Πρόγραμμα 5 Ημερών στην Αθήνα της μεθόδου Access Consciousness® | με την Anna Rodina

Πρόγραμμα 5 Ημερών στην Αθήνα της μεθόδου Access Consciousness® | με την Anna Rodina.

Πρόγραμμα 5 Ημερών στην Αθήνα της μεθόδου Access Consciousness® | με την Anna Rodina

Εισαγωγική δωρεάν ομιλία για τα μαθήματα Access Bars, Facelifting και Body processes μετά από κράτηση θέσης 

13 Μαρτίου

 • 9:30 – 12:30 Μονοήμερο σεμινάριο Body process, Correcting Vision. 65 ευρώ, με πιστοποίηση.
 • 14:00 – 17:00 Μονοήμερο σεμινάριο Body process, Biomimetic and Biomimetric Mimicry (BMM). 65 ευρώ, με πιστοποίηση.
 • 17:30 – 21:00 Εισαγωγική ομιλία για τα μαθήματα Access Bars, Facelifting και Body processes.

Μετά την ομιλία θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε και να λάβετε μίνι συνεδρίες Access® Bars και Facelifting. Ελεύθερη Είσοδος.

Body Process – Correcting Vision
Διαδικασία σώματος. Διορθώνοντας την όραση. Αυτή η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την όρασή σας καθώς και το όραμα σας. Μετά από αρκετές συνεδρίες, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στις διόπτρες σας, καθώς και τις αλλαγές στη ζωή σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε ότι δεν μπορούσατε να δείτε μέχρι τώρα, να παρατηρήστε αυτό που δεν έχετε παρατηρήσει, και δεν θα έχετε πλέον λόγους να αρνηθείτε αυτό που βλέπετε. Η διαδικασία μπορεί επίσης να σας κάνει να δείτε τον ίδιο σας τον εαυτό διαφορετικά.

Body Process – Biomimetic and Biomimetric Mimicry (BMM)
Σωματική Διαδικασία Βιομιμητικής και Βιομετρικής απομίμησης σωματικής μάζας (BMM) Υπάρχουν αλλαγές όπου επιλέξαμε για τη ζωή μας και το σώμα μας μιμούμενοι άλλους, αγνοώντας δηλαδή την αληθινή προσωπική μας επιλογή . Βιομιμητισμός είναι ότι έχετε κλειδώσει στο σώμα σας και θεωρείτε δικό σας στη προσπάθεια σας να αντιγράψετε ή να καταλάβετε άλλους ανθρώπους. Είναι φυσική ικανότητα του σώματος να είναι σε θέση να χωρέσει στον υπόλοιπο κόσμο. Μιμείστε απόψεις και μοτίβα άλλων αυτόματα, όταν θέλετε να τα καταλάβετε από πνευματική ή ενεργητική άποψη και αυτό απαιτεί να κλειδώσετε τις ομοιότητες στο σώμα σας για να μπορεί πραγματικά αυτό να τις επεξεργαστεί και να τις καταλάβει ενδελεχώς… Βιομετρική είναι το πώς προσπαθείτε να εντοπίσετε τον εαυτό σας να ζει στο χώρο ενός άλλου, όπως δηλαδή και ο άλλος . Σκεφτείτε παράδειγμα πως αυτό συμβαίνει όταν είστε σε μια σχέση όπου προσπαθείτε να ταιριάξετε. Το βιομιμητικό είναι αυτό που έχετε απορροφήσει και είναι κλειδωμένο στο σώμα σας και το βιομετρικό είναι το πώς προσπαθείτε να εντοπίσετε τον εαυτό σας σε συσχετισμό με τους άλλους.

14 Μαρτίου

 • 12:00 – 14.00 – Χρόνος για ατομικές συνεδρίες Συμφωνίας Δυνατοτήτων (SOP) με την Anna Rodina (Κατόπιν ραντεβού)
 • 15:30 – 17:30 – Εισαγωγικό μάθημα “Being you. Taste of Being” 60 ευρώ (Το βιβλίο αξίας 35 ευρώ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Το βιβλίο είναι στα Αγγλικά)
 • 18:00 – 20:00 – “CREATE Μore time, more money, more joy!”. Το μάθημα βασίζεται στο βιβλίο “The Joy of Business” της Simon Milasas.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 65 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου “Joy of Business” αξίας 25 ευρώ.

Being you. Taste of Being

Εισαγωγικό μάθημα:

“Το να είστε εσείς. Η γεύση του είναι! ” Στο μάθημα αυτό θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε, τι σημαίνει – να είστε εσείς, πώς νιώθετε όταν είστε εσείς. Πως θα ήσασταν αν μπορούσατε να βγάλετε όλες τις μάσκες, αν αφήνατε όλα τα εμπόδια πίσω σας, ποιος πραγματικά θα ήσασταν; Τι μπορείτε να δημιουργήσετε από την ενέργεια και το χώρο μέσα και γύρω σας; Τι και αν το ταξίδι στο να είστε το απεριόριστα δημιουργικό ον, που πραγματικά είστε, είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που θα μπορούσατε να ζήσετε; Εάν γνωρίζατε ότι υπήρχε εισιτήριο λοιπόν στο πως μπορείτε να βρείτε για τον εαυτό σας, στο πως αληθινά αγαπάτε να είστε … θα πηγαίνατε το ταξίδι; Ψάχνετε πάντα για εκείνο το “κάτι” που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυνατόν; Τι και αν το ”κάτι” είσαι εσύ, οι δικές σου αποφάσεις; Τι και αν είστε εσείς το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξετε τα πάντα; Το να είστε ο αληθινός εαυτός σας, δεν είναι κάτι που θα σας κάνει πάντα σωστό και αποδεκτό. Το να είστε η ενέργεια σας στη κάθε στιγμή που ζείτε, είναι το να είστε ο αληθινός σας εαυτός, εκείνος που μπορεί να αλλάξει όσα θέλει και ότι θέλει. Όταν αρχίζετε να είστε εσείς, σταματάτε να είστε το αποτέλεσμα του κόσμου γύρω σας, και έτσι αυτόματα το αποτέλεσμα του κόσμου γύρω σας, σταματάει να είναι το ίδιο! Είστε στο κάθισμα ελέγχου της ζωής και του εαυτού σας και ξέρετε ότι την οποιαδήποτε κατάσταση μπορείτε να την αλλάξετε πρώτα για εσάς και έτσι και για τους άλλους γύρω σας!! Είστε έτοιμοι να είστε τόσο ισχυροί;

CREATE More time, more money, more joy!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ! Περισσότερο χρόνο, περισσότερα χρήματα, περισσότερη διασκέδαση!

Το σεμινάριο βασίζεται στο βιβλίο “Η χαρά της επιχειρηματικής δραστηριότητας” της Simon Milasas
Αυτό το σεμινάριο είναι για σας που θέλετε στη ζωή σας, στη δουλειά σας ή στην επιχείρησή σας να δημιουργήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό για τον εαυτό σας και για τον κόσμο. Η επιχείρηση ή εργασία, όπως και εάν το ονομάσουμε, έχει να κάνει με την τεράστια δύναμη που έχουμε στον τρόπο που διαμορφώνουμε τη ζωή μας. Κάθε μέρα όταν ξυπνάμε, έχουμε την επιλογή να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι τη ζωή μας ή να την αφήσουμε να δημιουργηθεί από τις προβολές αυτής της πραγματικότητας.

“Η ζωή σου είναι η δουλειά σου και η δουλειά σου είναι η ζωή σου.” Simone Milasas

Εάν είστε κολλημένοι στο να ζείτε και να εργάζεστε με έναν συμβατικό τρόπο και αισθάνεστε ότι η ζωή σας διέπεται από περιορισμούς , θα μάθετε ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Πως θα ήταν για εσάς εάν η καθημερινότητα σας, η ζωή σας, η εργασία σας και η επιχείρησή σας μπορούσαν να είναι γεμάτες δημιουργία και χαρά; Μπορούν να είναι!

