Inner Spring – Karma Yoga | Μια ομαδική δράση για έναν κοινό σκοπό

Inner Spring - Karma Yoga | Μια ομαδική δράση για έναν κοινό σκοπό

Inner Spring – Karma Yoga

ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ!

H Yoga, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών, είναι μοίρασμα, αγάπη και προσφορά.

H Όλγα Κοντονή με την πολύτιμη στήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά των: Αnjali Yoga from the Heart, Ayama Yoga House, Flower Yoga Shala, Gfstudio, Happy Yogi, Life Loft, Mandala, Marika Daskalaki Yoga & Healing, Prana healing center, Pure Fitness, Purple mat, Soulmates Yoga Studio, Yoga Balance and Pilates Shala, Your Life Path, θα μοιράζεται πρακτικές Κarma Yoga για όλη την διάρκεια του Μαΐου, αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του Π.Ε.Ν.

Το Π.Ε.Ν. (Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο), έχει ως κύριο σκοπό τη φιλοξενία και τη φροντίδα παιδιών 2,5 ως 5,5 ετών που αντιμετωπίζουν σοβαρά ενδοοικογενειακά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
www.pen-kallithea.gr

Για να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή την δράση, χρειάζεται να ακολουθήσεις 3 απλά, αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ βήματα:

1. Καταθέτεις την εισφορά σου, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του Π.Ε.N. στην ALPHA BANK, με απαραίτητη την αιτιολογία κατάθεσης “Inner Spring – Karma Yoga”.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 226002001000102
IBAN: GR75 0140 2260 2260 0200 1000 102

Ελάχιστη προτεινόμενη εισφορά: 10 ευρώ 

2. Δηλώνεις την κράτηση θέσης σου, στο χώρο που επιθυμείς να παρακολουθήσεις το 2ωρο μάθημα της Τheme Υoga – “Inner Spring”.

Για ημερομηνίες, ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ παρακάτω.

3. Φέρνεις την απόδειξη κατάθεσης μαζί σου για την είσοδό σου στο μάθημα, αλλά και για να μπορέσεις να συμμετέχεις στην κλήρωση που θα γίνει στις 31 Μαΐου, με ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ από τους χορηγούς και υποστηρικτές της δράσης μας!

Τα ονόματα και τα δώρα των τυχερών θα αναρτηθούν στην σελίδα του event της δράσης “Inner Spring – Karma Yoga” την 1η Ιουνίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ / 05.’19

Η πρακτική είναι κατάλληλη για ασκούμενους με σχετική εμπειρία και καλή φυσική κατάσταση.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Για πληροφορίες:
Όλγα Κοντονή
olga.kodoni@gmail.com

 

ΧΟΡΗΓΟΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Agrolicious / www.agrolicious.gr
Αμρίτα / www.facebook.com/Αμρίτα-1474271696178519/
Antria Prasinou Jewellery / www.antriaprasinou.com
Γαϊδαράκος – Little Donkey / www.gaidarakos.gr
escape 31 / www.etsy.com/shop/escape31
Fotolio S.A. / www.fotolio.gr
Herb House / www.herbhouse.gr
I Love My Straw / www.ilovemystraw.com
Life Likes / www.mylifelikes.gr
MAK Health and Beauty / www.facebook.com/Mak4beauty
My Blessed Mala / www.facebook.com/MyBlessedMala/
Niyamas Yoga Mat / www.niyamas.gr
TERRAIN / www.terrainmaps.gr
Two Minutes Angie / www.twominutesangie.com
Type Love / www.instagram.com/typelovefashion
Χρυσόμελο / www.chrisomelo.com


Η Όλγα Κοντονή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και εργάζεται ως Creative freelance Designer (Aπόφοιτος της Σχολής ΒΑΚΑΛΟ με Υποτροφία, ειδικότητα: «Οπτική Επικοινωνία-∆ιαφήμιση», 1994-1997 και Bachelor από το Πανεπιστήμιο του DERBY της Αγγλίας.) www.facebook.com/OlgaKodoniDesign. Παράλληλα ασχολείται με την φωτογραφία, την ζωγραφική και την ποίηση.

Η πρώτη της επαφή με την yoga ήταν τον Απρίλιο του 2013, στο “Yoga Balance & Pilates Shala” με δασκάλα την Κατερίνα Βαφειάδου. Στα χρόνια που ακολούθησαν δοκίμασε διάφορα είδη yoga, ενώ τον Μάιο του 2017 παρακολούθησε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga του “Yoga House” / 250 ωρών, με Lead trainer και Δάσκαλο τον Χρήστο Χαρικιόπουλο. Πλέον είναι Πιστοποιημένη Δασκάλα Hatha Yoga RYT 200H, Μέλος της Yoga Alliance & του Συλλόγου Yoga Ελλάδας. Διδάσκει Hatha Yoga, Creative Flow Yoga, Restorative Yoga και Yoga Nidra. Μοιράζεται personal πρακτικές -one to one & small groups: www.facebook.com/pg/SattvaOlgaKodoni σχεδιασμένες με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Δημιούργησε και μοιράστηκε το “Strengthening & Healing Yoga Sequence” στο “Φυσικοθεραπευτήριο Ασπασίας Αστερίου”. Συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη την εκπαίδευσή της και την εμβάθυνση στην επιστήμη και την παράδοση της yoga, παρακολουθώντας ποικίλα σεμινάρια με θεματολογία γύρω από την Nada Yoga, Yoga Nutrition, Prana Vayus and Mudras, Τhe Anatomy of Prana, Yoga και Μυοσκελετικές Δυσλειτουργίες, Union Partner Yoga, Sequencing, N.L.P. Teaching Skills, Mindfulness Meditation κ.ά. Συμμετέχει σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων, -όπως το “Heart Opening Yoga” κλπ.

. . . . . . . . . . . . . .

“Βαδίζω στο μονοπάτι μου, με χαμόγελο και αισιοδοξία, νοιώθοντας ευγνωμοσύνη και παραμένοντας πιστή στην λαχτάρα της καρδιάς!”

. . . . . . . . . . . . . .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ME ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!
Ο.Κ.

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
46 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email