Ξετυλίγω το κουβάρι κερδίζοντας Γνώση μέσα από τα λάθη μου

Ξετυλίγω το κουβάρι κερδίζοντας Γνώση μέσα από τα λάθη μου

Όλοι κάνουμε λάθη, είναι ανθρώπινο. Αλλά γιατί τόσοι πολλοί από εμάς επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά;
Αλήθεια γνωρίζουμε?

Μήπως τελικά το επαναλαμβανόμενο λάθος που προκαλεί ψυχικό πόνο και χάος στη ζωή μας δεν είναι και τόσο τυχαίο?! Σαν άνθρωποι, επαναλαμβάνουμε συμπεριφορές, αναπαραγάγουμε συνήθειες και καταφεύγουμε σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα, που μας ζημιώνουν, λόγω: των βασικών πεποιθήσεων (σκέψεων και συμπεριφορών) που έχουμε συσσωρεύσει και κουβαλάμε μαζί μας με την πάροδο του χρόνου.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι, αναγνωρίζοντας και αποκρυπτογραφώντας τις βασικές αιτίες πίσω από τις ανθρώπινες αδυναμίες μας, μπορούμε να κατανοήσουμε τα βαθύτερα αίτια και τους λόγους που μας οδηγούν στο «λάθος» και κατά συνέπεια να προσδιορίσουμε με επιτυχία, σύστημα και οργάνωση της λύσης.

Το αντίδοτο στην όποια ασυνείδητη δράση είναι πάντα η συνειδητή δράση αρκεί να το επιλέξω! Αν και εσύ συνειδητά επιλέγεις να:

• Μάθεις πως να χρησιμοποιείς το «λάθος» σου αντί να σε χρησιμοποιεί αυτό
• Αν συνειδητά επιλέγεις να μετατρέπεις την αδυναμία σε δύναμη,
• Να προχωράς, να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι ουσιαστικά καλύτερος!

 

Τότε δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί 10 Ιουνίου 10:00 με 13:30 στα κεντρικά της Ακαδημίας Ερμού 88 , Ελευσίνα. Στο τηλέφωνο 2105561961!

 

Εισηγητές: Ο δρ. Ιωάννης Καρλαούζος, ιδρυτής της μεθόδου και η κα Άρτεμις Μίχα Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Σε περιμένουμε!

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος
Ο Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος γεννιέται στην Αθήνα το 1957 από πατέρα μετανάστη και σπουδάζει στο RMIT στην Αυστραλία. Εκεί ξεκινά τη μελέτη για την αποκωδικοποίηση της νοημοσύνης των πυθαγόρειων γεωμετρικών σχημάτων και των γεωμετρικών στερεών του Πλάτωνα. Πριν από την ολοκλήρωση των ερευνών, εξαναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Το ταξίδι όμως δεν...
Άρτεμις Μίχα
Γεννήθηκα Άνοιξη. Απρίλη του΄76. Καλό παιδί. Μαθήτρια: Άριστη. Αγωγή: Κοσμιοτάτη. Τόπος καταγωγής: η Ελευσίνα. Εκεί μεγάλωσα και μαζί με μένα και τα ερωτηματικά μου: για τη ζωή, την αγάπη, το πριν, το μετά, μα πάνω από όλα για τη γνώση. Όνειρο δικό μου, μεγάλο: να τα απαντήσω. Ταξίδι: πολύ μεγαλύτερο από ότι περίμενα! Με αυτά...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email