Καλώς ήρθατε σε ένα σεμινάριο γεμάτο από ερωτήσεις και εργαλεία που δημιουργήθηκαν για να σας δώσουν μια εντελώς διαφορετική προοπτική στο πώς να δημιουργείτε στην ζωή σας και στην επιχείρησής σας.

15 Μαρτίου

 • 9:30 – 12:30 – Μονοήμερο σεμινάριο Body process, Specific Gravities. 65 ευρώ, με πιστοποίηση.
 • 14:00 – 17:00 Μονοήμερο σεμινάριο Body process, Zero sum of trauma. 65 ευρώ, με πιστοποίηση.
 • 18:00 – 20:00 Ειδικό Μάθημα βασισμένο στο βιβλίο “7 Steps to flawless communication”, 60 ευρώ (Το βιβλίο αξίας 10 ευρώ περιλαμβάνεται στην τιμή του μαθήματος. Το βιβλίο είναι στα Αγγλικά)

Body process, Specific Gravities – Ιδανικό Βάρος

Διαδικασία σώματος Ειδικές βαρύτητες. Αυτή η διαδικασία θα σας φέρει περισσότερο σε επαφή με το σώμα και τον εαυτό σας, αφού θα εξαλείψει όλες τις απόψεις που έχετε αγοράσει ως δικές σας από την κοινωνική ηθική και δεν σας επιτρέπουν να νιώθετε ο λειτουργικός και αληθινά χαρούμενος εαυτός σας. Κάθε κοινωνία και κουλτούρα ανά τον κόσμο έχει συγκεκριμένες βαρύτητες/ρήτρες για το πώς πρέπει να υπάρχουν τα άτομα μέσα σε αυτή, αν φυσικά θέλουν τα άτομα να είναι κοινωνικά αποδεκτά από το σύνολο. Αυτές οι απόψεις, βαρύτητες που έχουν κλειδωθεί στο σώμα σας, ουσιαστικά δεν σας ανήκουν από επιλογή. Υιοθετήσατε τις βαρύτητες αυτές κατά τη διάρκεια της ζωής σας ώστε να νιώθετε όσο πιο αποδεκτός γίνεται από το κοινωνικό σύνολο και αντίστροφα το κοινωνικό σύνολο να νιώθει πάντα καλά με εσάς, αλλά στην πραγματικότητα, ούτε εσείς προσωπικά θα αισθανθείτε ποτέ σωστά με το να υπακούτε σε αυτές τις κοινωνικές νόρμες αγνοώντας τα αληθινά σας θέλω, και ούτε καθ’ ολοκλήρου η κοινωνία θα μπορέσει πάντα να νιώθει καλά με όλες σας τις αποφάσεις και αυτό που είστε, ούτως ή άλλως, οπότε ίσως και να δοκιμάζατε να εγκαταλείψετε αυτό το σχέδιο καταπίεσης του εαυτού σας μέσα σε κοινωνικά καλούπια. Η φράση “ενδιαφέρουσα άποψη” διαλύει τη βαρύτητα του ορθολογισμού αυτών των κοινωνικών καλουπιών. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια πολύ ξεχωριστή οντότητα. Φυσικά είναι μέλος ενός κοινωνικού συνόλου, το οποίο σημαίνει ότι το χρέος του είναι να διατηρήσει τη δική του πραγματικότητα, αφαιρώντας ότι τον επηρεάζει από την ειδική βαρύτητα, έτσι βρίσκει το δικό του εαυτό και επωφελείται ο ίδιος αλλά και το κοινωνικό σύνολο τελικά!

