Το Βοdhi Hall είναι ένας χώρος διαμορφωμένος με ιδιαίτερη ζεστασιά και αγάπη, ώστε να μπορεί προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα χαλάρωσης, ξεκούρασης, ευεξίας και ευκαιρίες να ενασχοληθούν με την αυτογνωσία τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, μέσα από διάφορες τεχνικές που προάγουν την εναρμόνιση του καθενός ανθρώπου με τον εαυτό του.

Όλοι έχουμε μέσα μας στοιχεία , ποιότητες, σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα και ανησυχίες που θέλουμε να μοιραζόμαστε .Μέσα από το μοίρασμα και την ανταλλαγή, προάγουμε την εναλλαγή και προσφέρουμε στους εαυτούς μας την αυτοθεραπεία.

Έτσι προκύπτει για εμάς η “εναλλακτική αυτοθεραπεία” που σε συνδυασμό με τη σωματική έκφραση, δημιουργεί νέους χάρτες και δυνατότητες στην προσωπική μας εξέλιξη.

Στόχος του κέντρου είναι να έρθει ο καθένας μας σε σωματική, νοητική και ψυχική ισορροπία, απομακρύνοντας το άγχος, την ένταση, την πίεση της καθημερινότητας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στη δυνατότητα να καλλιεργηθεί μια θετική στάση ζωής.

Προσεγγίζουμε κάθε θέμα με σεβασμό και με μια ολιστική ματιά, εξετάζοντας και επιλέγοντας αυτό που θα βοηθούσε τον κάθε άνθρωπο ως άτομο ξεχωριστά.

Λειτουργούν εβδομαδιαία τμήματα διαλογισμού και αυτογνωσίας, τεχνικές χαλάρωσης, γιόγκα (yoga), σεμινάρια ενεργειακής θεραπείας, σαμάνικες πρακτικές.

Πραγματοποιούνται συνεδρίες Massage, Διαλογισμού, Ενεργειακών θεραπειών, Mindfulness.

Φιλοξενούνται και διοργανώνονται βιωματικά ή εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με δασκάλους της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Χώρος Εκδήλωσης Πληροφορίες
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση
    Ελευθερίου Βενιζέλου 86 Νέα Σμύρνη, Ελευθερίου Βενιζέλου 86 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Αττική ,Αθήνα ,Νέα Σμύρνη 17122
  • Web Sites
Εκδηλώσεις