Μεταμορφώστε τη Σχέση σας με το Φαγητό

Μεταμορφώστε τη Σχέση σας με το Φαγητό

Μεταμορφώστε τη Σχέση σας με το Φαγητό

 

Το Μεταμορφώστε τον εαυτό σας (Transform Yourself Series)

 είναι μέρος της ετήσιας σειράς μάθησης με στόχο τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διαφορετικών πεδίων της ζωής σας.

Το εργαστήριο αυτό αποτελεί μια διήμερη εισαγωγή στο FasterEFT/eutaptics®.

Σε αυτό το σαββατοκύριακο, θα μάθετε τις βασικές αρχές του συστήματος FasterEFT/ Eutaptics, πώς λειτουργεί ο νους, η δομή των προβλημάτων και το σύστημα tapping του FasterEFT με live επιδείξεις του συστήματος από τον Robert Gene Smith.

Το παρόν σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν τη μεταμορφωτική δύναμη του FasterEFT και τον τρόπο να απελευθερωθούν από τις αιτίες όλων τους των προβλημάτων.

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το σύστημα tapping FasterEFT, ώστε να σπάσετε τη συναισθηματική εξάρτηση που έχετε με το φαγητό, η οποία προκαλεί υπερφαγία, ανακούφιση μέσω του φαγητού και διατροφικές εξαρτήσεις.

Θα καταναλώνετε ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ μικρότερες ποσότητες φαγητού χωρίς το άγχος, τη λαιμαργία και χωρίς να το μετανιώνετε. Θα χάσετε βάρος με τρόπο υγιή και ισορροπημένο, με τον τρόπο που η φύση καταφέρνει. Θα μάθετε επίσης το σύστημα πεποιθήσεων του FasterEFT, πώς λειτουργεί ο νους μας, η δομή των προβλημάτων και πώς να ελέγξετε το σώμα και τη ζωή σας. Περιλαμβάνονται live επιδείξεις μεθόδων tapping που στοχεύουν στην απώλεια βάρους από τον Robert Smith.

O Robert Smith έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων. Τώρα είναι η δική σας σειρά να αρπάξετε τα ηνία της ζωής σας, ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ο Robert Smith επιλέγει εθελοντές από το κοινό, ώστε να χρησιμοποιήσει το «Hot Seat» και τώρα έχετε κι εσείς την ευκαιρία να είστε ένας από τους εθελοντές!

Τι θα κερδίσω από ένα Μεταμορφωτικό Σαββατοκύριακο FasterEFT;

Αν αναζητάτε την απελευθέρωση από ό,τι σας κρατά πίσω, αυτό το σαββατοκύριακο είναι για εσάς.

 • Βιώστε αληθινή ελευθερία πέρα από οτιδήποτε έχετε διαβάσει, σκεφτεί ή ονειρευτεί.
  • Μάθετε ένα νέο τρόπο να σκέφτεστε ως προς την απώλεια βάρους, την υγεία, το φαγητό, την άσκηση και το πώς αντιλαμβάνεστε και αντιδράτε στις εμπειρίες σας.
  • Ανακαλύψτε απλές τεχνικές ενδυνάμωσης που μπορείτε να εφαρμόσετε παντού και δημιουργήστε τον τρόπο ζωής που πάντα θέλατε.
  • Μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από παλιές, ανεπιθύμητες συνήθειες και προβλήματα και κάντε χώρο για μια νέα εκδοχή σας!
  • Γίνετε μάρτυρες της θεραπείας και των οπτικών άλλων ανθρώπων. Όταν οι άλλοι τα καταφέρνουν, αυτό από μόνο του δίνει την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί σας τους τρόπους και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!

How to Stop Junk Food Cravings Using FasterEFT

How to Get Rid of a Chocolate Addiction with FasterEFT

How to do the Faster EFT Tap – The Basic Recipe

Ποιο είναι το πρόγραμμα του σεμιναρίου;

Σάββατο 26 Μαΐου –  Κυριακή 27 Μαΐου  :

Εγγραφή στις 9:00 – Ξενοδοχείο ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ / Γλυφάδα

 • Σεμινάριο 10:00 – 17:00
  • Και τις δύο μέρες θα υπάρξουν δύο 15λεπτα διαλείμματα, ένα νωρίς το μεσημέρι και ένα το απόγευμα, όπως και ένα διάλειμμα 1.5 ώρας.
Robert Gene Smith
Ο Robert G. Smith είναι ο δημιουργός του FasterEFT and Eutaptics,™, ιδρυτής/ CEO του Skills to Change Institute, Inc.  Είναι coach  προσωπικής επιτυχίας, NLP practitioner, με αποστολή να παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία ενίσχυσης της προσωπικής απόδοσης και της αυτοβελτίωσης στο ευρύ κοινό.  Το πνευματικό μήνυμα του Robert G. Smith είναι ότι “Μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email