Body process, Zero sum of trauma
Το μηδενικό άθροισμα του τραύματος είναι μια διαδικασία για το σώμα που έχει τραυματιστεί. Αναστέλλει την επίδραση του συσσωρευμένου τραύματος. Συνιστάται με το τραύμα που προκαλείται επαναλαμβανόμενα. Από τη στιγμή που θα συνηθίσετε τον πόνο με τον οποίο ζείτε απλά θα βιώνετε όλο και πιο πολύ το ίδιο τραύμα, ή τραύματα που συσχετίζονται με αυτό, έως ότου εμφανίσετε κάποια εξασθένιση. Η διαδικασία μηδενικού αθροίσματος ακυρώνει ότι κλειδώνει το τραύμα μέσα σας. Ο Γκάρυ ένιωσε τα οστά να κινούνται κάτω από τα χέρια του όταν δούλευε με ένα άλογο. Παίρνει το σοκ και το τραύμα από το σώμα! Ο συνδυασμός της διαδικασίας του μηδενικού αθροίσματος και της διαδικασίας της όρασης θα μπορούσε να αναιρέσει μια τραυματική εμπειρία που έχει συμβεί στα μάτια, πχ από την έκθεση σε έντονα φώτα . Το μηδενικό άθροισμα του τραύματος σαν διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις ανεπίλυτου πόνου ή περιορισμού της κίνησης, σε κάποιον με ιστορικό τραύματος, δηλαδή επαναλαμβανόμενο τραύμα. Αυτό μπορεί να ισχύει και για τους αθλητές, καθώς και για εκείνους που κάνουν χειρονακτική και σωματική εργασία που συνεπάγεται έντονη, επανειλημμένη και πολλές φορές υπερβολική, άσκηση/κίνηση. Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει είναι ότι μετά από κάποιο τραύμα, το σώμα προσαρμόζεται σε ένα νέο επίπεδο πόνου και μειώνει τις λειτουργίες του στα νέα δεδομένα του, στο νέο… “φυσιολογικό” του. Το σώμα του ατόμου που βιώνει το επαναλαμβανόμενο σωματικό τραύμα συνήθως έχει τη τάση να συνηθίζει σε αυτό το επίπεδο πόνου / μειωμένης λειτουργίας “ξεχνώντας” την αίσθηση της πραγματικά λειτουργικής τους ανατομίας. Ως επακόλουθο συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη δραστηριότητα το άτομο συσσωρεύει όλο και περισσότερο τραύμα στο σώμα, εάν το σώμα δεν ξεκλειδώσει την επίδραση που έχει το τραύμα σε αυτό, τότε θα συνεχίσει να το αφομοιώνει ως φυσιολογικό και να μειώνει τις λειτουργίες του. Όλα τα είδη επαναλαμβανόμενου σωματικού στρες υπόκεινται στην κατηγορία της διαδικασίας του μηδενικού αθροίσματος.

