Σπουδές στη Ρεφλεξολογία – Universal Training

Σχολή Ρεφλεξολογίας - Universal Training

Το UNIVERSAL TRAINING καινοτομεί για μία ακόμη φορά προσφέροντας το 1ο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα στις σπουδές Ρεφλεξολογίας. Η φοίτηση είναι διετής και απαιτείται ως προϋπόθεση για την απόκτηση διπλώματος Ρεφλεξολόγου από το Universal Training το οποίο είναι Σχολή Διαπιστευμένη από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ.).

Από το 2018 το UNIVERSAL TRAINING είναι Επίσημο Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ρεφλεξολόγων RIEN.

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;
Η Ρεφλεξολογία (Reflexology) είναι μία από τις πιο βασικές ολιστικές θεραπείες. Αποτελεί συμπληρωματική μέθοδο και μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με οποιαδήποτε ιατρική αγωγή λειτουργώντας υποστηρικτικά σε αυτήν.
Είναι γνωστό ότι η διαρκής έκθεση σε άγχος και νευρική ένταση οδηγεί τον οργανισμό σε διαταραχή της ροής της ενέργειας του σώματός του, μπλοκάρισμα αυτής. Η Ρεφλεξολογία δίνει τη δυνατότητα της αυτοίασης στον οργανισμό ώστε να αποκαταστήσει την ισορροπία και την ενεργειακή του ανισορροπία. Είναι μία ακίνδυνη, ασφαλής και απόλυτα επιτυχής μέθοδος, πολύ αγαπητή και προσφιλής από τον σύγχρονο άνθρωπο που βρίσκεται συνεχώς σε συνθήκες διαρκούς έντασης και στρες.

Σύμφωνα με τους ορισμούς που ισχύουν επισήμως και σύμφωνα με το σχετικό ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης το 1999, ύστερα από αναφορά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα μη συμβατικά θεραπευτικά συστήματα διαφοροποιούνται σε εναλλακτικά και συμπληρωματικά.

Το Universal Training αποτελεί Κέντρο δια Βίου Μάθησης 2, πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας & Διαπιστευμένο από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ.).

Οι σπουδές Ρεφλεξολογίας πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του στο Κέντρο της Αθήνας, Μαυροκορδάτου 1-3 και Ακαδημίας δίπλα στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

Εισηγήτρια

Άρτεμις Καρνέζη

Θεραπεύτρια (από το 1993)και εκπαιδεύτρια (από το 2006)Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής, Βελονισμού και Ρεφλεξολογίας

Απόφοιτος: «ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΡΓΚ» (HELSESKOLEN I SOEBORG) [1992 ΔΑΝΙΑ]
& «ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ»(NORSK INSTITUTT FOR ZONETERAPI) [1992 ΝΟΡΒΗΓΙΑ]

Συγγραφέας: «Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥΣ» τόμος Α’ και τόμος Β’ (καινοτόμος προσέγγιση της θεραπευτικής τέχνης της ρεφλεξολογίας μέσω της γνώσης της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και του Βελονισμού).

Η ομάδα της

Κασσιανή Ντάλλα

Η Κασσιανή Ντάλλα είναι θεραπεύτρια, απόφοιτος σπουδών Ρεφλεξολογίας και διδάσκουσα από το 2015, με συνεχιζόμενες μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα & Εξωτερικό.Έχοντας πιστοποιημένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα ολιστικών και εναλλακτικών θεραπειών με εξειδίκευση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και τη ρεφλεξολογία ειδικών κατηγοριών ασθενειών, έχει προχωρήσει στη σύνθεση και διδασκαλία ενός δικού της μαθήματος, την «Συνδυαστική Ρεφλεξολογία σε Σειρά Παθήσεων» το οποίο διδάσκει αποκλειστικά στο Universal Training.

Εύη Χατζή

Η Εύη Χατζή έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Ρεφλεξολογία και τον ηλεκτροβελονισμό, τα οποία και διδάσκει με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών. Τα ενδιαφέροντά της σχετίζονται επίσης με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και την θεραπευτική μάλαξη. Έχει ειδικευτεί στην προετοιμασία και την πλήρη υποστήριξη των εγκύων κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης του τοκετού και της λοχείας. Ακόμη έχει συνεργαστεί με γιατρούς, μαίες, όπως επίσης και με σωματεία για την προώθηση του φυσικού τοκετού.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ

Άρτεμις Καρνέζη
Θεραπεύτρια (από το 1993)και εκπαιδεύτρια (από το 2006)Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής, Βελονισμού και Ρεφλεξολογίας Απόφοιτος: «ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΡΓΚ» (HELSESKOLEN I SOEBORG) [1992 ΔΑΝΙΑ] & «ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ»(NORSK INSTITUTT FOR ZONETERAPI) [1992 ΝΟΡΒΗΓΙΑ] Συγγραφέας: «Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥΣ» τόμος Α’ και τόμος Β’ (καινοτόμος προσέγγιση της θεραπευτικής τέχνης της ρεφλεξολογίας μέσω...
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share