Healthy Life Festival, HELEXPO Αμαρουσίου – Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ στην Ελλάδα

Healthy Life Festival

12 – 14 Απριλίου HELEXPO Αμαρουσίου

 παράλληλα με την έκθεση Greek Travel Show 

Το Healthy Life Festival είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός ΕΥ ΖΗΝ που γίνεται στην Ελλάδα. Η άρτια διοργάνωση, η μεγάλη συμμετοχή εκθετών σε όλους τους τομείς του Healthy Life Festival, οι πολύπλευρες παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και οι βιωματικές εμπειρίες, η συμμετοχή και η αγάπη του κοινού είναι τα στοιχεία , που συντέλεσαν στην καθιέρωση της μεγάλης αυτής διοργάνωσης , ως «εμπειρίας» ζωής.

Φέτος το Healthy Life Festival πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου, παράλληλα με την έκθεση Greek Travel Show .

Δύο μοναδικά εκθεσιακά γεγονότα σε μία δημιουργική συνύπαρξη. Το Ευζήν και ο Τουρισμός συμπορεύονται αναδεικνύοντας, μεταξύ άλλων, τον ιαματικό, ιατρικό, διατροφικό αλλά και πολιτιστικό τουρισμό που αναπτύσσεται ραγδαία, τα τελευταία χρόνια τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το Healthy Life Festival σε αριθμούς:

8.000 τμ και 350 εκθέτες είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες επιτυχίας του φεστιβάλ. 25.000 επισκέπτες πρόκειται να κατακλύσουν τον εκθεσιακό χώρο της Helexpo για 3 ημέρες έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με το ΕΥ ΖΗΝ και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Στο Healthy Life Festival – Greek Travel Show οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν προϊόντα και υπηρεσίες στους εξής τομείς:

  • Healing ( Ολιστικές Θεραπείες, Σενινάρια, Επιμόρφωση)
  • Body ( Συμπληρώματα διατροφής, Βιολογικά προϊόντα, Φυσικά καλλυντικά, Βότανα και Αιθέρια Έλαια)
  • Well Being ( Ιαματικός και Εναλλακτικός Τουρισμός- και όχι μόνο, Γυμναστική, Yoga, Pilates, Πολιτισμός, Τέχνη)
  • Mind ( Εκδόσεις, Βιβλία, Εκπαιδευτικοί οργανισμοί, E-learning)
  • Society (Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμοι, Δημόσιοι φορείς, Επιμελητήρια)
  • Eco & Art Bazaar ( Οικολογικά προϊόντα, Χειροποίητες κατασκευές, Κοσμήματα, Ρούχα)

Ειδικά για τους φίλους του Vegan τρόπου ζωής θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος και αφιερώματα που θα περιλαμβάνουν από παρουσιάσεις προϊόντων μέχρι υπηρεσίες μαγειρικής Vegan διατροφής.

ΕΥ ΖΗΝ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Ιαματικός, Θεραπευτικός, Πολιτιστικός, Θρησκευτικός και Εναλλακτικός τουρισμός καθώς και γενικότερα οι υπαίθριες δραστηριότητες, η ορειβασία και τα extreme sports έχουν αρχίσει να κερδίζουν τον χώρο του τουρισμού στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Γι αυτό το Greek Travel Show θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει τον κόσμο για τις εναλλακτικές διακοπές , και όχι μόνο.

LIVE ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παράλληλα με την διεξαγωγή του Healthy Life Festival πρόκειται να λάβουν χώρα ποικίλες δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό, την εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε συνεργάτες και εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, με ομιλίες και εξειδικευμένα σεμινάρια.

ECO & ART BAZAAR

Φίλτρα προστασίας και νερού, οικολογικά προϊόντα και απορρυπαντικά, Βιβλία, χειροτεχνήματα, κοσμήματα, είδη δώρων και πολλά ακόμη εκθέματα θα είναι διαθέσιμα στο “Eco & Art Bazaar” δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν προϊόντα που θα συμβάλουν στην ποιότητα ζωής τους.
Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους θα έχουν από την πλευρά τους τη δυνατότητα να ενημερώσουν το κοινό αξιόπιστα, για έναν πιο υγιεινό και ολιστικό τρόπο ζωής. Μια υπέροχη ανταλλαγή γνώσεων και ενημέρωσης.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Healthy Life Festival – Greek Travel Show δεν σταματά όμως εκεί..! Παράλληλα διοργανώνονται συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, επιδείξεις γυμναστικής και άλλων μεθόδων άσκησης με στόχο την ψυχαγωγία και την βιωματική εμπειρία του κοινού και έρχονται να ολοκληρώσουν το γιορτινό αυτό τριήμερο.
Το πολύπλευρο αυτό Εκθεσιακό και Φεστιβαλικό γεγονός, θα υποστηριχτεί από ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα επικοινωνίας που θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, καταχωρήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις καθώς και ιδιαίτερη προβολή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο Internet.
Υποστηρίζεται ακόμη από ένα πλήθος χορηγών επικοινωνίας και είναι «υπό την Αιγίδα» πολύ σημαντικών φορέων από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ έως μεγάλες περιφέρειες της χώρας, επιμελητήρια και άλλους σημαίνοντες δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς.

 

HEALTHY LIFE FESTIVAL ! Εμπειρία ΖΩΗΣ

Βρείτε μας:  www.healthylifefestival.gr

 

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
Χορηγοί
874 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share