7 Steps to flawless communication
Τι σημαίνει η επικοινωνία για εσάς; Είναι σημαντικό όταν επικοινωνείτε με κάποιον για ένα ζήτημα να βρεθείτε στην ίδια σελίδα ανακαλύπτοντας κοινά σημεία και λύσεις; Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε το όραμά σας; Είναι η επικοινωνία αυτό που μας συνδέει όλους τελικά; Έχετε παρατηρήσει ότι μερικές φορές μπορεί να σκεφτείτε κάποιον και να σας τηλεφωνήσει; Ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιον και να σας πει, πως μόλις σας σκεφτόταν; Τηλεπάθεια; Παίρνουμε την επικοινωνία ως δεδομένη και τις περισσότερες φορές δεν παρατηρούμε καν τα λόγια ή τις σκέψεις μας (τον εσωτερικό μας διάλογο). Θα θέλατε να είστε περισσότερο παρόντες και συνειδητοί, και έτσι αυτόματα, πιο κατανοητοί, όταν επικοινωνείτε με τους άλλους; Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά βιβλία και δημοσιεύσεις που μας λένε να είμαστε συνειδητοί και παρόντες , αλλά δεν υπάρχουν πολλά εργαλεία για το πώς να το κάνουμε αυτό. Το μυαλό μας είναι γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα, που κάποιες φορές πλημμυρίζουν και καταπνίγουν τη συνειδητότητα και την πραγματική παρουσία μας στη συζήτηση, γι’ αυτό και δημιουργείται κενό επικοινωνίας. Έχετε παρατηρήσει ότι όταν μιλάτε με κάποιον κάνετε κατά κόρον και τον παράλληλο εσωτερικό σας διάλογο, σε σχέση με αυτά που λέει ο συνομιλητής; Ακούτε και τον εαυτό σας ταυτόχρονα! Ο εσωτερικός μας διάλογος φαίνεται να μας κάνει πολλές φορές να κρίνουμε και να ανταποκρινόμαστε με βάση αυτού, αντί των λεγόμενων του άλλου, και δημιουργεί προσδοκίες στη διάρκεια της συζήτησης που δεν πληρούνται, δηλαδή όσο αυτό που λέει ο άλλος δεν ταιριάζει με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μέσα μας τόσο δημιουργείτε ανάλογη ρήξη. Παρατηρείτε ότι τα άτομα με γενική δυσκολία στην επικοινωνία είναι αγχώδη και μπορεί να αντιμετωπίσουν διαταραχές στον ύπνο. Όταν ανακάλυψα τα 7 βήματα για την Άψογη Επικοινωνία (7steps to flawless communication) και άρχισα να χρησιμοποιώ τα βήματα, διαπίστωσα ότι οι επικοινωνιακές δεξιότητές μου επεκτάθηκαν και είδα πως επικοινωνώ με μεγαλύτερη ευκολία στις σχέσεις μου (ακόμα και με εκείνους τους ανθρώπους που δεν τα πηγαίναμε τόσο καλά μέχρι τότε). Χρησιμοποίησα τα βήματα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, όπου υπήρχε πιθανότητα σύγκρουσης και παρεξήγησης με εκπληκτικά αποτελέσματα! Ο συγγραφέας του βιβλίου 7 βήματα για Άψογη Επικοινωνία – Kass Thomas – λέει “υπάρχουν πολλά περισσότερα που μας ενώνουν από ό, τι μας χωρίζει”. Το 7steps ανοίγει την πόρτα σε απεριόριστες δυνατότητες και λύσεις αφού πλέον θα επιδιώκουμε να ενωθούμε παρά να διαχωριστούμε ή να αποδείξουμε ότι οι απόψεις μας είναι σωστές ή/και δίκαιες. Εργαλείο του 7steps: Ρίξτε τα τείχη σας! Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα εργαλεία από το βιβλίο. Η δυσκολία στην επικοινωνία συμβαίνει διότι δημιουργούμε ενεργειακά τείχη (εμπόδια) με όλες μας τις προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα, συγκινήσεις, κρίσεις, προσδοκίες, προβολές, απογοητεύσεις, θυμό και πολλά άλλα που δεν αφορούν καθαυτό τη συζήτηση που έχουμε με το συνομιλητή μας . Αν ρίξουμε τα τείχη μας αυτά (μπορείτε να το κάνετε αυτό, απλά ζητώντας τους να πέσουν), βγαίνουμε από την ανάγκη να υπερασπιστούμε και να αποδείξουμε ότι προσωπικό συμβαίνει μέσα στο μυαλό μας, και μπαίνουμε στη διαδικασία να βρούμε επαφή και έτσι επικοινωνία! Ουσιαστικά σταματάμε να ανταποκρινόμαστε με βάση το τι πιστεύουμε μέσα μας για τη συζήτηση και αντ’ αυτού απλά… επικοινωνούμε μέσα στην ίδια τη συζήτηση όπου υπάρχουν οι λύσεις! Η επικοινωνία δεν συμβαίνει για να χάσουμε ή να νικήσουμε με το συναίσθημα και τις σκέψεις μας, αλλά για να βρούμε κοινό σημείο. Σύνδεση. Να μάθουμε για τον εαυτό μας από αυτή , να επωφεληθούμε από τη συζήτηση με το συνομιλητή και ίσως να επωφελήσουμε και το σύνολο γύρω μας με το αποτέλεσμα της καλής μας επικοινωνίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τεχνική 7steps σε όλες τις συνομιλίες σας με το σύντροφό σας, τα παιδιά, τους συναδέλφους, τα μέλη της οικογένειάς σας, και βέβαια… με τον ίδιο σας τον εαυτό!!

