Ομαδικές Συναντήσεις Breathwork

Ομαδικές Συναντήσεις Breathwork

Δεν υπάρχει χειρότερος, πιο βασανιστικός και κουραστικός τρόπος για να γνωρίσετε την τεχνική του Breathwork. Το αγαπημένο αστείο μεταξύ μας είναι ότι μισούμε το breathwork. Ωστόσο, φαίνεται ότι όσοι τελικά παραβλέπουν αυτά που λέμε εμείς, απλά το λατρεύουν! Φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι ομαδικές συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Οι ατομικές συναντήσεις έχουν ίδιο το δεύτερο μέρος, αλλά το πρώτο αλλάζει τελείως. Σε αυτές σκοπός είναι να επεξεργαστούμε το συγκεκριμένο θέμα με το οποίο έρχεται να μας βρεις ο κάθε άνθρωπος και να φέρουμε στην επιφάνεια τις δομικές υποσυνείδητες σκέψεις και τη συνδεδεμένη με αυτές συναισθηματική ενέργεια. Για αυτό και οι ατομικές είναι πιο εστιασμένες και πολύ πιο αποτελεσματικές.

Στις ομαδικές συναντήσεις παρακαλούμε να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά, να αποφύγεται τα στενά εσώρουχα και να έχετε μαζί σας νερό. Εννοείται ότι θα υπάρχουν μικρά σνακ για την απαραίτητη γείωση μας στο τέλος των αναπνοών.

Το ξέρουμε ότι το πάπλωμα είναι πιο βαρύ την Κυριακή, αλλά βάλτε τα δυνατά σας να είστε στην ώρα σας.

Κόστος: κουτί συνεισφοράς

Η κράτηση της θέσης είναι απαραίτητη (fb inbox ή email)

Spread the word!

Πληροφορίες διεξαγωγής:

Ημερομηνία: 31/03/2019
Ώρα: 12:00 μμ – 3:00 μμ

Τοποθεσία: Open Space Studio

Paul Jones
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μέρη που βρίσκονταν στη μέση του πουθενά, όπως η λίμνη Waikaremoana, γνωστή ως “η θάλασσα των κυματιστών νερών”, στη Νέα Ζηλανδία και μέχρι την ηλικία των 7 χρόνων είχα εκπαίδευση κατ’οίκον και ζούσα σε ένα από τα τρία σπίτια που υπήρχαν διάσπαρτα σε ένα παρθένο δάσος. Αργότερα, στο δημόσιο σχολείο των...
Αναλυτικές Πληροφορίες
149 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email