2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας

2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας

Γίνεται 6 μέρες διακοπές στην Χαλκιδική με 5 διανυκτερεύσεις, 3 γεύματα την ημέρα σε μπουφέ, με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά σεμινάρια κάθε μέρα, μόνο με 245€?

Γίνεται μέσα στις διακοπές μας να έχουμε 25  συνολικά βιωματικά σεμινάρια & δράσεις, από 23  εκπαιδευτές/ενθυμητές καρδιάς?

Ναιιιιιιιιι!!

Η Αγαποκοινότητα τα κατάφερε και πάλι!
Όπως τον περασμένο Αύγουστο!
Που ζήσαμε μαγικές στιγμές όλοι μαζί σαν ένας!!

Αυτή τη φορά με περισσότερες δράσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια, βιωματικά παιχνίδια, με αγάπη και χαρά, για να διευρύνουμε ακόμα ποιο πολύ την Συνειδητότητα μας!!

Συντονιστήκαμε λοιπόν με το όραμα μας,
(ο Διαχωρισμός είναι μόνο ένα παιχνίδι του νου)
και είπαμε ας παίξουμε!!
Ας παίξουμε όλοι μαζί!!

Και συναντηθήκαμε με ανθρώπους που είχαν ανοιχτή καρδιά και την πρόθεση να προσφέρουν και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα πραγματικά εντυπωσιακό από θέμα ποιότητας αλλά και ποικιλίας και τους ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς γι’ αυτό!

Σε καλούμε λοιπόν να (ξανά)κάνουμε τα μπάνια μας στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής, να ξεκουραστούμε, να αλληλεπιδράσουμε με “γνωστούς αγνώστους”, να παίξουμε πινγκ πονγκ, μπιτς βόλεϊ, τοξοβολία, παιχνίδια αυτογνωσίας, να κάνουμε κανό, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να ανταλλάξουμε συναισθήματα, να δούμε κινηματογράφο, αλλά και αν το θελήσεις … μπορείς να γίνεις ενεργειακός θεραπευτής ή να εκπαιδευτείς με σημαντικά σεμινάρια αυτογνωσίας, από εξαιρετικούς Ενθυμητές Καρδιάς!!

Και όλα αυτά στη φύση!!!

Όλες οι δράσεις και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια βρίσκονται στο σύνδεσμο που ακολουθεί μαζί με τα βιογραφικά των Ενθυμητών Καρδιάς: Πατήστε εδώ

Οι δράσεις και τα σεμινάρια Φυσικά είναι προαιρετικά και η παρακολούθηση τους απευθύνεται σε όλους, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία η κάποια σχετική γνώση!!

Η δήλωσης συμμετοχής για τα σεμινάρια με έξτρα κόστος, θα κλείσει πέντε μέρες πριν την έναρξη του camp!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα σεμινάρια με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων!

2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας

Αναλυτικά οι παροχές και το κόστος:

 6ήμερο ή 3ήμερο;

Το 6ήμερο: 24 έως 29 Αυγούστου κοστίζει 245€ και περιλαμβάνει:
5 διανυκτερεύσεις, 3 χορτοφαγικά γεύματα την ημέρα σε μπουφέ και όλες οι δωρεάν δράσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που αναφέρονται στο πρόγραμμα!

ή

Τα 3ήμερα:
24 έως 26 Αυγούστου (π.σ.κ)
ή 27 έως 29 Αυγούστου
που κοστίζουν 145€ και περιλαμβάνουν:
2 διανυκτερεύσεις, 3 χορτοφαγικά γεύματα σε μπουφέ την ημέρα και όλες οι δωρεάν δράσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα αναφέρονται στο πρόγραμμα!

Για σένα που έρχεσαι από τη Νότια Ελλάδα, σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν θα αναχωρήσει από την Αθήνα απευθείας για την κατασκήνωση την Παρασκευή 24/8 στις 7 το πρωί από την Ομόνοια έξω από το Hondos Center και θα κάνει και μια στάση στην κάτω Κηφισιά στο Θανόπουλο ένα τέταρτο αργότερα.
Θα επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ 29/8.
Τα συνολικά έξοδα μεταφοράς κατά άτομο, πηγαινέλα, είναι 60€ από Αθήνα, 45€ από Λαμία και 35€ από Θεσσαλονίκη!

