Σεμινάριο διαχείρισης & δημιουργικής έκφρασης Θυμού

Σεμινάριο διαχείρισης & δημιουργικής έκφρασης Θυμού

Ο Θυμός είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα, με ιδιαίτερη βιωματική αξία, που καθορίζει τη σχέση με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Παρότι εμείς δεν μπορούμε να τον αγγίξουμε, ο θυμός όμως, μας αγγίζει πολύ δυνατά και βαθιά όταν τον βιώνουμε. Υπάρχει η αντίληψη ότι το συναίσθημα του θυμού δεν πρέπει να εκδηλώνεται σε καμία περίπτωση.

Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» συναισθήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι αν και με ποιο τρόπο αξιοποιούμε αυτά τα συναισθήματα!

Καθημερινά όλοι βιώνουμε θυμό:

– όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο δεν κατανοεί ή δεν υπολογίζει τις ανάγκες μας
– όταν νιώθουμε αδικημένοι στην εργασία ή σε άλλους τομείς της ζωής μας
– όταν διαφωνούμε με τις απόλυτες θέσεις των συνομιλητών μας
– όταν συναναστρεφόμαστε με άτομα που η συμπεριφορά τους είναι εκτός του δικού μας κώδικα συμπεριφοράς

Το Βιωματικό αυτό Workshop απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν τον θυμό και τα αίτιά του, να μάθουν να τον διαχειρίζονται αποτελεσματικά, καθώς και να τον μετατρέπουν, με τρόπο θετικό και δημιουργικό, ως προς τον εαυτό τους και έπειτα ως προς τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο παράρτημα μας, στο κέντρο ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής αξίΖΩ, Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61, 1ος όροφος, πλησίον Μετρό Περιστερίου (Στάση Περιστέρι-έξοδος πλατεία Δημοκρατίας).

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο workshop καλέστε στα τηλέφωνα 2130338539 | 2105561961
Σας περιμένουμε!

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ
Κόστος για φοιτητές και ανέργους: 35 ευρώ

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ελένη Αικατερίνη
Γεννήθηκα το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένω μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της . Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνα με κάθε δράση μου πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο με οδήγησε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησα....
Μαρία Βέη
Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
18 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email