Χαράλαμπος Σολέας

Χαράλαμπος Σολέας

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Ενεργειακών Θεραπειών και Σεμιναριών Προσωπικής Ανάπτυξης, πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου και του Ι.Ψ.Ε. Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του.

Ξεκίνησε από νωρίς να μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά καθώς και εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας όπως ρεφλεξολογία , βότανοθεραπεία και άλλα, όμως  αυτό που πραγματικά τον τράβηξε και αφιέρωσε χρόνια σε μελέτες  είναι η ύπνωση ή υπνοθεραπεία και η ψυχοθεραπεία.

Βλέποντας την μεγάλη διαφορά που έκανε στον ίδιο η ύπνωση καθώς τον  βοήθησε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Συνέχισε τις σπουδές του στην κλινική υπνοθεραπεία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό τα οποία  εξασκεί και διδάσκει.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι διεθνής εκπαιδευτής του NLP που παρέχει λύσεις NLP για μεμονωμένους και εταιρικούς πελάτες κι ένας από τους λίγους  Εκπαιδευτές του NLP στον Ελλαδικό χώρο που προσφέρει  πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις στον NLP (NeuroLinguisticProgramming) για πάνω από 10 χρόνια. Η πολυετή πείρα έχει επικυρώσει πλέον την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας του.

Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.

Έχει εκπαιδευτεί από τους καλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου όπως: Richard Bandler co-developer of NLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς.

Δείτε την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία – The Professional Practitioner Training Course   με τον Χαράλαμπο Σολέα

185 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More