Πάρε το τιμόνι της ζωής σου με τη δύναμη του MCBC!

Πάρε το τιμόνι της ζωής σου με τη δύναμη του MCBC!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

Τι κρύβεται πίσω από τα συναισθήματά μας, τη συμπεριφορά μας , τα προβλήματά μας, τα “κολλήματά” μας την έλλειψη αυτοπεποίθησης, το θυμό, τις δυσκολίες στην επικοινωνία και το σαμποτάζ που μας κάνει ο εαυτός μας;

Μα φυσικά οι σκέψεις μας που δημιουργούν τα συναισθήματά μας, τα συναισθήματα στη συνέχεια δημιουργούν τις επιλογές μας και τη συμπεριφορά μας και τέλος αυτά φτιάχνουν το πεπρωμένο και τη ζωή μας!

Σύμφωνα με το Cognitive Behavioural (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική) καθένας από εμάς ερμηνεύει διαφορετικά τον κόσμο και τα γεγονότα και συνήθως αυτές οι σκέψεις που κάνουμε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρόλο που εμείς πιστεύουμε το αντίθετο.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, τη δουλειά μας, το σώμα μας, το χρήμα και γενικότερα τη ζωή και φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε και ζούμε είναι αποτέλεσμα των ερμηνειών μας για την πραγματικότητα. Αυτές οι ερμηνείες όμως τις περισσότερες φορές, παρόλο που δεν θέλουμε αρχικά με τίποτα να το παραδεχτούμε, εμπεριέχουν πολλές στρεβλώσεις της σκέψης (Cognitive Distortions) που μας οδηγούν σε συναισθήματα και σε επιλογές που μπορεί να είναι από μη λειτουργικά μέχρι και βασανιστικά. Σε αυτές τις συνεδρίες μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να εντοπίζουμε τις στρεβλώσεις τις σκέψης στα συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν, να τις αναδιαμορφώνουμε και να στρεφόμαστε στην ανεύρεση των συγκεκριμένων λύσεων και στην υλοποίησή τους.

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη. Η Νίκη Ορφανουδάκη έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1500 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το Assertiveness Training & Coaching και το Harmony Coaching είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα για το Assertiveness Training. Έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους!

Τι είναι όμως το Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό συμπεριφοριστικό), τι είναι το Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και τι μπορεί κάποιος να επιτύχει με το συνδυασμό τους;

Με το CBC “ξεφορτωνόμαστε” τους τρόπους σκέψης, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν είτε σε σχέση με τον εαυτό μας είτε σε σχέση με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε και υιοθετούμε καινούριους λειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς!

Με το Mindfulness μαθαίνουμε να ζούμε στο παρόν, να έχουμε απόλυτη συνείδηση και σύνδεση με τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις μας και τις συμπεριφορές μας, παύουμε επομένως να ζούμε στην τύχη, ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται και στον εσωτερικό μας κόσμο και στο περιβάλλον μας, γεγονός το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούμε!

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι είναι πανίσχυρος, σε σημείο μάλιστα που καταφέρνει να δημιουργήσει ακόμη και αξιοσημείωτες αλλαγές στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Στις συνεδρίες τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται θεωρητικά, αλλά βλέπουμε με συγκεκριμένες τεχνικές και ασκήσεις από την πρώτη συνεδρία πώς τα αντιμετωπίζουμε στην πράξη και βρίσκουμε τρόπους εφαρμογής τους απολύτως συγκεκριμένα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από τη Νίκη Ορφανουδάκη, , Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach, Compassion Coach, Guided Imagery Coach, Εκπαιδεύτρια  Coaching, Φιλόλογο, Αρθρογράφο, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity.(για το βιογραφικό της δείτε πιο κάτω).

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: Δευτέρα 9 Μαρτίου, 8-10 μμ, Δευτέρα 16 Μαρτίου, 8-10 μμ. , Δευτέρα 23 Μαρτίου,, 8-10 μμ, , Δευτέρα 30 Μαρτίου 8-10 μμ.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ; Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συνολικά 75 ευρώ και για τις τέσσερις συνεδρίες

Το ποσό μπορεί να πληρωθεί σε δύο δόσεις των 45 ευρώ. η πρώτη στις 9/3 και η δεύτερη στις 23/3.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY

Συνολικά 65 ευρώ και για τις τέσσερις συνεδρίες

Αποκλειστικά και μόνο για τους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Mindful Compassion Practitioner 45 ευρώ συνολικά και για τις τέσσερις συνεδρίες.

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad,, Τη Σχολή Coaching Harmony & Creativity και τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
103 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share