Προβολή ταινίας – Ουράνια Προφητεία

Προβολή ταινίας - Ουράνια Προφητεία

Μια κορυφαία ταινία που θα σας βοηθήσει να βρείτε την δική σας ενέργεια, να δείτε μέσα  στην ψυχή σας. Θα σας «υποψιάσει»  για όλα όσα έρχονται και θα δείτε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι.  Μέσα από μια ιστορία περιπέτεια «βουτά» τον  αναγνώστη στο ζουμί της Νέας Εποχής.

Η Ουράνια Προφητεία θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι που θα φωτίσει την Ψυχή σας και θα σας συνδέσει με ένα όραμα και μια εμπειρία που αλλάζουν ήδη τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο συγγραφέας βρισκόμενος σε μια φάση καμπής της ζωής του συναντά μια παλιά φίλη που του λέει ότι σε ένα ταξίδι στο Περού για λογαριασμό μιας εταιρίας που δούλευε άκουσε για την ανακάλυψη ενός αρχαίου χειρόγραφου που περιέχει εννιά επιγνώσεις κλειδιά για την ίδια την ζωή.

Ταράζει όμως τα νερά και το θρησκευτικό κατεστημένο προσπαθεί να κουκουλώσει το θέμα και να εξαφανίσει το ίδιο το χειρόγραφο και τα αντίτυπα που κυκλοφορούσαν…….

Ο ήρωας μην έχοντας τι να κάνει φεύγει για το Περού όπου με την βοήθεια εξαιρετικών συμπτώσεων  συναντά τα κατάλληλα άτομα που θα τον οδηγήσουν στην αποκάλυψη των 9 επιγνώσεων-κλειδιών  για την ίδια τη ζωή.

Οι Επιγνώσεις αυτές προβλέπουν ότι με τον καιρό η ανθρώπινη ύπαρξη θα τις συνειδητοποιεί,  τη μία μετά την άλλη, καθώς η ανθρωπότητα πορεύεται προς ένα τέλεια πνευματικό πολιτισμό.

Υπάρχει δράση, κυνηγητό πυροβολισμοί, αιχμαλωσίες, έρωτας κι όλα αυτά που συνθέτουν μια καλή περιπέτεια.

 

Τόσο το βιβλίο του James Redfield όσο και η ταινία «διαβάζονται» σαν μια δυνατή ιστορία γεμάτη περιπέτεια, αλλά στην πραγματικότητα ασκούν την βαθειά επίδραση μιας πνευματικής παραβολής.

Οι προφητείες του μάγεψαν χιλιάδες αναγνώστες οι οποίοι συγκινήθηκαν από τον τρόπο που ερμήνευε όσα συνέβαιναν στη ζωή τους.

Η Ουράνια Προφητεία περιέχει μυστικά που αλλάζουν τον κόσμο μας, αυτή την Εποχή.

Αντλώντας από την αρχαία Σοφία, που βρέθηκε σε ένα Περουβιανό χειρόγραφο, εξηγεί πώς να συνδέσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη δική σας ζωή τώρα… και σας επιτρέπει να δείτε τι πρόκειται να σας συμβεί τα επόμενα χρόνια!

Είναι ένα έργο που εμφανίζεται μόνο μια φορά στη ζωή για να την αλλάξει για πάντα!

 

*Η Ουράνια Προφητεία είναι η πρώτη από μια σειρά ταινιών

Θα ακολουθεί συζήτηση και ανάλυση των κρυμμένων νοημάτων των ταινιών, με συντονιστή τον dream coach Σπύρο Μαρίνο.
Συμμετοχή: μέχρι 30 άτομα.
Κόστος συμμετοχής: Εισφορά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του χώρου.

Σπύρος Μαρίνης
Ο Σπύρος Μαρίνος είναι Dream Coach. Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου για 24 έτη ως manager, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε. Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έχει μετεκπαιδευτεί στην επικοινωνία σε ομάδες και στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email