Online Diploma In Mindfulness, Compassion & Mental Imagery To Μοναδικό στην Ελλάδα!

Το πρόγραμμα και το πλήρες υλικό που θα δοθεί είναι αποκλειστικά στα Ελληνικά!
Η Σχολή Coaching Harmony & Creativity ανακοινώνει με πολλή χαρά και υπερηφάνεια το Diploma in Mindfulness, Compassion & Mental Imagery, το πρώτο και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα!

Φορέας

Σχολή Coaching Harmony & Creativity, μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity, ο οποίος είναι είναι πιστοποιημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας και παρέχει πιστοποιητικό επαγγελματικής επιμόρφωσης.

Εισηγήτρια

Νίκη Ορφανουδάκη, Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Compassion Coach, Mental Imagery Coach, Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 1500 ώρες Coaching, σε πολλές από τις οποίες έχει εντάξει οργανικά το Mindfulness, το Compassion και το Mental Imagery και έχει ήδη εκπαιδεύσει πολλούς επαγγελματίες στο Mindfulness, το Compassion και το Mental Imagery.

Χώρος

Online από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν και να ακούν την εισηγήτρια και φυσικά ο ένας τον άλλον και βέβαια να μιλούν και να παρεμβαίνουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη διαδικασία ζωντανή, βιωματική και διαδραστική, παρόμοια με αυτή που γίνεται το πρόγραμμα σε αίθουσα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet , κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Η Ενσυνειδητότητα (Mindfulness), το Compassion και η Νοητική Απεικόνιση (Mental Imagery- Δημιουργικός Οραματισμός) δεν είναι απλώς μια σειρά τεχνικών, αλλά και ένας επιστημονικός και φιλοσοφικός τρόπος αλληλεπίδρασης με τον κόσμο, που προσφέρει χαλάρωση από το stress, απαλλαγή από το βάρος του παρελθόντος, συγκέντρωση, σημαντική βελτίωση στην υγεία, στις σχέσεις, τη λήψη αποφάσεων, την παραγωγικότητα, τη διαχείριση των συναισθημάτων, του θυμού και του φόβου, την επιτυχία και την ισορροπία!

Προϋποθέσεις για την απονομή του Diploma:

1) Παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Mindfulness Practitioner, Mindful Compassion Practitioner, Mental Imagery Practitioner.
Η σειρά παρακολούθησης δεν έχει σημασία και αξίζει να σημειωθεί ότι και σε κάθε ένα ξεχωριστά από αυτά τα προγράμματα απονέμεται πιστοποιητικό επαγγελματικής επιμόρφωσης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
2) Πρακτική τουλάχιστον 12 ωρών (για όσες και όσους επιθυμούν περισσότερες ώρες πρακτικής θα δοθεί με πολύ μεγάλη χαρά η δυνατότητα).
3) Αναστοχασμός (Reflection) περίπου 1000 λέξεις. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι προβληματισμοί, οι προσωπικοί στόχοι και οι επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
4) Σύντομη θεώρηση τριών βιβλίων από τη βιβλιογραφία
5) Εργασία περίπου 3000 λέξεις
Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και στη συνέχεια η εισηγήτρια είναι κοντά σας, για να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει!
Παρέχονται
1. Πιστοποίηση Diploma in Mindfulness, Compassion & Mental Imagery
2. Πολυσέλιδο υλικό στα Ελληνικά με όλη τη θεωρία, τα μοντέλα, τις τεχνικές, τις ασκήσεις και το πλήρες κείμενο των καθοδηγούμενων ασκήσεων.
3. Ηχογραφημένες καθοδηγούμενες πρακτικές.
3. Συνεχής ενδυνάμωση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της Εκπαίδευσης από την εισηγήτρια.
4. Εποπτεία και Mentoring από την εισηγήτρια
Σε ποιους απευθύνεται:
1. Σε coaches και ειδικούς ψυχικής υγείας που επιθυμούν να εντάξουν αποτελεσματικά και με ευκολία την Ενσυνειδητότητα, το Compassion και το Mental Imagery στις συνεδρίες τους.
2. Σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την Ενσυνειδητότητα, το Compassion και το Mental Imagery και να κάνουν ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.
3.Σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες και εργαζομένους που επιθυμούν να αποβάλουν το stress και να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
3. Σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να μεταμορφώσουν τη διδασκαλία τους και τη σχέση τους με τους μαθητές τους.
4. Σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και γενικότερα επαγγελματίες , οι οποίοι επιθυμούν να καταπολεμήσουν το stress, να αυξήσουν την παραγωγικότητητά τους και την αποτελεσματικότητά τους.
4. Σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ζήσει μια ισορροπημένη, χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή απολαμβάνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της Ενσυνειδητότητας, του Compassion και του Mental Imagery.

Προϋποθέσεις εγγραφής:

1. Ηλικία άνω των 18 ετών.
2. Απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (απολυτήριο Λυκείου) με εργασιακή εμπειρία που σχετίζεται με ανθρώπους.
3. Πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή ιδιωτικών κολεγίων.
Απαιτείται φυσικά ανοικτό μυαλό, διάθεση για αυτογνωσία και αγάπη για τον άνθρωπο.
Ημερομηνίες προγράμματος:
Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) 19 Σεπτεμβρίου και 26 Σεπτεμβρίου (Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/events/2647586665497158/
Δημιουργικός Οραματισμός: 10 Οκτωβρίου και 17 Οκτωβρίου (Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/1138823313150931/
Compassion: 21 και 28 Νοεμβρίου Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/389427098686149/
Διήμερο Πρακτικής 9-10 Ιανουαρίου
Η κάθε ενότητα έχει διάρκεια 2 ημέρες.

Δίδακτρα

Το Harmony & Creativity στα πλαίσια της προσφοράς του σε αυτήν την κρίσιμη εποχή ανακοινώνει και μόνο για αυτό το online πρόγραμμα έκπτωση 50% σε όλους για τις ενότητες του Compassion, του Mental Imagery και της Πρακτικής, αλλά και ειδικές εκπτώσεις στο Mindfulness.
Mental Imagery: 100 ευρώ
Compassion: 100 ευρώ
Συμμετοχή στην πρακτική με όποια μορφή την επιλέξετε, η εποπτεία και η αξιολόγηση του φακέλου: 100 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά και όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει τις τρεις ενότητες.
Mindfulness: 195 ευρώ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MINDFULNESS
100 ευρώ
1. Για όσους εγγραφούν ταυτόχρονα και στο Δημιουργικό Οραματισμό. που γίνεται στις 1ο και 17 Οκτωβρίου 100 ευρώ. (έκπτωση 50% μόνο για αυτήν την περίοδο!)
2. Σε όσους έχουν παρακολουθήσει μία από τις προηγούμενες ενότητες και στα μέλη του Harmony & Creativity 100 ευρώ (έκπτωση 50% μόνο για αυτήν την περίοδο!)
Τα χρήματα καταβάλλονται πριν από την έναρξη κάθε ενότητας.
Εγγραφές: harmonyandcreativity@gmail.com, 6976147605

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link66ΚοινοποιήσειςΗ Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend