Πιάσε το νήμα και Φτάσε στις λύσεις σου!

Πιάσε το νήμα και Φτάσε στις λύσεις σου!

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα σας προσκαλεί με χαρά στο νέο της βιωματικό σεμινάριο εμβάθυνσης στις 8 Διαστάσεις Αντίληψης Εαυτού!

Στην καθημερινότητα μας δεχόμαστε βομβαρδισμό από αμέτρητα “γιατί” που σαν σύγχρονος Δαίδαλος δημιουργούν έναν λαβύρινθο μέσα στον οποίο το μόνο που καταφέρνουμε είναι φυσικά να χαθούμε!

Όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα αναπάντητα “γιατί” είναι στην ουσία ένας τρόπος για να μην βρούμε ποτέ την έξοδο από τον λαβύρινθο του μυαλού μας ή στην καλύτερη περίπτωση να καθυστερήσουμε πάρα πολύ.

Σε αυτό το σεμινάριο θα χρησιμοποιήσουμε ως νήμα το πολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο των 8 Διαστάσεων και θα ανακαλύψουμε διαφορετικούς τρόπους να βγούμε από όλους τους λαβυρίνθους του μυαλού μας και να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται ο καθένας από εμάς ξεχωριστά.

Και όλα αυτά φυσικά θα γίνουν μέσα από Χαρά , δημιουργικότητα και παιχνίδι!
Σας περιμένουμε!

Εισηγήτριες :

  • Βέη Μαρία, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας , Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια
  • Αικατερίνη Ελένη, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας , Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Κοινωνιολόγος

*Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61, πλησίον μετρό Περιστέρι
*Για πληροφορίες και κράτηση θέσης καλέστε στο τηλέφωνο 2105561961

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ελένη Αικατερίνη
Γεννήθηκα το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένω μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της . Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνα με κάθε δράση μου πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο με οδήγησε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησα....
Μαρία Βέη
Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
200 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email