Από το μεσημέρι (2μ.μ.) της Παρασκευής λοιπόν 24 Αυγούστου έως και το απόγευμα (8μ.μ.) της Τετάρτης 29 Αυγούστου, θα μας φιλοξενήσει και φέτος η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ Express στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής
tsaftsoufexpress.gr/?page_id=2176&lang=el , μετά την τελευταία της για φέτος κατασκηνωτική περίοδο για παιδιά. Μέσα στη φύση, δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Βόρειας Ελλάδας, την παραλία της Λαγόμανδρας.

Τα δωμάτια που θα διαμείνουμε είναι μεγάλα, σύγχρονα με όλα τα απαραίτητα κλινοσκεπάσματα και φιλοξενούν 10-12 άτομα σε κρεβάτια κουκέτες!
Υπάρχει η επιλογή της διανυκτέρευσης σε δικιά σου σκηνή, μέσα στην κατασκήνωση κάτω από τα δέντρα με το ίδιο κόστος!

2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας

Ακόμη μια μεγάλη συνάντηση της Αγαποκοινότητας !!

Πάλι και με την υποστήριξη της Αυτεπίγνωσης!
www.aytepignosi.com/

Μία από αυτές, η προηγούμενη στον ίδιο χώρο!!
www.facebook.com/events/330995057334041/?fref=ts
www.facebook.com/groups/477227372649630/permalink/479498662422501/

Η κράτηση της θέσης στο Camp Αγάπης & Χαράς, γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας, πατώντας το παρακάτω link και καταβάλλοντας το ποσό τον 80€, το οποίο ΔΕΝ επιστρέφεται αν ακυρώσεις την συμμετοχή σου τον τελευταίο μήνα, σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή στο ταχυδρομείο!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΜΟΥΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΙΟΥ
IBAN: GR49 0172 0120 0050 1201 8947 567
BIC: PIRBGRAA

*Ένα δώρο έκπληξη υπάρχει ήδη για κάθε συμμετέχοντα.*

Όλες οι πληροφορίες για την κράτηση της θέσης σου στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://lovecommunity.gr/2o-camp-xalkidikis/

Και πάλι με την υποστήριξη της Εναλλακτικής Ατζέντας!
Και της Αυτεπίγνωσης!
http://www.aytepignosi.com/?m=1

Συν-δημιουργούν και Συντονίζουν:
Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου
#ArgirisMoutsiopoulos & #IrenePeace
&
η Αγαποκοινότητα
Website: http://lovecommunity.gr/
E-mail: [email protected]
Tel: 6946-378029 & 6974-010930

Σε περιμένουμε με ανοιχτή καρδιά να συνδημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη Αγαποκοινότητα της χρονιάς …

Σχόλια
Ειρήνη Τσιρίδου
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1980 και μετακόμισα στην Αθήνα στις αρχές του 2016. Η μεγαλύτερη αλλαγή της μέχρι τώρα ζωής μου. Εκπαιδεύομαι σε ολόκληρη την πορεία της ενήλικής μου ζωής, στην οργάνωση και τον συντονισμό ομάδων με διάφορους τρόπους κυρίως στον επιχειρηματικό χώρο. Συγχρόνως οι μεταφυσικές μου αναζητήσεις ξεκινούν σε πολύ μικρή ηλικία και σημαντικά...
Αργύρης Μουτσιόπουλος
Ο Αργύρης γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται συνειδητά με τον εαυτό του και με τον Εσωτερισμό γενικότερα, αρκετά χρόνια! Έχω καταλάβει ότι τον βοηθάει πολύ, όπως και τον ευχαριστεί, να βλέπει και να νιώθει τους ανθρώπους απελευθερωμένους και ευτυχισμένους! Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις, εργαστήρια, σεμινάρια αυτογνωσίας και έχει πειστεί πια, ότι μπορούμε όλοι να...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
335 Shares