Ομάδα Διαλογισμού & Εσωτερικής Διδασκαλίας μαζί με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου!

Ομάδα Διαλογισμού & Εσωτερικής Διδασκαλίας μαζί με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου!

Ομάδα Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας μαζί με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου από Ειδικές Θεραπευτικές Θιβετανικές Ηχογαβάθες και Gong!

 

Ο ήχος της ψυχής σας καλωσορίζει στην ομάδα διαλογισμού και εσωτερικής διδασκαλίας που ξεκινάει την Τρίτη, 01/10/19 στις 19:30 και θα συναντάται κάθε Τρίτη 19:30-21:30 από 01/10/19 έως 30/06/20.

 

Ο αληθινός διαλογισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός’ είναι βαθιά θεραπεία. Ο σωστός, τακτικός και ρυθμικά επαναλαμβανόμενος διαλογισμός μας βοηθά να δυναμώνουμε ολοένα και περισσότερο τη σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό, την ψυχή. Η εσωτερική μας φωνή γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και μας καθοδηγεί ώστε ν’ αναγνωρίσουμε τον δημιουργικό μας σκοπό και να ζήσουμε αληθινά και ευτυχισμένα.

 

Η ομάδα θα εργάζεται εμβαθύνοντας σταδιακά στον αποκρυφιστικό διαλογισμό –βασισμένο στην εσωτερική διδασκαλία του Θιβετανού Δασκάλου Djwal Khul- μαζί με τις θεραπευτικές δονήσεις και τους ήχους από θιβετανικές ηχογαβάθες και gong. Ο διαλογισμός συνοδεύεται από ήχους από τις ειδικές θεραπευτικές ηχογαβάθες και gong. Οι θεραπευτικοί αυτοί ήχοι μας βοηθούν να νοιώσουμε ηρεμία, εμπιστοσύνη και ασφάλεια’ μας βοηθούν να εισέλθουμε σε μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, ώστε ν’ αφεθούμε σ’ αυτό το δημιουργικό μας έργο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαλογισμό και τις ομάδες διαλογισμού, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του ήχου της ψυχής:

www.thesoundofthesoul.gr/our-services/meditation-groups/

 

Κόστος Συμμετοχής: € 80 / μήνα

 

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας μας στα τηλ: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα στέλνοντας μήνυμα:

  1. στον ιστότοπό μας: https://www.thesoundofthesoul.gr/contact/
  2. στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr
  3. στο mail του ήχου της ψυχής: info@thesoundofthesoul.gr

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

Με φωτεινούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης & Nathalie Claudia

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΕδώ και χρόνια εργάζομαι θεραπευτικά με τους ανθρώπους, νοιώθοντας αληθινή χαρά να με πλημμυρίζει βλέποντάς τους να ενδυναμώνουν την επαφή με τον πυρήνα τους και να μεταμορφώνουν τη ζωή τους μέρα με τη μέρα. Είμαι συγκινημένη βιώνοντας καθημερινά τη μαγεία της Ανώτερης Σοφίας και της Ύπαρξης’...
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΣ’ όλη την πορεία της εσωτερικής μου αναζήτησης, η ενέργεια με την παντοτινή της σοφία, με αφύπνιζε και με προετοίμαζε για να αναγνωρίσω τον σκοπό. Οι φωνές ξεθώριασαν’ η εσωτερική φωνή δυνάμωνε μέρα με τη μέρα και επιζητούσε επιτακτικά την έκφραση της’ τα πάντα αμφισβητήθηκαν’ οι...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend