Άιθουσα ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1995 και είναι ο Νο1 φορέας στον χώρο της Αυτογνωσίας, της Πνευματικότητας, της Αυτοβελτίωσης, της Ολιστικής Θεραπευτικής και της Συνειδητής Δημιουργίας, έχοντας στο ενεργητικό του τη διοργάνωση πολυάριθμων, εξαιρετικά επιτυχημένων, εργαστηρίων, εκδρομών, εκδηλώσεων, δρώμενων κλπ, καθώς και τη συγκρότηση τακτικών ομάδων εργασίας ανά την Ελλάδα.

Αντικειμενικός στόχος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να προσφέρει Αυθεντική Γνώση και Αποτελεσματικά Ψυχοσωματικά Εργαλεία και Πρακτικές, ως «Μαθήματα Ζωής» για προσωπική ανάπτυξη, υγεία, ευημερία και πνευματική εξέλιξη.

Ακόμα, όραμα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να συμβάλει ενεργά στη συγκρότηση ενός παγκόσμιου φορέα/κίνησης που θα συντονίζει τους -ανά την υφήλιο- πνευματικούς και καλής θέλησης ανθρώπους σε κοινές δράσεις για την Αφύπνιση της ανθρωπότητας, την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη, την Προστασία της Γαίας και τις Ορθές Σχέσεις.
Ο πνευματικός «πυρήνας» του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι άτομα που εντρυφούν στην αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μία πνευματική και φιλοσοφική προφορική παράδοση που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου περί τις αρχές του 1ου μ.Χ. αιώνα.
Επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι ο κ. Στάμος Στίνης, φυσικός, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής και εκδότης.

Χώρος Εκδήλωσης Πληροφορίες
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Email
  • Διεύθυνση
    Φαραντάτων 38 & Μιχαλακοπούλου
  • Web Sites
Εκδηλώσεις