Olon Holistic Welbeing and Energy Balance

Olon Holistic Welbeing and Energy Balance
Olon Holistic Welbeing and Energy Balance
www.olonbalance.gr
2106516268, 6940558773
Παπάγου
Τεπελενίου 4, Παπάγου 15669

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι και από μικρή αναζητούσα τα μυστικά της Φύσης και της Ύπαρξης μας. Σπούδασα Χημικός, και εργάστηκα επί 28 χρόνια στην Φαρμακευτική Βιομηχανία – Novartis και Pfizer Hellas. Έμαθα πολλά για τον άνθρωπο, τις ασθένειες και τη θεραπεία τους.

Έμαθα να εργάζομαι ατομικά και συλλογικά, σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον, να συνεργάζομαι σε διεθνές επίπεδο και να βάζω υψηλούς στόχους.

Επί 6 χρόνια, στην θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Pfizer Ελλάδας και Κύπρου, διαχειρίστηκα πολλαπλές στρεσσογόνες καταστάσεις και εκπαιδεύτηκα στην επίλυση συγκρούσεων, διαφωνιών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων. Το πάθος μου για την ολιστική προσέγγιση στην ζωή, με βοήθησε να αναζητήσω και εφαρμόσω πιο ολιστικές μεθόδους εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ανθρώπων, όπως η συναισθηματική νοημοσύνη ως πλατφόρμα ανάπτυξης. Υποστήριξα με περισσότερο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα την δημιουργικότητα, ομαδική εργασία, ανθεκτικότητα και την επίτευξη υψηλών στόχων και έτσι διαμορφώσαμε ένα εργασιακό περιβάλλον με μεγαλύτερη ικανοποίηση και δέσμευση των εργαζόμενων. Έζησα υπέρτατες στιγμές χαράς και ενθουσιασμού με τους συναδέλφους μου αλλά και αγωνίας και έντασης. Καταξιώθηκα και ωρίμασα.

Η πίστη μου στην ολιστική προσέγγιση στη ζωή κατ’ αρχάς σε προσωπικό και κατόπιν σε επαγγελματικό επίπεδο, με οδήγησε να μελετήσω Ολιστικές μεθόδους Ευζωίας, παράλληλα με την εκπαίδευση μου και την εμπειρία μου στην εταιρική διοίκηση.
Απέκτησα τον 1,2 και 3 βαθμό του Ρέικι Usui Shiki Ryoho, Δίπλωμα Ηχομασάζ & Ηχο-χαλάρωσης καθώς και εκπαίδευση στην Ψυχοπαθολογία, Γκονγκ και φωνή, Αρχέγονη Εμπιστοσύνη από τη Γερμανική Ακαδημία Peter Hess®, Δίπλωμα Ενσυνειδητότητας (Mindfulness), Τεχνικών Xαλάρωσης & Διαλογισμού, Ολιστικής Ενσυνείδητης Διατροφής, Ινδικού μασάζ Κεφαλής, Θεωρητικής Αρωματοθεραπείας και Κρυσταλοθεραπείας, από το School of Natural Health Sciences, UK.

Τα τελευταία 6 χρόνια, συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα μου, με τις γνώσεις μου στην Ολιστική Ευζωία, δείχνω, σε ατομικό, ομαδικό ή εταιρικό επίπεδο, σε όσες και όσους δεν έχουν πολύ ελεύθερο, χρόνο, αλλά θέλουν να βιώνουν χαρά και ηρεμία, τον τρόπο για να ζουν με λιγότερο άγχος, περισσότερη αποφασιστικότητα, επιτυχία και χαρά.

Δείχνω σε όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εργασίας και της ζωής με περισσότερη αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα, τον τρόπο να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες πιο εύκολα και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους .

Δείχνω σε όσους δυσκολεύονται να διατηρήσουν το βάρος τους ή/και να εκφράσουν τις πραγματικές ανάγκες τους, έναν εύκολο και ενσυνείδητο δρόμο για να διατηρήσουν τα κιλά τους και να μειώσουν την αμφιβολία, αυτοκριτική και αναβλητικότητα.
Χρησιμοποιώ τους μαγευτικούς και θεραπευτικούς Ήχους, της Ηχοθεραπείας κατά Peter Hess®, ως τον βασικό καταλύτη, για την χαλάρωση, που είναι η βασική προϋπόθεση για την ευεξία και την ολιστική ευζωία.

Η εμπειρία και η πορεία μου στην ζωή, με κάνουν να πιστεύω με πάθος, ότι η αποδοχή και αγάπη του Εαυτού μας, είναι το “μυστικό” για να ζούμε πιο χαρούμενα, με επιτυχίες και αφθονία-υλική και συναισθηματική. Η αρμονική αλληλεπίδραση του νου με το σώμα, στο τώρα, είναι το μέσο, για να βιώνουμε την καθημερινότητα μας με περισσότερη ηρεμία, ισορροπία, αισιοδοξία, αγάπη, πάθος και ευγνωμοσύνη προς τη Ζωή.

Κατερίνα Ραλλού Καρέλλα
Χημικός, Σύμβουλος Ολιστικής Ευζωίας,
Sound & Relaxation Therapist
Ιδρύτρια του “Olon” Holistic Wellbeing & Energy Balance και των Προγραμμάτων HolMind

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εναλλακτικές θεραπείες και τα προγράμματα Ευζωίας, είναι και δρουν συμπληρωματικά και ολιστικά και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν διάγνωση, ούτε αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν την Κλασσική Ιατρική ή οποιαδήποτε φαρμακευτική ή εναλλακτική αγωγή. Πάντα να ενημερώνετε τον θεράποντα Επαγγελματία Υγείας ή το Θεραπευτή σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα υγείας (δίαιτα, συμπληρώματα, βότανα, γυμναστική κλπ). Αν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρές παθήσεις ή προβλήματα ψυχικής υγείας, η εφαρμογή ορισμένων τεχνικών χαλάρωσης και προγραμμάτων ευζωίας, γίνεται μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα Επαγγελματία Υγείας.

