Συναισθηματική Θεραπεία – Εργαστήριο

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μέσα στο τετράωρο αυτό εργαστήριο θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας και την ενέργειά μας για να φροντίσουμε το συναισθηματικό μας σώμα, να πραγματοποιήσουμε ενεργειακές και πνευματικές θεραπείες για την απελευθέρωση από συναισθηματικά βάρη.

Θα πραγματοποιήσουμε θεραπευτικούς διαλογισμούς και θα εφαρμόσουμε τεχνικές αυτοθεραπείας που οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν στη συνέχεια μόνοι τους.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν και ατομικές θεραπείες μέσα από μια επιλογή δοκιμασμένων θεραπευτικών τεχνικών, όπως Pranic Healing Psychotherapy, SRT, EFT, Αγγελικές Σπείρες κλπ)

Το βίωμα της ενσαρκωμένης ζωής είναι κατεξοχήν συναισθηματικό.
Ό,τι μάθημα ήρθαμε να λάβουμε, οποιοσδήποτε τομέας της ζωής μας δεν είναι στο φως, στο επίπεδο που θα επιθυμούσαμε, κρύβει συσσωρευμένο συναισθηματικό βάρος.
Χαμηλές δονήσεις – παθήσεις της αγάπης – όπως o φόβος, η θλίψη, το άγχος, η παραίτηση, μπορεί να υπάρχουν μέσα μας και να καθορίζουν επαναλαμβανόμενες εμπειρίες. Νομίζει π.χ κάποιος ότι ζει σε κατάσταση φόβου λόγω της οικονομικής δυσκολίας που μπορεί να περνάει . Όμως είναι πιθανόν η εσωτερική υπάρχουσα δόνηση του φόβου – π.χ ο φόβος της επιβίωσης ή υπολείμματα ντροπής να είναι αυτά που σαν εσωτερικοί μαγνήτες τον συντονίζουν σε δύσβατα μονοπάτια… τουλάχιστον μέχρι ο «ιδιοκτήτης» να αντιληφθεί ότι το κομμάτι αυτό της ύπαρξής του ζητάει θεραπεία, και να του την προσφέρει.

Παρότι τα αίτια των συναισθηματικών βαρών μπορεί κάποιες φορές να είναι σύνθετα (παιδική ηλικία & εσωτερικό παιδί, τραυματικές εμπειρίες, συστημικές εμπλοκές, μνήμες & ανολοκλήρωτα μαθήματα από προηγούμενες ζωές κλπ), έχουμε την μεγάλη τύχη αυτή την εποχή να έχουμε διαθέσιμα υπέροχες, δραστικές ενεργειακές και πνευματικές θεραπείες.

Φροντίζοντας για τη συναισθηματική μας θεραπεία κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στο παρελθόν μας, στο παρόν μας και στο μέλλον μας, στους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και στην ολότητα την οποία συναποτελούμε.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή 2-3 ατόμων λόγω των ατομικών συνεδριών που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Ημερομηνία: Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, 17:00-21:00
Ημερομηνίες επόμενων εργαστηρίων
16, 22 Ιουλίου 2017 17:00-21:00

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Σα 22
Σα 22
Σα 22

Αυθεντικό Παραδοσιακό Reiki – 1ος Βαθμός

Ιούλιος 22 - Ιούλιος 23
Αθήνα
Κυ 23

7ήμερο Αναγέννησης Παραλία Ιρίων – Ναύπλιο

Ιούλιος 23 - Ιούλιος 30
Ναύπλιο
Ελλάδα
Πα 28

Ο Ιερός Σκαραβαίος – The Sacred Scarab – Serapis Bey

Ιούλιος 28 - Ιούλιος 31
Αθήνα
Αυγ 02

Διακοπές με Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης – Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 2 - Αύγουστος 6
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας
Αυγ 07

Εναλλακτικές Διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 7 - Αύγουστος 31
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας
Ιούλιος 15 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ιούλιος 15
Ώρα: 17:00 - 21:00
Κόστος: 15€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Healing Alchemy, Αθήνα
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Χώρος εκδήλωσης

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή 15342

+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Healing Alchemy – Εύη Αναγνωστάκη
Τηλέφωνο: 6944289608
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή