Νοερή Απεικόνιση: Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες

Νοερή Απεικόνιση: Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες

Νοερή Απεικόνιση: Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες

Κάθε Παρασκευή
έως και 15 Μαΐου, 2020
7:00μμ – 8:30μμ

Καρδιακή Αντιληπτικότητα με Νοερή Απεικόνιση

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, συνεχίζονται οι δωρεάν ομαδικές συνεδρίες Καρδιακής Αντιληπτικότητας με Νοερή Απεικόνιση, κάθε Παρασκευή, έως και 15 Μαΐου, 2020!

Η πρόθεση είναι να δωθούν σύντομες και απλές, αλλά ισχυρές, τεχνικές νοερής απεικόνισης που αποκαθιστούν την ισορροπία σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά.

Η ιδέα είναι ότι με την αποκατάσταση της ισορροπίας μέσα μας, συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της ισορροπίας σε αυτόν τον πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε.

Βιώστε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές με τη μοναδική στην Ελλάδα έμπειρη και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης, Δήμητρα Μονοκρούσου.

Κρατήστε μια θέση εδώ

Δήμητρα Χριστοφορίδη
Η Δήμητρα είναι: Eκπαιδευτής και Σύμβουλος Νοερής Απεικόνισης, πιστοποιημένη από το American Institute for Mental Imagery Professional Coach, πιστοποιημένη από την CWAYS Group Ιδρύτρια του Heart Cognizance Center – Καρδιακή Αντιληπτικότητα Μέλος του Imagery International Η Δήμητρα είναι η μοναδική έμπειρη σύμβουλος και εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης στην Ελλάδα, πιστοποιημένη από το «American Institute for Mental...
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share