Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath, συν – συγγραφέας του βιβλίου “The HeartMath Solution” μέλος της Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Παγκόσμια Συνοχή.

Συγγραφέας, ομιλητής και στέλεχος του Ινστιτούτου HeartMath

Ο Howard Martin είναι ένας από τους πρωτοπόρους ηγέτες που βοήθησαν τον Doc Childre να ιδρύσει το HeartMath και είναι μέλος του οργανισμού από τη δημιουργία του, το 1991, ως κεντρικός ομιλητής και διευθύνων σύμβουλος. Το 1999 συνέγραψε μαζί με τον Doc Childre το βιβλίο “The HeartMath Solution”, το οποίο περιέχει το έργο και τη θεωρία πάνω στην επονομαζόμενη “Νοημοσύνη της Καρδιάς”. Ο Howard συγγράφει επίσης το νέο βιβλίο “Heart Intelligence, Connecting with the Intuitive Guidance of the Heart”.

Ο Howard έπαιξε ρόλο κλειδί στη δημιουργία της Πρωτοβουλίας για την Παγκόσμια Συνοχή (Global Coherence Initiative (GCI)), ένα επιστημονικό εγχείρημα σκοπός του οποίου είναι η επικέντρωση των ανθρώπων, στη διευκόλυνση της μεταστροφής της παγκόσμιας συνείδησης από την ανισορροπία και τη διχόνοια στην στην ισορροπία, τη συνεργασία και τη διαρκή ειρήνη.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο HeartMath και στην Πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Συνοχής, έχει παραδώσει δυναμικά προγράμματα σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, ενώ έχει επιβλέψει προσωπικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Fortune 100 companies, σε κυβερνητικές υπηρεσίες, σε όλα τα σώματα ασφαλείας των ΗΠΑ, σε σχολεία και σε διεθνείς οργανισμούς σε πάνω από 50 πόλεις σε 4 ηπείρους.

Είναι μέλος δύο πολύ σημαντικών οργανισμών: του Transformational Leadership Council, ενός οργανισμού που ιδρύθηκε από τον Jack Canfield και εξειδικεύεται στα πεδία της προσωπικής, διοργανωτικής και κοινωνικής μεταμόρφωσης και του Evolutionary Leaders, μιας ομάδας επιλεγμένων παγκόσμιων οραματιστών που ιδρύθηκε από τον Deepak Chopra.

Ως καταξιωμένος ομιλητής, ο Howard, δίνει περίπου 75 συνεντεύξεις το χρόνο στα μεγαλύτερα Αμερικανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.