Νέο γκρουπ Αειζωίας για το 2019 με την Διονυσία Κλαρνετατζή

Νέα γκρουπ Αειζωίας για το 2019 με την Διονυσία Κλαρνετατζή1

Με μεγάλη χαρά και αγάπη σας ανακοινώνουμε την έναρξη

Νέου Γκρουπ Αειζωίας,

μετά από μία 7ετή επιτυχημένη πορεία και πρωτοπορία της Σχολής Αειζωίας σε θέματα

Αυτοβελτίωσης, Αυτογνωσίας, και Πνευματικής Διδασκαλίας.

Το Νέο αυτό Γκρουπ ξεκινά το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στον προσεγμένο χώρο του Ξενοδοχείου AVA, στην Πλάκα, τη Γειτονιά των Θεών, κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τα μαθήματα της Αειζωίας απευθύνονται σε “Επαναστάτες Ονειρευτές”, αληθινούς “Επαναστάτες Συνείδησης”, ανθρώπους δηλαδή που είναι έτοιμοι για το μεγάλο Κβαντικό Άλμα από τον περιορισμένο και θνητό εαυτό προς τον Απεριόριστο Αείζωο Εαυτό.

Απευθύνεται επίσης σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη μεγάλη ευθύνη του Εαυτού και της Καθημερινής Ζωής τους ώστε να τη μετατρέψουν σε ένα Αληθινό Αριστούργημα που διέπεται από Αγάπη, Επιτυχία, Ευτυχία, Αφθονία και Ευδαιμονία, Μακροζωία, Τέλεια Υγεία, Αιώνια Νεότητα..
Ακούγεται ουτοπικό;

Για να διαβάσετε τι έγραψαν μαθητές της Σχολής μας με μεγάλη αγάπη, απλότητα και ειλικρίνεια… πατήστε εδώ

Λίγα λόγια για τη Σχολή Αειζωίας

Είμαστε ένα Κέντρο Άχρονης Σοφίας, μία Σχολή Συνείδησης και Αυτοπραγμάτωσης που καλείται Σχολή Αειζωίας.
Πρόκειται για μία Σχολή Ολικής Παιδείας, ένα Κέντρο Εξέλιξης 360 μοιρών που ασχολείται τόσο με το Πνεύμα όσο και με το Σώμα.

Το Αντικείμενο μελέτης μας εκτείνεται από το Μικρόκοσμο των Κυττάρων μας, τον Γενετικό μας Κώδικα και τον Εαυτό στα Υλικά Πεδία της Ζωής έως τον Μακρόκοσμο του Πνεύματος του Κοσμικού και Συμπαντικού Εαυτού μας.

Το Όραμά μας

Υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως πολλές ομάδες επιστημονικές και ερευνητικές που έχουν στόχο τους την επίτευξη της Αθανασίας. Ο δικός μας δρόμος είναι η Αθανασία μέσω της Αυτοπραγμάτωσης και της Αυτογνωσίας, μέσω της Αγάπης, της Θέλησης και της Ευφυίας, μέσω του Πνεύματος όσο και του Σώματος. Όλοι όμως εργαζόμαστε συνεπικουρικά προς αυτή την κατεύθυνση. Και φυσικά δεν διαχωριζόμαστε από τίποτε και κανέναν προς αυτό τον σκοπό. Γιατί είμαστε Πρεσβευτές της Ενότητας, της Αγάπης και του Φωτός και αναγνωρίζουμε μέσα σε οποιαδήποτε Ομάδα Έρευνας Αθανασίας το βαθύτερο αγνό σκοπό της ίδιας της Ζωής και του Πνεύματος για Επικράτηση επί της φθοράς και του θανάτου.

Για εμάς η Αθανασία, η Αειζωία, είναι μεταδοτική! Είναι όπως η χαρά και το γέλιο!

Και η Μεγαλύτερη Χαρά μας είναι να Διευρυνόμαστε και να Ενωνόμαστε!

Το Όραμα της Αειζωίας λοιπόν είναι ένα Όραμα, ένας Δρόμος Ενότητας για όλη τη Γη, ως μία ξεχασμένη παραδείσια ανάμνηση που ζωντανεύει και ξαναμοιραζόμαστε!

Ενότητα. Ενότητα μεταξύ μας, Ενότητα σε Γη και Ουρανό, Ενότητα σε Σώμα και σε Πνεύμα, Ενότητα Ευφυίας και Αγάπης, Ενότητα Σοφίας και Δύναμης, Ενότητα Ορατού και Αοράτου…

Γιατί Ενότητα θα πει Αγάπη. Και Αγάπη, A-mors σημαίνει Α-θανασία, Αιώνια Ζωή, Αειζωία!!!

Μπορείς λοιπόν να γίνεις και εσύ μέρος αυτού του Ονείρου…

Ραντεβού το Σάββατο στις 26 Ιανουαρίου 2019

Για να μεταβείτε στο site μας πατήστε εδώ

Άνοιξε το Νου σου, ακόμη περισσότερο την Καρδιά σου, διεύρυνε τη Συνείδησή σου και έλα να συμπορευτούμε με εμπιστοσύνη και χαρά στο μοναδικό αυτό Ταξίδι Αιώνιου Φωτός…

Σε περιμένουμε!

Με αγάπη
Διονυσία Κλαρνετατζή

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 17. 30

Χώρος διεξαγωγής: Hotel Ava, Λυσικράτους 9-11, Πλάκα Αθήνα

Συμμετοχή: 45 ευρώ + Φ.Π.Α.

Διονυσία Κλαρνετατζή
Η Διονυσία Κλαρνετατζή είναι: •Πτυχιούχος Ιστορικός και Φιλόλογος από το 1999. •Δασκάλα Ρέικι και άλλων ενεργειακών και θεραπευτικών συστημάτων για το σώμα, την ψυχή, το νου και το πνεύμα από το 2002. •Εκδότρια (μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά-GEOM) των περιοδικών Reiki Time, Angels Voice και ΕΛ ΓΑΙΑ από το 2005 •Δημιουργός και Διοργανώτρια (μαζί με...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
240 Shares
Share
Tweet
+1
Share