Μετεκπαιδευτικές σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti

Μετεκπαιδευτικές σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti

Μετεκπαιδευτικές Σπουδές:
Quantum Field Constellation by Mary Zapiti – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου

Διάρκεια: Οκτώβριος 2018 – Νοέμβριος 2019

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 12 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα και 2 Σαββατοκύριακα εποπτείας. Είναι Ανοικτό κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς σε σπουδαστές διότι αποτελείται από αυτόνομες ενότητες.

Επόμενες ημερομηνίες: 25-26 Μαΐου

Πιο αναλυτικά:
Άνθρωποι που έχουν βαθιές αναζητήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες και ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν αλήθειες και μυστικά του κβαντικού πεδίου θα αποκτήσουν μέσα από την γνώση αυτών των σπουδών μία καινούργια αντίληψη και συνειδητότητα που θα τους οδηγήσει στην προσωπική τους εξέλιξη. ΄Ετσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους να βγουν από τα αδιέξοδα της ζωής τους και να βιώσουν το πραγματικό νόημα της ύπαρξης τους.

Στην εκπαίδευση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα να αποκτήσει ο μαθητής ουδετερότητα, έντονη συνειδητότητα και ESP (εξωαισθητηριακή αντίληψη). Για να έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το πεδίο των απεριόριστων πληροφοριών – “Κβαντικό Πεδίο” έτσι ώστε να ανακαλύψει τις αιτίες των προβλημάτων.

Συγχρόνως μαθαίνει να κάνει κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες. Έτσι θα μπορέσουν να διορθωθούν οι πληροφορίες, οι ενέργειες και οι αιτίες που δημιουργούν τα μπλοκαρίσματα και τα προβλήματα.

Με βάση την κβαντική θεωρία, «ο παρατηρητής επηρεάζει το παρατηρούμενο με τον τρόπο που το παρατηρεί».
Για το λόγο αυτό, μόνο αυτό που μπορεί να αντιληφθεί και να παρατηρήσει ο συντονιστής – θεραπευτής μπορεί και να διορθώσει.

Λάθος ερμηνείες και συμπεράσματα από έλλειψη ευρείας αντίληψης και γνώσης του πεδίου μπορεί να παραπλανήσουν και να εμποδίσουν την σωστή έκβαση της αναπαράστασης και την λύση του προβλήματος.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία προσέγγιση ή επιστήμη που μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει ανακαλύψει ήδη όλα τα μυστικά του σύμπαντος, τις αιτίες και τις λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον άνθρωπο.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την πρόσβαση στο Κβαντικό Πεδίο των απεριόριστων πληροφοριών.

Ύλη που θα διδαχθεί:

 • Θεωρία συστημικής ψυχολογίας
 • Θεωρία κβαντικής επιστήμης
 • Συντονισμός και εκβάθυνση στην ESP (εξωαισθητηριακή αντίληψη)
 • Σωστή στάση του θεραπευτή
 • Λήψη ιστορικού – ερωτηματολόγια
 • Εκμάθηση: γενεόγραμμα – βιόγραμμα
 • Όλες τις μεθόδους ατομικής συστημικής αναπαράστασης:
 1. Ατομική αναπαράσταση με Playmobil
 2. Ατομική αναπαράσταση μέσω οραματισμού
 3. Ατομική αναπαράσταση με στοιχεία εικαστικής θεραπείας
 4. Τετράλειμμα
 5. Επαγγελματική και οργανωτική αναπαράσταση για όλων των ειδών επιχειρήσεων: οικογενειακές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικές, συνεταιρισμοί κ.α.

Θεματολογία:

 • Οικογενειακό σύστημα
 • Το ζευγάρι
 • Γονείς και παιδιά
 • Ασθένειες και οι αιτίες τους
 • Εξαρτήσεις
 • Εγκυμοσύνες και εκτρώσεις
 • Οικονομικά και περιουσιακά θέματα
 • Μελλοντικές επενδύσεις
 • Σκοπός ζωής κ.α.

Κβαντικό Άλμα

 

Είχα την μεγάλη τιμή να σπουδάσω δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης «Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Gregg Braden, Dr. Frank Kinslow κ.α.

Μετά από πολυετή μελέτη εμπειρία καθώς και συνεχή εφαρμογή, πρακτική σε εκατοντάδες ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στην ΄΄Συστημική Αναπαράσταση΄΄ και ΄΄Κβαντικές θεραπείες΄΄ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσα αυτές τις 2 προσεγγίσεις και δημιούργησα την Quantum Field Constellation – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου.

Ονομάζω την μέθοδο μου «Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου» διότι σε σχέση με την ΄΄κλασική συστημική αναπαράσταση΄΄ σε οδηγεί πιο γρήγορα σε αποτελέσματα και λύσεις λόγω των ΄΄κβαντικών στοιχείων και τεχνικών΄΄ που χρησιμοποιεί. Επίσης δεν παρατηρεί μόνο τα συστήματα (οικογένεια, χώρα καταγωγής, θρησκεία, επάγγελμα, επιχείρηση) αλλά είναι ανοιχτή προς όλες τις αιτίες που είναι καταγεγραμμένες στο κβαντικό πεδίο όπως:

 • επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια λάθος ιατρική διάγνωση
 • επηρεασμός από το περιβάλλον και τον χώρο που ζούμε
 • καταγραφές, μοτίβα, πεποιθήσεις, συναισθήματα, τραύματα και γεγονότα που υπάρχουν καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητο και στο πεδίο μας που μπλοκάρουν τη ζωή μας
 • καρμικά δεσμά-συμβόλαια και χρέη, όρκοι και υποσχέσεις
 • κατάρες με τις οποίες έχουμε επιβαρυνθεί προσωπικά, από προγόνους ή από προηγούμενες ζωές.

