Αγάθη Χριστοδουλίδη

Featured Listing
Αγάθη Χριστοδουλίδη
Αγάθη Χριστοδουλίδη
agathi.net
00357-99336484
Κύπρος

Η Αγάθη είναι ομιλητής, εκπαιδευτής και coach μοναδικών και ειδικών προγραμμάτων σχεδιασμένα για άτομα, εταιρείες και στελέχη.
Η Αγάθη παρουσιάζει προγράμματα όπως το HeartMath®, Αφύπνιση της Πεφωτισμένης Καρδιάς του Ντράνβαλο Μελχίζεδεκ, Διαχείριση Άγχους, Βελτίωση Αποδοτικότητας, Διαλογισμό, Ανακάλυψη της Καρδιάς, Ενεργειακές Σχέσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα και Διατροφή και Υγεία.

Σαν εκπαιδεύτρια του HeartMath® η Αγάθη χρησιμοποιεί συσκευές βιο-ανάδρασης στα σεμινάρια και κατά την διάρκεια των προσωπικών συνεδριών της. Ένα από τα κύρια σημεία στα οποία επικεντρώνεται είναι η εκπαίδευση των ατόμων να αναγνωρίζουν την συναισθηματική τους κατάσταση και να μπορούν οι ίδιοι να την αλλάξουν.

Η Αγάθη πιστεύει ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει την ικανότητα να υποκινήσει τον εαυτό του και γιαυτό τον λόγο είναι συνιδρυτής του Motivate-Yourself, μιας ομάδας εξαιρετικών εκπαιδευτών οι οποίοι εκπαιδεύουν εταιρείες και άτομα ανά το παγκόσμιο με στόχο την ανάπτυξη των ατόμων στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και ικανότητα τους.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Κυ 23
Κυ 23
Κυ 23

Αυθεντικό Παραδοσιακό Reiki – 1ος Βαθμός

Ιούλιος 22 - Ιούλιος 23
Αθήνα
Κυ 23

7ήμερο Αναγέννησης Παραλία Ιρίων – Ναύπλιο

Ιούλιος 23 - Ιούλιος 30
Ναύπλιο
Ελλάδα
Πα 28

Ο Ιερός Σκαραβαίος – The Sacred Scarab – Serapis Bey

Ιούλιος 28 - Ιούλιος 31
Αθήνα
Αυγ 02

Διακοπές με Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης – Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 2 - Αύγουστος 6
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας
Αυγ 07

Εναλλακτικές Διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 7 - Αύγουστος 31
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας