Ομαδικές Συναντήσεις Breathwork

Ομαδικές Συναντήσεις Breathwork

Δεν υπάρχει χειρότερος, πιο βασανιστικός και κουραστικός τρόπος για να γνωρίσετε την τεχνική του Breathwork. Το αγαπημένο αστείο μεταξύ μας είναι ότι μισούμε το breathwork. Ωστόσο, φαίνεται ότι όσοι τελικά παραβλέπουν αυτά που λέμε εμείς, απλά το λατρεύουν! Φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι ομαδικές συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Στις ομαδικές συναντήσεις παρακαλούμε να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά, να αποφύγεται τα στενά εσώρουχα και να έχετε μαζί σας νερό. Εννοείται ότι θα υπάρχουν μικρά σνακ για την απαραίτητη γείωση μας στο τέλος των αναπνοών.

Το ξέρουμε ότι το πάπλωμα είναι πιο βαρύ την Κυριακή, αλλά βάλτε τα δυνατά σας να είστε στην ώρα σας.

Κόστος: κουτί συνεισφοράς

Η κράτηση της θέσης είναι απαραίτητη και πραγματοποιείται μέσω e-mail

Spread the word!

Πληροφορίες διεξαγωγής:

Ημερομηνία: 1/12
Ώρα: 18:00 μμ – 21:00 μμ

Χώρος εκδήλωσης: Moksha, Μιλτιάδου 14-16, Μοναστηράκι, Αθήνα 105 54

Επόμενες ημερομηνίες:  8/12.

Κυριακή 8/12 ώρα 12.00 – 15.00

Paul Jones
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μέρη που βρίσκονταν στη μέση του πουθενά, όπως η λίμνη Waikaremoana, γνωστή ως “η θάλασσα των κυματιστών νερών”, στη Νέα Ζηλανδία και μέχρι την ηλικία των 7 χρόνων είχα εκπαίδευση κατ’οίκον και ζούσα σε ένα από τα τρία σπίτια που υπήρχαν διάσπαρτα σε ένα παρθένο δάσος. Αργότερα, στο δημόσιο σχολείο των...
Αναλυτικές Πληροφορίες
363 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More