Όμως αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι στην πραγματικότητα δεν είναι σημαντικό να μάθουμε τις αιτίες του προβλήματος αλλά να αλλάξουμε τις χαμηλές συχνότητες στις οποίες δονείται το πεδίο μας και που είναι ο λόγος που έλκουμε και διατηρούμε αυτές τις καταστάσεις. ΄Οπως γνωρίζουμε και από τον ΄΄συμπαντικό νόμο της έλξης΄΄.

Για το λόγο αυτό στη μέθοδο μου χρησιμοποιώ ειδικά “Κβαντικά εργαλεία και τεχνικές” που δημιουργούν κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες που μετουσιώνουν τις χαμηλές συχνότητες του πεδίου μας.

Έτσι ώστε να μπορέσουν να διορθωθούν οι πληροφορίες, οι ενέργειες και οι αιτίες που δημιουργούν τα μπλοκαρίσματα και προβλήματα.

Το ιδιαίτερο και σημαντικό στη μέθοδο μου είναι ότι οι διορθώσεις δεν γίνονται μόνο στο άτομο που κάνει την αναπαράσταση, αλλά συγχρόνως εφαρμόζονται σε όλους τους συμμετέχοντες ισχυρές κβαντικές ενέργειες ώστε να μετουσιωθούν τα πεδία όλων. Για αυτό και ονομάζεται ‘’Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου’’.

Η Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου βοηθάει τους ανθρώπους να μπουν σε μια νέα συνειδητότητα που οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη δικά τους και από αυτά που δεν τους ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση καθώς και στην σύνδεση τους με το κβαντικό πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Η θεωρία του διάσημου βιολόγου του Kέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, απέδειξε την ύπαρξη του κβαντικού ή μορφογεννετικού πεδίου. Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα, ιδέες, λύσεις σε σημαντικά θέματα, συνήθειες, συναισθήματα, μορφές και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού. Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν “πεθάνει”. Μπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί. Τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικής μνήμης.

Επίσης η κβαντική θεωρία ΄΄Τime Reversal Symmetry΄΄αναφέρει ότι μπορούμε να έχουμε γνώση του μέλλοντος όπως έχουμε για το παρελθόν. Σε αυτό βασιζόμενο η «Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου» μας αποκαλύπτει χρήσιμα στοιχεία για το μέλλον που δεν αντιλαμβανόμαστε σε συνειδητό επίπεδο και μας βοηθάνε να παίρνουμε σωστές αποφάσεις, να προλαμβάνουμε λάθη και επιλογές σε οποιονδήποτε τομέα. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες όπως π.χ. εξαπάτηση, αποτυχημένες σχέσεις, συνεργασίες, επιχειρήσεις, επενδύσεις, χρεοκοπία κ.α.

Στην Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου γίνονται κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες. Μέσα από μία σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές μας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός μας, που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις.

Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από τις Αναπαραστάσεις Κβαντικoύ Πεδίου αφορούν υποθέσεις: προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, οικονομικές, υγείας, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων.

Οι Ετήσιες Μετεκπαιδευτικές Σπουδές περιλαμβάνουν:

12 εκπαιδευτικά και 2 Σαββατοκύριακα εποπτείας.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ:

 • 25-26 Μαΐου

Ώρες: Σάββατο 16:00-21.30 και Kυριακή 10:30-20:30 (με δίωρο μεσημεριανό διάλειμμα).

Όποιος επιθυμεί να πάρει πτυχίο πρέπει να έχει παρακολουθήσει και τα 12 μαθήματα συνολικά και να λάβει μέρος σε 2 επιπλέον μαθήματα εποπτείας με δικό του περιστατικό.

Στο τέλος των 14 μαθημάτων διεξάγονται εξετάσεις και δίδεται Certificate of Attendance.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι ΑΝΟΙΧΤΟ κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς σε σπουδαστές γιατί αποτελείται από αυτόνομες ενότητες.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ, Λεωφόρος Αμφιθέας 61 – Α΄Οροφος, Παλαιό Φάληρο – Τ.Κ 175-64
Πληροφορίες: 210 – 9614942 ώρες γραμματείας: 9:00-21:00

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης

Διοργάνωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Mary Zapiti – Spirituality meets Science
Email: bodymindsoul1@yahoo.gr
Site: www.bodymindsoul – www.maryzapiti.com
Σελίδες στο facebook:
– Body Mind Soul – Γνώση για μία υπέροχη ζωή &
– Mary Zapiti Spirituality meet Science

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης & Συντονισμού:
Μαίρη Ζαπίτη, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων Angelic Quantum Spirals – AQS & της Quantum Field Constellation – Αναπαράσταση Κβαντικoύ πεδίου. Συγγραφέας του βιβλίου ANGELIC QUANTUM SPIRALS.

Μαίρη Ζαπίτη
Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης» Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α. Μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσε αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
73 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email