16 Μαρτίου

 • 9:30 – 17:30 – Access Consciousness® Bars. Κόστος μαθήματος 240 ευρώ, με πιστοποίηση.

Τι είναι η Τεχνική Access Consciousness® Bars H μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990 από τον Garry M. Daglas, ιδρυτή της μεθόδου.

Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, κ.λ.π.. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars®: ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.

Με κάθε συνεδρία Access Bars® επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λαμβάνει.

Πόσο συχνά αφηνόμαστε, ξεπερνάμε τους φραγμούς μας και επιτρέπουμε σε κάποιον άλλο να μας προσφέρει κάτι;

Το να μαθαίνετε να λαμβάνετε αποτελεί κλειδί για να ελκύετε περισσότερο όσα ζητάτε στη ζωή σας. Οι συνεδρίες Access Bars διευκολύνουν το λαμβάνειν με διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη μορφή της πραγματικότητας. Ενεργοποιώντας αυτά τα σημεία, ξεκινάμε να απελευθερώνουμε ότι είναι κλειδωμένο και μας κρατάει ακόμα και τώρα, στην πίστη ότι δεν μπορούμε να έχουμε τη ζωή που πάντα επιθυμούσαμε. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία που δεν μας χρησιμεύουν πια. Έτσι τα σβήνουμε από τον εγκέφαλο μας κι αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πια αυτόματα. Το παρελθόν δεν προβάλλεται πια στο μέλλον με τον ίδιο τρόπο κι εμείς είμαστε ελεύθεροι να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Με έναν μαγικό τρόπο γίνεται εύκολο να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν δουλεύει καλά στη ζωή μας.

Το σεμινάριο της τεχνικής Access Bars®
Το σεμινάριο Access Bars είναι μια μέρα και διαρκεί 8 ώρες. Σας παρέχονται εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

 • Θα μάθετε τη θεωρία και θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι, τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως αναφέραμε.
 • Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές αλλά θα εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες, δηλαδή θα κάνετε, αλλά και θα λάβετε δυο θεραπείες.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο
Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Access Bars® Practitioner και μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, ή και να το εξασκήσετε επαγγελματικά.

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως:

 • Αυξάνει την ενέργεια
 • Μειώνει τις ενοχλητικές (αρνητικές) σκέψεις
 • Μειώνει το άγχος και την ανησυχία
 • Εξαλείφει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 • Απαλλάσσει από την κατάθλιψη
 • Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπέρκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπέρκινητικότητας (ADHD)
 • Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης
 • Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
 • Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία
 • Άνθρωποι ή οι καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα
 • Σας προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα σας αναζωογονεί και σας ενεργοποιεί
 • Αντιμετωπίζετε πιο εύκολα κάθε πτυχή της ζωής κι αρχίζετε να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά
 • Εξαφανίζει οτιδήποτε δημιουργεί περιορισμούς στη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς αυτό συμβαίνει ή να πρέπει να το πιστέψετε
 • Σας δίνει ευτυχία, η κατάθλιψη εξαφανίζεται για πολλούς μετά από μία μόνο συνεδρία

Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να κάνετε όποιες αλλαγές εσείς επιθυμείτε.

Η Τεχνική Access Bars® μας απελευθερώνει από τους περιορισμούς, φραγμούς που έχουμε βάλει στον εαυτό μας.

Ο στόχος μας, μέσα από το σεμινάριο Access Bars είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία για να μπορέσετε να θεραπεύσετε όποιο κομμάτι στην ζωή σας αυτή την στιγμή νοσεί. Να δημιουργήσετε την ζωή που πάντα ονειρευόσασταν και , Όλα στην Ζωή σας να έρχονται με Ευκολία, Χαρά και Μεγαλοπρέπεια, όπως λέει και ο Gary M. Douglas.

Το σεμινάριο θα γίνει από τους πιστοποιημένους facilitators Anna Rodina (CFMW, BF, AFF, BPF) και Tatyana Sleypchenko (BF)

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Access Consciousness® Bars θα βρείτε στο www.bars.accessconsciousness.com

17 Μαρτίου

 • 9:30 – 17:30 – Energetic Facelift. Κόστος μαθήματος 210 ευρώ, με πιστοποίηση.

Τι είναι το Access Energetic Facelift®

Μήπως νιώθετε δυσαρεστημένοι όταν κοιτάτε στον καθρέφτη και παρατηρείτε ότι αποκτήσατε μερικές ακόμα ρυτίδες και γραμμές; Παρατηρείτε ότι έχετε λιγότερη ενέργεια και άσχημη διάθεση όλο και πιο συχνά; Τα μαλλιά σας αραιώνουν και γίνονται γκρίζα; Ανησυχείτε για το πώς να δείχνετε στα καλύτερα σας για μια σημαντική εκδήλωση, παρουσίαση πελατών, φωτογράφηση ή βίντεο; Σας λείπει να μπορείτε με ευκολία και χαρά να κάνετε τα πράγματα που κάνατε, χορό, πεζοπορία κλπ.; Μήπως μόνο στη σκέψη της πλαστικής χειρουργικής και των ενέσεων botox θέλετε να τσιρίξετε;

Το Access Energetic Facelift είναι πολύ περισσότερο από μια διαδικασία καλλωπισμού! Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είναι περισσότερο σαν ανόρθωση ζωής, παρά επιδερμίδας, που προσφέρει καλύτερα επίπεδα ενέργειας, εσωτερική σταθερότητα και διαύγεια. Κάποιος με εμπειρία στις ενεργειακές θεραπείες θα μπορούσε να δει τη διαφορά σε μια ή δυο συνεδρίες. Τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι μόνιμα μετά από 20 συνεδρίες. Φανταστείτε να απολαμβάνετε μια χαλαρωτική θεραπεία αντί να υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση! Επειδή αυτές οι συνεδρίες περιλαμβάνουν και την ενεργοποίηση ορισμένων σημείων Bars, η συνέδρια Facelift διαρκεί λίγο παραπάνω από τις θεραπείες Bars.

Γνωρίζετε πως οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας; Είστε έτοιμοι να αφήσετε όλες τις απόψεις που διατηρείτε για το πως πρέπει να γερνάτε; Είστε έτοιμοι να έχετε καλύτερη σχέση με το σώμα σας; Λοιπόν… χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε!

Η πιο απίστευτα χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία!

Το Access Energetic Facelift είναι μια εκπληκτική διαδικασία που μπορεί να εξομαλύνει, να σφίξει και να αναζωογονήσει το πρόσωπό και το σώμα σας – χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενέσεις, απολέπιση ή φάρμακα! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας και να αποτρέψετε την διαδικασία της γήρανσης. Η τεχνική μπορεί να δημιουργήσει παρόμοια αποτελέσματα σε όλο το σώμα.

Πώς μπορεί να γίνει καλύτερο αυτό;!

