Σεμινάριο: Σχέσεις Αγάπης

Σεμινάριο: Σχέσεις Αγάπης

Αγαπημένοι μου φίλοι

Τα πάντα έχουν ένα άλλο νόημα και μια άλλη αξία όταν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους για να τα μοιραστούμε αφού το πιο δυνατό συναίσθημα και η πιο δυνατή μας παρόρμηση είναι το να μπορούμε να παίρνουμε και να δίνουμε αγάπη. Όλοι μας έχουμε την ανάγκη για ειρηνικές σχέσεις γεμάτες κατανόηση και σεβασμό.

Τι συμβαίνει όμως και οι σχέσεις μας πολλές φορές μετατρέπονται σε πεδίο μάχης;

Το σεμινάριο «Σχέσεις Αγάπης» δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον καθένα από μας να μεταμορφώσει τις σχέσεις του αλλά και τη ζωή του.

Ο Στόχος του σεμιναρίου είναι να διώξουμε τα εμπόδια που μας περιορίζουν και να δημιουργήσουμε σχέσεις που θα έχουν υγεία, αγάπη, έμπνευση, βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφο μας, τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, τους συνεργάτες μας, την οικογένεια μας, τους φίλους μας.

Μα πάνω από όλα το σεμινάριο θα μας βοηθήσει να ξανά – βρούμε το κέφι , το πάθος και τον ενθουσιασμό μας για τη ζωή.

Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας γνώση, εμπειρίες και τα κλειδιά εκείνα που έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους στην προσωπική τους εξέλιξη.

Το <Σχέσεις αγάπης> δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλά μια εξαιρετική επένδυση στον εαυτό μας.

Η ζωή πάντα δίνει κορυφαίες ανταμοιβές σε εκείνους που εργάζονται για να απλώσουν τον εαυτό τους πέρα από τα παλιά τους όρια και να εκπληρώσουν το σκοπό και τα όνειρα τους

Το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου από τις 10:00 – 19:30 στο ξενοδοχείο THE ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL Καλλιρρόης 32 δίπλα στο μετρό.

Η αξία του σεμιναρίου είναι μεγάλη το κόστος του όμως είναι μόνο 60 ευρώ για το κάθε άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής:
2111848328 ή στο mail myorama@hol.gr

Ζήστε με αγάπη και ενθουσιασμό

Γιώτα Σούσουλα
Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινων Δυνατοτήτων – Συγγραφέας

Γιώτα Σούσουλα
Η Γιώτα Σούσουλα είναι αναγνωρισμένη σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινων Δυνατοτήτων και εργάζεται 27 χρόνια πάνω σε στρατηγικές κινητοποίησης και επιτυχίας. Ως εισηγήτρια έχει μιλήσει σε εκατοντάδες άτομα και την έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρίες ελληνικές και διεθνείς στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους. Η αγάπη, η αποδοχή, ο σεβασμός .η προσφορά στον άνθρωπο και η συνεχής εξέλιξη...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
132 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email