Υπηρεσίες

Α. Ηχοθεραπεία κατά Peter Hess®

Αισθανθείτε και απολαύστε την αρμονία των θεραπευτικών ήχων, χωρίς άγγιγμα των χεριών στο σώμα. Η Ηχοθεραπεία κατά Peter Hess®,είναι μια ξεχωριστή μέθοδος χαλάρωσης που βασίζεται στην θετική κα εξισορροπητική επίδραση των ήχων στο σώμα και το νου.

1. Ηχομασάζ – Το Ηχομασάζ εφαρμόζεται, με διαφορετικού μεγέθους Ηχογαβάθες, που είναι ιδιόφωνα όργανα και παράγουν ήχους (Tibetan singing bowls) . Είναι η μόνη επαφή με το σώμα. Η αρμονική επίδραση των ήχων, βοηθά να εξισορροπήσει το νευρικό και το ορμονικό σύστημα και το σώμα εισέρχεται σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και έτσι μειώνονται οι μυϊκές και συναισθηματικές εντάσεις, το άγχος και η ένταση.

2. Καθοδηγούμενη Ηχο χαλάρωση-Διαλογισμός-Η συνεδρία περιλαμβάνει καθοδηγούμενη χαλάρωση με Διαφραγματικές αναπνοές, προοδευτική Μυϊκή χαλάρωση ή οραματισμό και ταξίδι στα chakras, με συντροφιά ένα μαγευτικό Ηχόλουτρο, του Peter Hess®. Βοηθά να εξοικειωθείτε με την διαδικασία, να ξεπεράσετε την ανησυχία για το αν θα τα καταφέρετε και παρατηρείτε το σώμα και το νου σας, να βρίσκονται σε αρμονία και ισορροπία.

3. Ηχο-εξισορρόπηση των Chakras

4. Αναζωογόνηση προσώπου με ήχους

Β. Ολιστικά Προγράμματα Ευζωίας HolMind.

Η ιδιαιτερότητα τους, βασίζεται στο συνδυασμό της Ηχοθεραπείας με την εξοικείωση και εφαρμογή της συνειδητής Χαλάρωσης και Παρατήρησης.

1. HolMinD -Ολιστικό πρόγραμμα Ενσυνείδητης Διατροφής

Μεταμορφώστε την σχέση σας με το φαγητό
Το Πρώτο Ολιστικό πρόγραμμα Ενσυνείδητης Διατροφής (Holistic Mindful Diet). Βοηθά τις γυναίκες που έχουν επανειλημμένα επεισόδια υπερφαγίας/λαιμαργίας και κυρίως από το απόγευμα και μετά. Που δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους και τα καταπίνουν, όπως το φαγητό. Που δυσκολεύονται να κρατήσουν σταθερό το βάρος τους και παίρνουν γρήγορα κιλά μετά από μία δίαιτα.
Το πρόγραμμα HolMind, είναι η Ολιστική λύση επιλογής, γιατί σας δείχνει τον τρόπο, για να μειώσετε το άγχος σας για το φαγητό και να αναγνωρίζετε το πότε πραγματικά πεινάτε. Να μειώσετε δραματικά την υπερφαγία ή την λαιμαργία και να Εστιάζετε συνειδητά στις ανάγκες του σώματος και στο φαγητό, Να επιλέγετε και να απολαμβάνετε κάθε γεύμα, χωρίς ενοχές.
Έτσι χάνετε κιλά ή/και διατηρείτε σταθερά το βάρος σας

2. Πρόγραμμα Ολιστικής Ευζωίας HolMind-Α

Ζήστε την Ζωή σας Σήμερα, με χαρά και αφθονία.
Με το πρόγραμμα HolMind-A, δείχνω σε όσους δυσκολεύονται να εκφράσουν τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους ή/και που δεν προλαβαίνουν τις καθημερινές υποχρεώσεις, τον τρόπο για να ζουν με λιγότερο άγχος και ανησυχία, ώστε να ολοκληρώνουν τις δραστηριότητες τους και να βρίσκουν χρόνο για τον εαυτόν τους. Έτσι πιο εύκολα θα πετυχαίνουν τους στόχους τους και θα εκπληρώνουν τα όνειρα τους με χαρά, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

  • Olon Holistic Welbeing and Energy Balance

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τε 18

Face Lifting – Massage κεφαλής και αυχένα

Οκτώβριος 18 @ 20:00 - 22:00
Athens
Πα 20

Εσωτερικό παιδί, η κρυμμένη σοφία

Οκτώβριος 20 @ 19:00 - 22:00
Ελλάδα
Σα 21
Σα 21

Σεμινάριο Μαγνητοθεραπείας – Magnet Healing

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - Οκτώβριος 22 @ 16:00
Αθήνα
Σα 21

Δωρεάν Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - 20:00
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 21

QI GONG-SHEN DAO «Μονοπάτι της Συνειδητότητας»

Οκτώβριος 21 @ 12:00 - Οκτώβριος 22 @ 15:00
Αθήνα
Ελλάδα
Σα 21
Δε 23

Ανοιχτή Ψυχοεκπαιδευτική Ομάδα

Οκτώβριος 23 @ 06:00 - 09:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