν-δημιουργικός κύκλος σύνδεσης όλης της οικογένειας

17.30-18.00 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 4-6 ετών – Olympic Sports (Eνόργανη)

18.00-18.30 REPLAYCE FAMILY: Συν-δημιουργικός κύκλος σύνδεσης όλης της οικογένειας

18.30-19.00 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Εκτόνωση )

19.00-19.30 REPLAYCE KIDS: Συν -δημιουργικός Κύκλος για παιδιά 7-12 ετών – Olympic Sports (Ενόργανη)

19.30-20.00 REPLAYCE ADULTS: 44 Θετικά Γνωρίσματα (Γνώρισμα Ρυθμός)

HOLISTIC SPECIALISTS MEETING– 11:00 Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Ε (Είσοδος μίας ημέρας: 20€, δύο ημερών: 30€)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

11:00- 12:00: Agni Vinyasa- The way of fire/ Cosmin Iancu

12:30- 13:20: Mat work Spinal Moves (Pilates)/ Mary Pispini

13:30- 14:20: Ksama: The inner forgiveness (yoga)/ Pantelis Nikolaidis

14:30- 15:50: Flowing Matwork (A mix of Pilates and “Dance” techniques with transitions)/ Maximiliian Stohr

16:00- 16:50: Eyes wide shut / (Blindfold needed) Yoga/ Anastasia Rantilaki

17:00- 17:50: bodyART Mobility/ Giannis Giannikakis

18:00- 18:50: Towel mat work creative moves (Pilates)/ Cristina Pantazopoulou

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

11:00- 12:20: Arms & Legs Killer (Pilates)/ Maxmiliian Stohr

12:300- 13:20: Manipura chakra: the city of Jewels (yoga)/ Joanna Drandaki

13:30- 14:20: Go with the Flow (pilates)/ Peggy Kolovou

14:30- 15:50: Shanti Vinyasa- Cultivating the Peace within (yoga)/ Cosmin Iancu

16:00- 16:50: bodyART Myofascial/ Giannis Giannikakis- Michalis Elpidoforou

17:00- 17:50: Kundalini awaking through Chakarasanas (yoga)/ Eirena Grigoratou

18:00- 18:50: Creative mat work (Pilates/ Cristina Pantazopoulou

 

 

POWER CYCLING GRAND MARATHON- 17:00 στηνΑίθουσα Συναυλιών D ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Alexandros Baltas:  5’ Warm up/ 5’ Power Interval

Maria Savvaki : 10’ Power Interval

Apostolos Kotoufos: 5’ Power Interval/  5’ Power Strength

Virginia Blani : 5’ Power Strength/ 5’ Power Interval

Christos Antoniou : 10’ Power Interval

Stella Kokkaliari : 5’ Power Interval/ 5’ Power Fat Burn

Nikos Tsoukaladelis : 5’ Power Fat Burn/ 5’ Power Interval

Adamantia Papazoglou: 10’ Power Interval

Vasilis Papazekos : 5’ Power Interval/ 5’ Power Strength

Maria Demertzi : 5’ Power Strength/ 5’ Power Interval

Kostas Rodopoulos : : 10’ Power Interval

Erofili Vergitzaki: 5’ Power Interval/ 5’ Coold down- Stretching

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της γιορτινής – φεστιβαλικής ατµόσφαιρας καθώς και την ψυχαγωγία και ενηµέρωση των επισκεπτών, προγραµµατίζουµε πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες θα περιλαµβάνουν:

Forum σχετικά µε κορυφαία ζητήµατα Ολιστικής αντιµετώπισης της Θεραπευτικής προσέγγισης
Ηµερίδες – Παρουσιάσεις υπηρεσιών και προϊόντων από τους Εκθέτες ή άλλους φορείς
Επιδείξεις Γυµναστικών µεθόδων, Πολεµικών τεχνών, Pilates και Yoga
Παρουσιάσεις Υγιεινής Μαγειρικής για Μεγάλους και Παιδιά
Θεατρικές και Μουσικές παραστάσεις για παιδιά, µε επιµορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα
Συναυλίες µε καταξιωµένους καλλιτέχνες από την Ελληνική Μουσική σκηνή
∆ιαγωνισµούς, ∆ιαδραστικά events, Παραδοσιακά παιχνίδια, Κληρώσεις δώρων

Αναλυτικές Πληροφορίες
Χορηγοί
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
759 Shares