Ισπανικά online νέο τμήμα

Ισπανικά online νέο τμήμα

Ισπανικά online νέο τμήμα

ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Παρά την πρωτόγνωρη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η ανθρωπότητα στις μέρες μας, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε να μαθαίνουμε ξένες γλώσσες. Αναγνωρίζοντας το αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας για μόρφωση και εξέλιξη ακόμα και στους περίεργους καιρούς που ζούμε σήμερα, το Ινστιτούτο Ισπανικών Armonía y Creatividad προσφέρει όλες τις τάξεις Ισπανικών για όλα τα επίπεδα εξολοκλήρου διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα zoom. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας δίνει η πλατφόρμα και το εξαιρετικό, άκρως διαδραστικό πρόγραμμα του Armonía y Creatividad, μπορείτε να μάθετε τέλεια ισπανικά με άνεση, ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να χρειαστεί να ξεμυτίσετε από το σπίτι σας για τίποτα που να αφορά το μάθημα των ισπανικών.

Το νέο τμήμα των αρχαρίων (Α1/Α2) θα γίνεται κάθε Πέμπτη 3-6 και ξεκινάει με το πρώτο του μάθημα στις 2 Απριλίου. Για πληροφορίες για όλα τα άλλα επίπεδα (τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, αλλά μπορείτε να ενταχθείτε χωρίς κανένα πρόβλημα), τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Το τμήμα αρχαρίων (Α1/Α2) είναι ταχύρρυθμο και οδηγεί στην κατάκτηση πτυχίου Α2 σε 9 μήνες.

Τα μαθήματα είναι ζωντανά, όχι μαγνητοσκοπημένα, και τα διδάσκει ο ιδρυτής του Armonía y Creatividad, James Pintor (ελληνικό όνομα Δημήτρης Μπογιατζής). Για να τον δείτε να εξηγεί της σημαντικότητα των Ισπανικών στις μέρες μας κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PxDg91eyjGs Τα βιβλία αποστέλλονται στους σπουδαστές εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή. Τα δίδακτρα είναι μόνο 50 ευρώ το μήνα και εξοφλούνται ηλεκτρονικά μέσω e-banking.

Τι περιμένετε λοιπόν; Αδράξτε την ευκαιρία και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό (και καθόλα ασφαλές) ταξίδι στην γλώσσα του tango, του flamenco, της Κουβανέζικης μουσικής, του Cervantes, του Gabriel Garcia Marquez, της Isabel Allende, του Antonio Banderas, της Penelope Cruz και του Javier Bardem.

Οι εγγραφές και οι ερωτήσεις μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο 6976147605 ή μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
177 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More