Πέρασε εύκολα το Proficiency με τον D B James (Dr. Demetris Bogiatzis)!

Πώς να προφέρετε τον πιο σημαντικό ήχο στα Αγγλικά

Πέρασε εύκολα το Proficiency με τον D B James (Dr. Demetris Bogiatzis)!

Παρακολουθήστε την τάξη Proficiency (C2) του perfectenglish με τον D B James και περάστε εύκολα τις εξετάσεις του Proficiency, συνδυάζοντας ουσία και αποτέλεσμα καθώς παράλληλα με την εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις μαθαίνετε να μιλάτε αγγλικά με άνεση και πολύ καλή προφορά, να τα γράφετε σωστά και αποτελεσματικά και εμπνέεστε να τα αγαπήσετε.

Η τάξη Proficiency (C2) στο perfectenglish γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8-10:30 το βράδυ και τα δίδακτρα είναι σε προσφορά μόνο 60 ευρώ, δηλαδή περίπου στο 1/4 της αξίας του μαθήματος (incredible value for money !!!).

Ο D B James (Dr. Demetris Bogiatzis) είναι ο πλέον κατάλληλος να σας βοηθήσει να μιλήσετε και να γράψετε άψογα Αγγλικά και να περάσετε πανεύκολα τις εξετάσεις, καθώς είναι καθηγητής παγκοσμίου εμβέλειας με τεράστια εκπαιδευτική πείρα στην τριτοβάθμια και αγγλόφωνη εκπαίδευση (έχει διδάξει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε αμερικάνικα πανεπιστήμια στην Αμερική), μεγάλη μεταδοτικότητα και αγάπη για τους μαθητές του. Όσον αφορά τα προσόντα και τις διακρίσεις του, είναι κάτοχος δύο διδακτορικών από την Αγγλία και την Αμερική όπου έλαβε 4 υποτροφίες από Αμερικάνικα πανεπιστήμια, πρώην εξεταστής του proficiency για 16 χρόνια, συγγραφέας 6 βιβλίων αγγλικών για το proficiency, ομιλητής 12 γλωσσών (κάντε κλικ εδώ να τον δείτε να μιλάει τις 12 γλώσσες: https://www.youtube.com/watch?v=tD4Rzsp6QSQ)
και προικισμένος με την ικανότητα να μιλάει Αγγλικά με πάνω από 7 διαφορετικές προφορές. Για να τον δείτε να διδάσκει αγγλικά κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Την περσινή χρονιά το perfectenglish σημείωσε την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις του proficiency. Και οι 8 μαθητές που έδωσαν για το ECPE πέρασαν τις εξετάσεις κάτω από την καθοδήγηση του D B James, και έτσι το ποσοστό μας ήταν 100%. Η λίστα με τα ονόματά τους έχει αναρτηθεί έξω από τα γραφεία μας και σας προσκαλούμε να περάσετε να την δείτε. Προσδοκούμε το ίδιο ποσοστό επιτυχίας (100%) και για την φετινή χρονιά.

Δείτε εδώ τον D B James να δείχνει ποιο είναι το κρυφό μυστικό για την σωστή προφορά!

https://www.facebook.com/watch/?v=1288670127974537

Tο perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών και αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Harmony & Creativity.

Email: harmonyandcreativity@gmail.com
Tηλ: 6976147605
Διεύθυνση: Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου Δείτε λιγότερα

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email