Σεμινάριο Ho’oponopono

Σεμινάριο Ho’oponopono

Θυμάστε το παιχνίδι που παίζαμε σαν παιδιά, το «χαλασμένο τηλέφωνο»;

Η λέξη που έλεγε το τελευταίο παιδί, λίγη σχέση είχε με την αρχική λέξη… Κάπως έτσι συμβαίνει και με πολλές αρχαίες τεχνικές και πρακτικές που έχουν φτάσει ως εμάς σήμερα. Το Ho’oponopono δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στηρίζεται στην εκπαίδευση του Δόκτορα Ihaleakala Hew Len.

Το Ho’oponopono είναι γνωστό σαν η Χαβανέζικη διαδικασία συγχώρεσης. Στο χαβανέζικο λεξικό ορίζεται σαν νοητικός εξαγνισμός και η λέξη σημαίνει «διορθώνω ένα λάθος». Είναι μία αρχαία πρακτική που την χρησιμοποιούσαν για να καθαρίσουν την ενέργεια και να επαναφέρουν την αρμονία, τόσο στο εσωτερικό ενός ατόμου, όσο και ανάμεσα στα μέλη μίας οικογένειας ή μίας κοινότητας, όταν δημιουργούντο προβλήματα και αδικήματα.

Η ιδέα του να επιλέξουμε την αγάπη μπορεί να ακούγεται απλή, αλλά δεν είναι… Για ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας στο πνεύμα της αγάπης χρειάζεται η επιθυμία μας να μάθουμε να αγαπούμε, να είναι ισχυρότερη από την επιθυμία μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας από τον πόνο της απόρριψης, της μοναξιάς, της αδυναμίας ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που φοβόμαστε. Πρέπει ν’ αποφασίσουμε πως η αγάπη είναι πιο σημαντική για μας απ’ οτιδήποτε άλλο.

Όσο κατηγορούμε το παρελθόν, τους άλλους ή το Θεό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον πόνο μας. Το Ho’oponopono μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε πως όλα και όλοι όσοι βρίσκονται στο δρόμο μας, έρχονται για να μας δώσουν την ευκαιρία να κοιτάξουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Είμαστε τέλειοι, η ατέλεια βρίσκεται στις πληροφορίες, στη Μνήμη….

Ο Δόκτορας Ihaleakala Hew Len είναι γνωστός σαν ο θεραπευτής που θεράπευσε μία ολόκληρη πτέρυγα εγκληματιών φρενοβλαβών ασθενών χωρίς να δει ποτέ κανέναν από αυτούς. Όταν τον ρώτησαν πως συνέβη αυτό, απάντησε «Απλά θεράπευα το κομμάτι του εαυτού μου που τους δημιούργησε. Θεραπεία στο Ho’oponopono σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει “εκεί έξω”, όλα είναι μέσα μας».

Στο Σεμινάριο αυτό θα μάθουμε:

  • Τις βασικές αρχές πίσω από το Ho’oponopono
  • Τι είναι το σημείο Zero
  • Τις δηλώσεις του Ho’oponopono
  • Τις 3 καταστάσεις του νου
  • Τον τρόπο που γίνεται το αίτημα (οι δηλώσεις)
  • Τι είναι η Έμπνευση και τι είναι η Μνήμη
  • Τη σύνδεση σώματος και νου
  • Εργαλεία καθαρισμού
  • Πρακτική και ασκήσεις

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Μαΐου, 11:00 – 18:30
Ώρα προσέλευσης 10:30-11:00
Χώρος διεξαγωγής: Ψυχική Υγεία από την Αρχή, Βασ. Σοφίας 51, 1ος όροφος
Κόστος: 60€

Έγκαιρη εγγραφή μέχρι 2 Μαΐου 50€ Εθνική Τράπεζα/Αρ. Λογαριασμού 668-470093-71, ITEC Εκπαιδευτική ΑΕ (στην Αιτιολογία να γραφεί το Ονοματεπώνυμο και η λέξη Ho’oponopono). Το Αποδεικτικό να σταλεί στο violeta.psofaki@gmail.com μαζί μ’ ένα τηλ. επικοινωνίας.
Iban: GR 3601106680000066847009371. Τυχόν επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες.
Άνεργοι 40€ (με επίδειξη Βεβαίωσης Ανεργίας και Ταυτότητας)

Εισηγήτρια: Βιολέττα Ψωφάκη, ACC, CPC, Life & Transformational Coach,
NLP Certified Practitioner, Licensed HeartMath Coach, Ho’oponopono Certified Practitioner
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εισηγήτρια μπορείτε να βρείτε στο Site www.violettapsofaki.coach
Επικοινωνία: 6973743070
Email: violeta.psofaki@gmail.com

 

Βιολέττα Ψωφάκη
Η Βιολέττα βρίσκεται, χρόνια τώρα, σ’ ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισμό, το Reiki, την συναισθηματική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεμινάρια Silva (Life system, Intuition system), την ψυχοπνευματική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία με βάση την...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
282 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email