Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι “Σατόρι”

Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι "Σατόρι"

Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι “Σατόρι”

  • Βρίσκεστε σε κάποια φάση της ζωής σας που ψάχνετε απαντήσεις;
  • Τι είναι αυτό που σας μπλοκάρει και τι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε;
  • Πώς θα σας φαινόταν να παίρνατε αυτές τις απαντήσεις που χρειάζεστε παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, γελώντας, διασκεδάζοντας;

Το θεραπευτικό παιχνίδι Satori είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, πολύ δυναμικό αλλά ήπιο ταυτόχρονα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε πρόθυμοι να δείτε την τελειότητα σε οποιαδήποτε κατάσταση και ότι κάτι άλλο μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτό που αντιλαμβάνεστε σαν την πραγματικότητα σας.

Ξεκινώντας το παιχνίδι βάζετε ένα ερώτημα που θέλετε να δουλέψετε,  πχ. τι με εμποδίζει να βρω σύντροφο ή γιατί δεν πάνε καλά τα οικονομικά μου.
Τραβάτε 2 κάρτες οι οποίες και θα σας δείξουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κοιτάξετε, ποιο γεγονός από το παρελθόν μπορεί να έχει δημιουργήσει το μπλοκάρισμα.

Μπορεί να σας φαίνεται απίθανο οι “τυχαίες” κάρτες να είναι αυτές που θα σας κατευθύνουν και θα σας δώσουν λύσεις, αλλά το παιχνίδι έχει τη δική του σοφία και δημιουργείται ένα τόσο δυνατό ενεργειακό πεδίο που είναι ικανό να σας κατευθύνει εκεί που πρέπει ώστε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας περιόριζε μέχρι τώρα.

Παίζοντας περνάτε από τα 5 στάδια της Δραστικής Συγχώρεσης ανακαλύπτετε ασυνείδητες περιοριστικές πεποιθήσεις, ενεργειακά μπλοκαρίσματα στα τσάκρα και ιστορίες του παρελθόντος που σας επηρεάζουν ακόμα ενώ περνώντας από τις πύλες αφήνετε την ταυτότητα του θύματος, απελευθερώνετε το παρελθόν και αναδημιουργείτε το μέλλον σας! Καθώς έχετε αφήσει τις παλιές πεποιθήσεις, νέες ιστορίες έρχονται πια να σας ενδυναμώσουν και φτάνετε στο SATORI που στα Ιαπωνικά σημαίνει Διαφώτιση!

Μετά το παιχνίδι παρατηρείται αύξηση της ζωτικής ενέργειας, βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, μείωση του άγχους, βελτίωση της οικονομικής κατάστασης, ακόμα και θέματα που σας απασχολούν βρίσκουν λύση ή εξαφανίζονται τελείως!!!

Το παιχνίδι παίζεται σε ομάδες 3 έως 5 ατόμων, ενώ δεν χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει τη Μέθοδο Tipping για να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Διαβάστε κάποιες εμπειρίες εδώ: http://www.methodostipping.com/testimonials

Συντονίστρια:
Βιβή Δανιηλίδη
Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης
Radical Living Coach – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping
Πιστοποιημένη “Satori Game Master”

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 | 10:00 – 14:00

Χώρος Διεξαγωγής: 
Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας, Ζηνοδότου 17 Παγκράτι, Αθήνα

Κόστος συμμετοχής:  47 Ευρώ

Οι θέσεις είναι μόνο 5

Εξασφαλίστε τη θέση σας άμεσα, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου με προκαταβολή 27 €

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:
6988-508.919 | info@methodostipping.com

Βιβή Δανιηλίδη
Η Βιβή Δανιηλίδη είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης και η μοναδική στην Ελλάδα Πιστοποιημένη “Radical Living Coach” – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping, καθώς και “Satori Game Master”. Έχει ιδρύσει το “Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας” στο Παγκράτι όπου διδάσκει κυρίως τη Μέθοδο Tipping, συντονίζοντας Ομάδες ή οργανώνοντας σεμινάρια. Η Βιβή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Business Administration...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email