Μερικά από τα αποτελέσματα που απολαμβάνουν οι θεραπευόμενοι με το ενεργειακό Energetic Facelift:

 • Νιώθουν και φαίνονται πιο αναζωογονημένοι και χαλαροί τόσο στην εμφάνιση (ειδικά στα μάτια) όσο και στην συμπεριφορά. Έχουν περισσότερη λάμψη και νεότερη εμφάνιση της επιδερμίδας.
 • Μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών και οιδημάτων. Πιο ομαλό, καθαρό, και σφιχτό δέρμα.
 • Ανόρθωση σε πιγούνι , φρύδια, λαιμό, μαστούς, γλουτούς και σε όλο το σώμα.
 • Μειωμένες ουλές και σμήγμα.
 • Εξομαλύνει φλεγμονές , κνησμό, και δερματικές παθήσεις. Τα φρύδια επιστρέφουν στο αρχικό τους χρώμα (από γκρι!).
 • Σταματάει τη διαδικασία της αραίωση των μαλλιών μετά από 4 συνεδρίες.
 • Βελτιώνει την όραση σχετικά με τις αποστάσεις.
 • Βελτιώνει την ψυχική και πνευματική λειτουργία.

Το Access Energetic Facelift είναι απολύτως ασφαλές για γυναίκες και άνδρες και λειτουργεί αρμονικά με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Χρησιμοποιεί πάνω από 28 ενέργειες για να διευκολύνει τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον εαυτό σας, στο σώμα σας, στο πρόσωπο σας και στη ζωή σας. Εάν είστε καινούργιοι στις ενεργειακές θεραπείες, μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε αυτό που είπε ο Dr. Mehmet Oz στην Oprah στις 20 Νοεμβρίου 2007:

“Αρχίζουμε τώρα να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα που γνωρίζουμε στην καρδιά μας είναι αληθινά, αλλά δεν μπορούσαν να μετρηθούν. Καθώς καταλαβαίνουμε τώρα πόσο λίγα γνωρίζουμε για το πώς ακριβώς λειτουργεί το σώμα μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι το επόμενο μεγάλο βήμα στην ιατρική είναι η ενεργειακή ιατρική. Δεν είναι η καλή μηχανική των μελών και των αρθρώσεων μας. Δεν έχει να κάνει με τη χημεία του σώματός μας. Είναι η ενέργεια που επηρεάζει το πως αισθανόμαστε! ”

Και επειδή μεγάλο μέρος της εξωτερικής εμφάνισής μας είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει εσωτερικά, οι συνεδρίες Facelift περιλαμβάνουν και το λεκτικό προγραμματισμό της Access για να αλλάξετε πραγματικά την άποψή σας σχετικά με τη γήρανση. Μόλις αναγνωρίσετε ότι η άποψή σας δημιουργεί και την πραγματικότητά σας και σταματήσετε να κρίνετε το σώμα σας, μπαίνετε επιτέλους και αυτόματα στη θέση να μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας για να αλλάξετε, ότι εσείς θέλετε!

Γενικές Πληροφορίες
Όλα τα μαθήματα θα γίνουν στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Όλες οι σημειώσεις και τα βιβλία είναι στα Αγγλικά.

Προϋπόθεση συμμετοχής: Δεν χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει κάποιο άλλο σεμινάριο της μεθόδου Access Consiouscness® για όλα τα παραπάνω μαθήματα.

Για κάθε μάθημα απαιτείται προκαταβολή 25 ευρώ.

Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (είναι σύμφωνη με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)

Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, καθώς και όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν.

Υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίου

Tatyana Slyepchenko
Access Consciousness® Bars Facilitator
Access Consciousness® Facelift Practitioner
Theta Healing® Practitioner

Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο: 6932256495

Διεύθυνση: Μενάνδρου 6Α, Κηφισιά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932256495 (Viber – What’s App)
email: [email protected]
Facebook page: Access Consciousness® Athens

Anna Rodina
Όλη μου τη ζωή έψαχνα για κάτι που θα επιβεβαίωνε και θα μου έδειχνε, αυτό που πάντα ήξερα βαθιά μέσα μου, αλλά δεν έβρισκα σε αυτή τη πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι είναι στενοχωρημένοι και έχουν κακή διάθεση, ή γιατί αισθάνονται απόμακροι ο ένας από τον άλλον. Μπορούσα να αντιληφθώ πολλές διαφορετικές...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
45 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email